- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11+4 kuzum bende 11+5 crl demek ise bebeğin baştan popusuna kadar boyu demekBurada bebeğimin kaç haftalık olduğu mu yazıyor? Crl nedir pek bilmiyorum da? Çok teşekkürler şimdiden...
Crl bebeğin boy uzaması büyümesi ile alakalı. Fka da canlı bebek var kalbi atıyor demek sade şekliyle anlatırsam bebeğin boyu haftasıyla uyumlu 11 hafta 4 günlükBurada bebeğimin kaç haftalık olduğu mu yazıyor? Crl nedir pek bilmiyorum da? Çok teşekkürler şimdiden...
Yani bebeğim 11 hafta 4 günlük öyle mi? Kuzucum11+4 kuzum bende 11+5 crl demek ise bebeğin baştan popusuna kadar boyu demek
Yani bebeğim 11 hafta 4 günlük öyle mi? Fka ya internetten baktım fka + olunca bebeğin canlı olduğunu kalp atışının olduğunu gösteriyormuş fka - olunca bebeğin olmadığını kalp atışının olmadığı demekmiş. Oh tamam yani bebeğim 11 hafta 4 günlük ve canlı kalp atışı varCrl bebeğin boy uzaması büyümesi ile alakalı. Fka da canlı bebek var kalbi atıyor demek sade şekliyle anlatırsam bebeğin boyu haftasıyla uyumlu 11 hafta 4 günlük
Aşkım benim ilk gebeliğim karnın çıktımı? Benim 0 hiç yok kasıkta hafif kabarma bile yok dümdüz11+4 kuzum bende 11+5 crl demek ise bebeğin baştan popusuna kadar boyu demek
Düşük riskim var kahverengi lekelenmem oldu ondan gittim bebekte sıkıntı yok kalp atışı var dedi progestan kullanıyorum devam et dedi 3. Kutumdaydım zaten. Hâla devam ediyor lekelenme. Son adet tarihim 22 ekim 12 hafta 3 günlük olması gerekiyor ama 1 hafta 4 gün gerideydi doktor geç döllenme demişti ultrasona göre 02 kasım yani 10 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu dünki ultrasona göre 11 hafta 4 günlük olmuşum heralde bebeğim haftasına yaklaşıyor çok şükür aradaki fark azalıyor.Doktora neden gittiniz
Yani haftasonu acile sizi götüren neydi
Son adet tarihiniz ne yani boyu 11 hafta ile uyumlu da gerçekten 11 haftalık mı
Bu arada son adet tarihim 22 ekim 1 hafta 4 gün gerideydi doktor geç döllenme demişti ultrasona göre 02 kasım yani 10 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu dünkü ultrasonda 11 hafta 4 günlük çıkmış aradaki fark az kaldı kapanıyor heralde?Crl bebeğin boy uzaması büyümesi ile alakalı. Fka da canlı bebek var kalbi atıyor demek sade şekliyle anlatırsam bebeğin boyu haftasıyla uyumlu 11 hafta 4 günlük
Düşük riskim var kahverengi lekelenmem oldu ondan gittim bebekte sıkıntı yok kalp atışı var dedi progestan kullanıyorum devam et dedi 3. Kutumdaydım zaten. Hâla devam ediyor lekelenme. Son adet tarihim 22 ekim 12 hafta 3 günlük olması gerekiyor ama 1 hafta 4 gün gerideydi doktor geç döllenme demişti ultrasona göre 02 kasım yani 10 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu dünki ultrasona göre 11 hafta 4 günlük olmuşum heralde bebeğim haftasına yaklaşıyor çok şükür aradaki fark azalıyor.
Bnimde ilk gebeliğim canımAşkım benim ilk gebeliğim karnın çıktımı? Benim 0 hiç yok kasıkta hafif kabarma bile yok dümdüz
Çıktı mı karnın?Bnimde ilk gebeliğim canım
Evet canım herkes 4 aylık zannediyor hatta kaç kişi cinsiyetini sordu daha öğrenmeme nerdeyse 1 ay varÇıktı mı karnın?
Benim hiç yok kasıkta hafif şişme bile yok dümdüz neden acaba ilk gebeliğim amaEvet canım herkes 4 aylık zannediyor hatta kaç kişi cinsiyetini sordu daha öğrenmeme nerdeyse 1 ay var
Hiç kilo aldın mı kuzuBenim hiç yok kasıkta hafif şişme bile yok dümdüz neden acaba ilk gebeliğim ama
Hiç tartılmadım bilmiyorum ama normalde göbekliyim zaten 80 kiloyumHiç kilo aldın mı kuzu
Bn zayıfım canım belki iç karnım dardırHiç tartılmadım bilmiyorum ama normalde göbekliyim zaten 80 kiloyum