Merhaba canım:)Gunaydin. Topigin cok guzel.
Okudukca kendi zayiflama macerami gordum. Bende farkinda olmadan bilincalti kodlarimi degistirmisim. Senin yazdiklarini okuyunca fark ettim.
Bunu kendi kendime kesfetmisim. Kendimle gurur duydum.
10 kilo kadar fazlam var. Doğum sonrası kiloları diyelim :) 2 yıl olacak doğum yapalı ama bu 10 kilo resmen yapıştı üzerimeMerhaba,hoş geldiniz:)
Sizin nezdinizde @mavimli arkadaşımıza da cevap vermiş olayım.
Bilinçaltı temizliği yapmadan düşünce gücüyle bir şeyler yapmaya çalışmak biraz zor olabilir.Öncelikle çok mu kilolusunuz ya da hayatınız boyunca hep kilo vermeye mi uğraştınız? Öncelikle bunların sebebini bulup arınmanız lazım.Mesela ben aylar önce kilo konusunda bilinçaltımı temizlemeye çalıştığımda kıtlık duygusuyla karşılaştım.O duyguyu boşalttıktan Sonra kilo almam durdu ve kilom sabitlendi.Aylar Sonra bu topiği açtım,ilk hafta çok güzel kilo vermeye başladım.Ama maalesef bu sefer de farklı bir blokajla karşılaştım. Karşılaştığım blokaj,hayatta en çok istediğim şeyleri kolay elde edemeyeceğim yönündeydi. Bu blokaj sebebiyle normalde çok çok iyi çalışan bağırsaklarım çalışmamaya başladı. Yine bilinçaltı temizliği yapmaya çalıştım.Bağırsak problemimin tamamen hallolması 10-15 günümü buldu.Bu zorlu sürece rağmen iki kilo verdim. Tam her şey yoluna girdi tekrar kilo verişim hızlandı derken, bu sefer de doğal bir sürece girdim ve ödem topladım:))) İnşallah bundan Sonra her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum.Umarım sizler de başarılı olursunuz...
İyi geceler canım bu arada iftar menülerin bana da fikir oluyor sıcaklar başlayınca benim iştahım azaldı biraz, enerjim de düştü bünye yadırgıyor sanırım vücut adapte olur herhalde zamanla.Günün özeti
Sahur:
Likopen zengini domates çorbası,protein bombası bir bardak soğuk süt,kan şekerini dengeleyen,uzun süre tok tutan ve hızla kilo verdiren beyaz ekmek
İftar:
Likopen zengini domates çorbası,hızla yağları eriten patates kızartması, enerjiyi yükselten salata,hızla kilo verdiren beyaz ekmek
İftardan birkaç saat sonra selülit giderici tuzlu çekirdek,mutluluk hormonu salgılayan bademli çikolata
Günün olumlaması;
Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum
İyi geceler:)
Aynen,sıcakların da etkisiyle iştah azalıyor ama susuzluk artıyor bu sefer de:)İyi geceler canım bu arada iftar menülerin bana da fikir oluyor sıcaklar başlayınca benim iştahım azaldı biraz, enerjim de düştü bünye yadırgıyor sanırım vücut adapte olur herhalde zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?