• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisizim yardım eder misiniz?

dilanguness

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
231
95
13
23
Burada bebeğimin kaç haftalık olduğu mu yazıyor? Crl nedir pek bilmiyorum da? Çok teşekkürler şimdiden...

Eklentiler

• C91D77AD-7B5F-46D2-8DC8-B2DA9F1EF201.jpeg
    C91D77AD-7B5F-46D2-8DC8-B2DA9F1EF201.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 80
Crl bebeğin boy uzaması büyümesi ile alakalı. Fka da canlı bebek var kalbi atıyor demek sade şekliyle anlatırsam bebeğin boyu haftasıyla uyumlu 11 hafta 4 günlük
Yani bebeğim 11 hafta 4 günlük öyle mi? Fka ya internetten baktım fka + olunca bebeğin canlı olduğunu kalp atışının olduğunu gösteriyormuş fka - olunca bebeğin olmadığını kalp atışının olmadığı demekmiş. Oh tamam yani bebeğim 11 hafta 4 günlük ve canlı kalp atışı var😌

Doktora neden gittiniz

Yani haftasonu acile sizi götüren neydi

Son adet tarihiniz ne yani boyu 11 hafta ile uyumlu da gerçekten 11 haftalık mı
Düşük riskim var kahverengi lekelenmem oldu ondan gittim bebekte sıkıntı yok kalp atışı var dedi progestan kullanıyorum devam et dedi 3. Kutumdaydım zaten. Hâla devam ediyor lekelenme. Son adet tarihim 22 ekim 12 hafta 3 günlük olması gerekiyor ama 1 hafta 4 gün gerideydi doktor geç döllenme demişti ultrasona göre 02 kasım yani 10 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu dünki ultrasona göre 11 hafta 4 günlük olmuşum heralde bebeğim haftasına yaklaşıyor çok şükür aradaki fark azalıyor.

Crl bebeğin boy uzaması büyümesi ile alakalı. Fka da canlı bebek var kalbi atıyor demek sade şekliyle anlatırsam bebeğin boyu haftasıyla uyumlu 11 hafta 4 günlük
Bu arada son adet tarihim 22 ekim 1 hafta 4 gün gerideydi doktor geç döllenme demişti ultrasona göre 02 kasım yani 10 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu dünkü ultrasonda 11 hafta 4 günlük çıkmış aradaki fark az kaldı kapanıyor heralde?

Düşük riskim var kahverengi lekelenmem oldu ondan gittim bebekte sıkıntı yok kalp atışı var dedi progestan kullanıyorum devam et dedi 3. Kutumdaydım zaten. Hâla devam ediyor lekelenme. Son adet tarihim 22 ekim 12 hafta 3 günlük olması gerekiyor ama 1 hafta 4 gün gerideydi doktor geç döllenme demişti ultrasona göre 02 kasım yani 10 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu dünki ultrasona göre 11 hafta 4 günlük olmuşum heralde bebeğim haftasına yaklaşıyor çok şükür aradaki fark azalıyor.

Sağlıkla kucağınıza alın

Back