Merhaba canım,Selam canım çok iyi gidiyorsun. Ben de 1,5-2 kg arası vermişimbağırsaklarım düzensizdi o düzene girdi şükür sıcakların ve çok su içmemin faydası birde seni takip etmemin olumlamalarını yorumlarını düzenli okumamın da faydası var bence, devam edelim sonra da sıkılaşalım
SüpermişMerhaba canım,
Tabii ki hedefime ulaşıncaya kadar devam etmek istiyorum.Senin de kilo veriyor olman çok güzel.O bağırsak problemini ben de ilk zamanlar yaşadım.Malum bilinçaltı dirence geçmişti.Sonra çok şükür kurtuldum.Sıkılaşma işini de ele alalım ama,ben zaten spor yapmadığım halde sıkılaşıyorum gibi:) Ben yine de belli bir kiloya indikten Sonra spor yapmayı düşünüyorum.Zayıf da olsak vücudumuzun spora ihtiyacı var.
Bu sene ilk defa dikkatimi çekti, olumlamalarla birlikte oruç tutmak da cildimi çok güzelleştirdi.Özellikle orucumu açıp bir şeyler yiyince sanki cildim yenileniyor gibi. Yüzüme bambaşka bir renk geliyor ve cildim İpek gibi oluyor.Galiba mideyi belli bir zaman boş bırakmanın bedeni tamir edici bir özelliği var.Gerçekten iftardan Sonra kendimi acayip güzel buluyorum:)) Tabii bu güzellikte suratımın zayıflayıp küçülmesinin de etkisi var:)
Merhaba hoş geldiniz:)gulhilal merhaba başlangıcından itibaren baktım da nerdeyse 3 kg vermişsin
ben de Ramazan'da 4 kg verdim ve vücut olarak nasıl rahatladım anlatamam. ama yiyip içip vermedim tabiki :) iftardan iftara oruç tutarak verdim
Merak ettin kilo verebıldınız mıGünün özeti
Kahvaltı:
Protein bakımından zengin peynir,yine protein bakımından zengin,tereyağında pişmiş yumurta,likopen zengini domates,yağ yakıcı özelliği olan tereyağı,sıklaştırıp incelten krep,hızla kilo verdiren kızarmış beyaz ekmek,yeşil çay
Akşam:
Bedene ferahlık veren ayranlı çorba,metabolizmayı hızlandıran turşu kavurması,vitamin deposu tavuklu bulgur pilavı,enerjiyi yükselten salata,hızla kilo verdiren beyaz ekmek
Yemekten biraz Sonra cildi güzelleştiren kakaolu kek
Günün olumlaması;
Sağlıklıyım
İnceciğim
Çok güzelim
Enerji doluyum
İyi geceler:)
Elbette verdim.Merak ettin kilo verebıldınız mı