• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar yardim lutfen

O cocuk annesinin oldugu kadar babasinin da cocugu. Ayrica cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu. Ici rahat etmiyor .

madem kötü davranıyorlar ve madem abin de çocugunu çok seviyor o zaman tutacak ayrı ev bakacak çocuguyla çocugunun annesine,
babalık illa yanındayken yapılmıyor değil mi?
4 yaşındaki bebek günah alınır mı annesinden, zaten ayrılık travması yasamış çocuk
şimdi birde üvey anne, yani o kadın da çok iyidir belki kimse bilemez ama daha aynı eve girmeden neyin ne oldugunu görmeden ne cesaret çocugu almak!!!
Biraz vicdan.. Neyse ki hiç bir mahkeme vermez o çocugu size, gerekire fazladan nafaka ödetir,
Tüylerim diken diken oldu oku okurken:47::47:

Ayyy oldu hanfendi işinize gelmedi ya susarız!
Anlattığın kadarını biliyoruz evet ama seviyenden de anlaşılıyor kadıncağızın neler yaşadığı be..
Boşver sen kaygılanıyor gibi yapma o çocuk için de annesi için de.
Kaygın gayet açık çünkü git yeni cici yengenle düğün hazırlığı yap.
Çatlasanız da patlasanız da o çocuk annesiyle ohhhhh canıma değsin:ssz:

Cok komiksin ya. Seni gereksiz dusuncelerinle basbasa birakiyorum.

Cok acimasizca bir dusunce
cocugu oz annesinden alip uvey anne eline vermek
sizin cocugunuz olsaydi boyle biseyi kabul edermiydiniz

Dort yasindaki bi cocugun yani annesinin yanidir nasil bu kadar bencilce dusune biliyorsunuz

çok haklısınız,18 yaşına gelince çoçuk kendi karar versin..ne kadar melek olursa olsun netice kendi öz çocuğu olmayacak,şimdi he bakarım,he severim der ama ya sonra,??????

Çocuğun annesinden alınması yapılacak en son şey bence. Abiniz bir ev tutup çocuğunun ve eski eşinin ihtiyaçlarını karşılamayı teklif etmeli. 4 yaşında bir çocuk ilerde abinizin nişanlısına bir külfet olacak. Yeni evlenen insanlar bile birkaç yıl çocuk yapmayalım gezelim tozalım dye düşünürken müstakbel yengenizin tavrı nasıl olacaktır bunu da düşünmek lazım. Kimse öz annesi gibi sevgi şefkat veremez hasta olduğunda öz annesi gibi içi acımaz canı yanmaz. Bu durumun istisnalarıda vardır mutlaka ama çoğunlukla bu böyledir. Anneanne ve dedesi istemiyorsa bunun çözümü anneden ayırmak olmamalı.lütfen yapılan yorumları objektif değerlendirin küçücük bir çocuğun hayatı sözkonusu

Hic birsey bildigin yok o yuzden sus !

Kadın da adam öldürecek raddeye gelmişse bile sizin yüzünüzden gelmiştir, tepkilere bak!!! ayrılık olabilir ama eski eş de bu kadar kötülenmez değil mi?
Bir dünya psikolojik test var, adli tıp bunun için var, sadece cesetleri incelemiyor insanlar, mahkeme bişey biliyor ki vermiyor!!!!

Cok komiksin ya. Seni gereksiz dusuncelerinle basbasa birakiyorum.

Biraz kesenin ağzını açmanız gereken öneri sundum ya hani ondan gereksiz buldun sen benim düşüncemi.
Gidin paraları yeni hatunun yollarına dökün, sonra da ühüüü istemiyorlar çocuğu içimiz rahat değil diye ağlayın.
Allah herkesin içini, dışını bilir cicim.. Selametle..

Ayyy oldu hanfendi işinize gelmedi ya susarız!
Anlattığın kadarını biliyoruz evet ama seviyenden de anlaşılıyor kadıncağızın neler yaşadığı be..
Boşver sen kaygılanıyor gibi yapma o çocuk için de annesi için de.
Kaygın gayet açık çünkü git yeni cici yengenle düğün hazırlığı yap.
Çatlasanız da patlasanız da o çocuk annesiyle ohhhhh canıma değsin:ssz:

ya evladına bakacak olan baba her türlü bakar yani, yok kadın öldürmeye kalkmış da bilmem ne, palavra
İnsanlar saç telinden kişinin neyi var neyi yok çıkarıyorlar, kadının psikolojik sorunu nu ortaya çıkaramaycaklar?
Dünyaya bak ya ne güzel dokuz ay taşı, mücadele et, bir de eski kocanın cici eşine ver !!
Vicdan sıfır ama neyse ki hak adalet ölmemiş, nasıl kızdım :47::47:

