Bilgisi olanlar yardim lutfen

Donup donup yine konunuza bakiyorum. İcim acidi o yavruya. Benimde kucuk bebegim var, kendimi eski esin yerine koydum gozlerim doldu. Bosanmissin, annen baban cocugunuzu istemiyor, siginti gibisin, maddi gdlirin yok, eski esin yavrunu almak istiyor, hic tanimadigin bir insan yavruns bakacakkmis. Yemek vercekmi, vurcakmi, ilgilencekmi tamamen cici anenin insafina kalmis. Sizde bir kadinsiniz, lutfen abinizi ikna edin. Onu destekleyen kim varsa onlarida ikna edin. İste bu yuzden kadinlarin kendi ayaklari ustunde durmasi bu kdr onemli. Ev hanimlari cocugunu birakip ise giden kadinlari kinarken bu ihtimalleri dusunemiyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica sanirim asil dertleri o çoçuk ile yeni yengi ile yeni aile kurmak. Sanki o çoçugun annesi yokmis gibi davranmak.
Hakikatten çok aci. Gerçekten çoçugu düsünselerde, o çoçugun annesi ile aralarini iyi tutardi babasi.
Sik sik ziyaretine gitmek ile yetinirdir bile. Dedigin gibi, o kadin için ev bulmak ile felan bile ograsabilirdi çoçugu için.

Derdi gerçekten çoçuk olmadigi, egto tatmini oldugu apacik ortada.

Haa birde o dede ve anneanne figürür istemiyorlar, kötü davraniyorlar hikayesine zerre kadar inanmiyorum. Bu o kadar çok önemli birseyki, ilk yazisinde söylerdi bile. Böyle tepkileri beklemedigi için konu sahibi mecburen bir kilif uydurmak zorunda kaldi.

durum dediğiniz gibi olsa anne çocuğu o evde tutamaz, boşa umutlanmayın mahkemeler anneden yana, abiniz bukadar vicdan yapıosa kesenin ağzını açacak çocuğu rahat bir ortamda büyüsn die

yazmıyım dedim ama tutamadım kendimi
üvey anneye evet üvey babaya hayır .. oh ne ala memleket
4 yaşındaki yavruyu annesinden ayıracak kadar merhametsiz bir yürek veee bu insanı uyarmak, etme eyleme abi die uyarmak yerine , bide bu günaha ortak olmak...............

lily eski yengenize ne yaşattı ve yaşatıyorsan 2 katı başına gelmesi dileğiyle...

Cocugun annesi ortamin yavrusu icin iyi olmadigini dusunseydi kendi isteğiyle verirdi bence abinize.
Ya da anneden cocuga psikolojik ve fiziksel siddet uygulanmiyorsa annesinden ayirmak doğru degil.

Bunu yapmayın lütfen.Rica etsem bedduanızı geri alır mısınız?Burda kızıp,öfkelenebiliriz kimi zaman sert de yazabiliriz ama kötü isteklerde bulunmayalım çünkü burda amaç aslında birbirimize yardımcı olmak.

Son düzenleme:
Nasıl vicdanınız el verir bir çocuğun annesi yaşarken, ondan koparılıp yabancı bir kadına verilmesine... Çok kötüsünüz, gerçekten abinin de kötü ve vicdansız... Siz bir kadın olarak nasıl desteklersiniz bir çocuğun anneden ayrılmasını. Abiniz bütün gün işte olacak, o masum anası dururken bir yabancının yanında! Bu forumda okumuştum, "bir çocuğun anası öleceğine, babası ölsün" diyormuş bir arkadaşın büyüğü. Çok doğru bir laf, anlayana tabi...

O kadıncağızın yerine koydum da kendimi... Ne hayallerle evlendiğin eşinden ayrılıyorsun, bir evlâdın var ,işin gücün yok ailene bağlısın ama sana can veren onlar senin canının parçasını istemiyor,hatta evden kovuluyorsun ,kim bilir ne acıyla ayrıldığın eşinin evine bir misafir gibi ama başın eğik giriyorsun ve sonra tekrar baba evi...Eski eş evlenmeni istemiyor ama maşallah kendinin keyfine diyecek yok Rabb'im sen onun yâr ve yardımcısı ol ne diyeyim . Abiniz olduğu için yanlı düşünmeniz normal de en nihayetinde siz de bir kadınsınız,kendinizi onun yerine koymanız bu kadar zor olmamalı. Yargının adaleti bile şaşmamışken, sizce ilahî adalet şaşar mı? Siz de bir kadınsınız ,bir eş ve anne adayısınız bunu unutmayın. ''Keser döner sap döner gün gelir hesap döner'' demiş atalarımız, başkası için değil kendiniz için objektif olun,zira sizin sözleriniz ve davranışlarınız da bu olaylar üzerinde çok etkiliymiş gibi geldi bana . Abinize de diyecek kelâm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…