Bilinçaltının Gücüyle Yiyip İçip Zayıfla...:)

Merhaba canım,
Tabii ki hedefime ulaşıncaya kadar devam etmek istiyorum.Senin de kilo veriyor olman çok güzel.O bağırsak problemini ben de ilk zamanlar yaşadım.Malum bilinçaltı dirence geçmişti.Sonra çok şükür kurtuldum.Sıkılaşma işini de ele alalım ama,ben zaten spor yapmadığım halde sıkılaşıyorum gibi:) Ben yine de belli bir kiloya indikten Sonra spor yapmayı düşünüyorum.Zayıf da olsak vücudumuzun spora ihtiyacı var.

Bu sene ilk defa dikkatimi çekti, olumlamalarla birlikte oruç tutmak da cildimi çok güzelleştirdi.Özellikle orucumu açıp bir şeyler yiyince sanki cildim yenileniyor gibi. Yüzüme bambaşka bir renk geliyor ve cildim İpek gibi oluyor.Galiba mideyi belli bir zaman boş bırakmanın bedeni tamir edici bir özelliği var.Gerçekten iftardan Sonra kendimi acayip güzel buluyorum:)) Tabii bu güzellikte suratımın zayıflayıp küçülmesinin de etkisi var:)

Süpermiş + puanı da cilt tazeliği güzelliği olmuş. Benim saçım 2 ay gibi bir sürede bayağı uzadı dengeli sağlam beslenmenin faydası oldu. Hurma zetin ceviz 3 lüsü yaptı gibi geliyor. Bayramdan önce biraz kestirip fonletebilirsem havam değişir iyi olur benim için.

Günün özeti

Sahur:

Likopen zengini domates,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,protein bakımından zengin peynir,yine protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,bedene ferahlık veren soğuk ayranlı çorba,hızla kilo verdiren beyaz ekmek

İftar:

Bedene ferahlık veren soğuk ayranlı çorba,Demir vitamini bakımından zengin kavrulmuş ıspanak,hücre yenileyici patates kızartması,enerjiyi yükselten salata,hızla kilo verdiren pide

İftardan birkaç saat sonra vitamin bombası dondurma

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

İyi geceler:)

Günün özeti

Sahur:

Protein bakımından zengin peynir,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,likopen zengini domates,bedene ferahlık veren soğuk ayranlı çorba,hızla kilo verdiren beyaz ekmek

İftar:

Vitamin deposu fırında patlıcan yemeği,metabolizmayı hızlandıran pirinç pilavı,enerjiyi yükselten salata,hücre yenileyici turşu,hızla kilo verdiren pide

İftardan birkaç saat sonra vitamin bombası cips

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

Günün özeti

Sabah:

Protein ve likopen zengini menemen, yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,protein bakımından zengin peynir çeşitleri,yine likopen zengini domates,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Kahvaltidan birkaç saat sonra içinde çinko bulunan baklava

Akşam:

Bedene ferahlık veren soğuk ayranlı çorba,B12 vitamini bakımından zengin nohut,sıklaştırıp incelten pirinç pilavı,vitamin deposu peynirli börek

Günün olumlaması;
Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

Günün özeti

Sabah:

Protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,likopen zengini domates,ferahlık veren salatalık,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,yine protein bakımından zengin peynir çeşitleri,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Kahvaltıdan birkaç saat sonra içinde A vitamini bulunan lavaş arası çiğköfte

Akşam:

Kan yapıcı özelliği olan patatesli tavuk yemeği, kan şekerini dengeleyen pirinç pilavı,enerjiyi yükselten salata,hızla kilo verdiren beyaz ekmek

Akşam yemeğinden bir-iki saat sonra içinde omega 3 bulunan baklava

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

Günün özeti

Kahvaltı:

Likopen zengini domates,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,protein bakımından zengin beyaz peynir,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Kahvaltıdan bir müddet sonra içinde omega 3 bulunan baklava

Akşam:

İçinde A,E ve B vitamini bulunan nohut, metabolizmayı hızlandıran pirinç pilavı, hücre yenileyici çiğköfte,selülit giderici patates kızartması,C vitamini deposu olan kola

Akşam yemeğinden birkaç saat sonra mutluluk hormonu salgılayan haşlanmış mısır

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

İyi akşamlar:)

gulhilal merhaba başlangıcından itibaren baktım da nerdeyse 3 kg vermişsin
ben de Ramazan'da 4 kg verdim ve vücut olarak nasıl rahatladım anlatamam. ama yiyip içip vermedim tabiki :) iftardan iftara oruç tutarak verdim

Merhaba hoş geldiniz:)

Siz yemeden kilo vermişsiniz.Bense yiyerek kilo verdim.Ama pek öyle midemi tıka basa doldurarak yemek yediğim söylenemez.Kendimi frenlediğimden değil,kilo alma korkusundan kurtulduğum için rahatladığımdan çok fazla yeme ihtiyacı hissetmedim.

Ben bu topiği yiyip içerek zayıflamak amacıyla açtım.Çünkü sevdiğim şeyleri korkarak yemekten sıkıldım.Şu aşamada özellikle spor da yapmıyorum.Çünkü sporu daha ziyade zayıflamak için yaptığımdan,herhangi bir sebepten dolayı sporu bıraktığımda otomatik olarak kilo alıyorum.Bilinçaltımı spor yapmadan da güzel ve sağlıklı bir biçimde zayıflayacağıma inandırmaya çalışıyorum.Tabii bu demek değil ki hiç bir zaman spor yapmayacağım.Tabii ki spor hayatımda olacak,ama zayıflamak için değil,daha güçlü bir bedene ulaşmak için olacak.

Günün özeti

Kahvaltı:

Hızla kilo verdiren beyaz ekmekten ve protein zengini beyaz peynirden yapılmış tost,yeşil çay

Akşam:

Vitamin bombası türlü yemeği,sıklaştırıp incelten makarna

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

İyi geceler

Günün özeti

Kahvaltı:

Protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,likopen zengini domates,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,yine protein zengini beyaz peynir,hızla kilo verdiren beyaz ekmek,yeşil çay

Akşam:

Demir vitamini bakımından zengin yeşil mercimek çorbası,hücre yenileyici patlıcan yemeği,enerjiyi yükselten salata,bedeni ferahlatan karpuz,sıklaştırıp incelten beyaz ekmek

Yemekten birkaç saat sonra bedenin tuz ihtiyacını karşılayan tuzlu çekirdek

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

Günün özeti

Kahvaltı:

Protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,yine protein bakımından zengin peynir çeşitleri,likopen zengini domates,ferahlık veren salatalık,şifa deposu bal,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Akşam:

Protein bombası yumurtalı kıyma kavurması,metabolizmayı hızlandıran makarna,enerjiyi yükselten salata,sıklaştırıp incelten beyaz ekmek

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

İyi geceler

Günün özeti

Kahvaltı:

Protein bakımından zengin peynir çeşitleri,yine protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,hızla kilo verdiren simit,yeşil çay

Kahvaltıdan birkaç saat Sonra selülit giderici kakaolu kek

Akşam:

Metabolizmayı hızlandıran tavuklu şehriye çorbası,hücre yenileyici bezelye yemeği,sıklaştırıp incelten beyaz ekmek

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

İyi geceler

Günün özeti

Kahvaltı:

Likopen zengini ve protein zengini menemen,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,yine protein bakımından zengin peynir çeşitleri,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Akşam:

Hücre yenileyici tavuklu şehriye çorbası,metabolizmayı hızlandıran bezelye yemeği,vitamin deposu bulgur pilavı,enerji verici cacık,sıklaştırıp incelten beyaz ekmek

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

İyi geceler

Günün özeti

Kahvaltı:

Likopen zengini domates,yağ yakıcı tereyağı,protein bakımından zengin beyaz peynir,yine protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Akşam:

Demir vitamininin bol olduğu mercimek çorbası,içinde B12 vitamini bulunan taze fasulye,metabolizmayı hızlandıran bulgur pilavı,enerjiyi yükselten salata,sıklaştırıp incelten beyaz ekmek

Yemekten birkaç saat Sonra mutluluk hormonu salgılayan bademli çikolata

Günün olumlaması;
Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

Günün özeti

Kahvaltı:

Protein bakımından zengin peynir çeşitleri,yine protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,likopen zengini domates, içinde d vitamini bulunan salam, E ve B vitaminin bol olduğu bal/kaymak,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Akşam:

Bedene ferahlık veren soğuk ayranlı çorba,metabolizmayı hızlandıran karnıyarık,yağ yakıcı özelliği olan pirinç pilavı,enerjiyi yükselten salata,sıklaştırıp incelten beyaz ekmek

Yemekten birkaç saat sonra vitamin bombası dondurma

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

İyi geceler

Günün özeti

Kahvaltı:

Protein bakımından zengin peynir,yine protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,likopen zengini domates,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,sıklaştırıp incelten krep,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay

Akşam:

Bedene ferahlık veren ayranlı çorba,metabolizmayı hızlandıran turşu kavurması,vitamin deposu tavuklu bulgur pilavı,enerjiyi yükselten salata,hızla kilo verdiren beyaz ekmek

Yemekten biraz Sonra cildi güzelleştiren kakaolu kek

Günün olumlaması;

Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum

Merak ettin kilo verebıldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…