Merhaba arkadaslar sormak istedigim bisey var abim esiyle 2 sene once bosandi suan 4 yasinda bi kizlari var. Abim cocugunu almak istedi fakat hakim annesine verdi. Sonra yine cok ugrasti ama alamadi 2 senedir surekli gidip goruyor cocugu . 1 senedir abimin hayatinda biri var evlenmeyi dusunuyorlar. Kiza herseyi anlatmis evlendiklerinde cocugu almak istedigini birbirlerini cok seviyorlar kiz herseyi kabul etmis. Cok iyi bir insan yani cocuk yuzunden sorun cikacagini sanmiyorum fakat cocugu alma konusunda kafamiz karisik. Yani abim cocugunu alabilir mi? Kimisi evliligin bu isi kolaylastiracagini soyluyor kimisi tam tersini. Maddi durumu eski esinden daha iyi abim calisiyor eski esi ev hanimi. Ne diyorsunuz sizce evlendikten sonra alabilirler mi cocugu? Daha 4 yasinda belirli bi yasa kadar annesiyle kalmak zorunda mi? Oyleyse kac yasina kadar? Diyelim ki abim herseyi yapti ve cocugunu alamadi eger eski esi yarin birgun evlenirse abim kesinlikle cocuguna baskasinin babalik yapmasina izin vermez, oyle bir durumda cocugu alma hakki olabilir mi? Cok soru sordum yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkese simdiden tesekkurler.

Acimasizca bi dusunce oldugunu soyleyenler icin soyluyorum. Cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu.

hukuk bürolarında çalıştım ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum anne çocuğa zarar vermiyorsa kısaca deli de değilse mahkeme 18e kadar çocuğu anneye verir... sanırım nafaka da ödüyordur abiniz. ney yaparsa yapsın temelli alamaz çocuğu.. özellikle evlenirse tam tersi sosyal güvenlik üvey ebeveynlere çok ta sıcak bakmıyor

Yine millet çıldırmış. Ben de o yaşta bir çocuğun annesinden ayrılmasına karşıyım açıkçası. Zaten mahkeme de vermez babaya kolay kolay. Şimdilik babası haftada bir görmekle yetinsin. Hem evlenecekmiş, evliliğine odaklansın bir müddet.

Ancak anne evlenirse durum değişir. Kız çocuğunu. Üvey baba ile büyümesindense üvey anne ile büyümesi daha doğru bence. Babasına bile güvenemezken, yabancı bir adamla aynı evde kalması problem olabilir. Sonuçta hep bebek olarak kalmayacak, büyüyüp genç kız olacak. Neler duyuyoruz.

ya evladına bakacak olan baba her türlü bakar yani, yok kadın öldürmeye kalkmış da bilmem ne, palavra
İnsanlar saç telinden kişinin neyi var neyi yok çıkarıyorlar, kadının psikolojik sorunu nu ortaya çıkaramaycaklar?
Dünyaya bak ya ne güzel dokuz ay taşı, mücadele et, bir de eski kocanın cici eşine ver !!
Vicdan sıfır ama neyse ki hak adalet ölmemiş, nasıl kızdım :47::47:

Biz de salağız ya, gelmiş burda ayyy abim yeni biri ile evlilik düşünüyor çok iyi, hem maddi imkanı da iyi.
Eski eşi ev hanımıydı da bıdı bıdı diyor. İşine gelmedi mi de sus!

Sen ana olursun da aynısını yaşarsın inş, evladını elinden alıp cici eşe verirler, görürüm gözyaşlarını.
Sen gibisine üzülmem ama ben bir arkadaş diyordu ya ilahi adalet diye bunun adı ilahi adalet oluyor işte!

hukuk bürolarında çalıştım ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum anne çocuğa zarar vermiyorsa kısaca deli de değilse mahkeme 18e kadar çocuğu anneye verir... sanırım nafaka da ödüyordur abiniz. ney yaparsa yapsın temelli alamaz çocuğu.. özellikle evlenirse tam tersi sosyal güvenlik üvey ebeveynlere çok ta sıcak bakmıyor

Anliyorum, tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.

Anliyorum, tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.

rica ederim ama durum bu üzgünüm annede bir anormallik yoksa Türk Kanunları böyle diyor ve hiç bir kuvvet anneden ayıramaz.. zorla alıkoyma falan olursa da abinizin başı ciddi derde girer.. nafakalarını da düzenli yatırırsa mahkeme olumlu davranışı karşısında insiyatifli davranır.. binlerce mahkeme gördüm annenin normal olduğu durumlarda hepsi böyle sonuçlandı
zaten evlendikten sonra kendi yuvasına odaklanır.. bu kadar ısrarcı davranmaz ilk çocuğu için yine üzgünüm ama hep olan bu.. en son baya büyük bir davaya bakmıştık baba çok uğraştı bakanlıklar devreye girdi ama adam ne zaman bi daha evlenip ikinci çouğunu kucakladı ilk çocuğunun davalarına bile gelmeyi bıraktı maalesef hep görüyoruz

rica ederim ama durum bu üzgünüm annede bir anormallik yoksa Türk Kanunları böyle diyor ve hiç bir kuvvet anneden ayıramaz.. zorla alıkoyma falan olursa da abinizin başı ciddi derde girer.. nafakalarını da düzenli yatırırsa mahkeme olumlu davranışı karşısında insiyatifli davranır.. binlerce mahkeme gördüm annenin normal olduğu durumlarda hepsi böyle sonuçlandı
zaten evlendikten sonra kendi yuvasına odaklanır.. bu kadar ısrarcı davranmaz ilk çocuğu için yine üzgünüm ama hep olan bu.. en son baya büyük bir davaya bakmıştık baba çok uğraştı bakanlıklar devreye girdi ama adam ne zaman bi daha evlenip ikinci çouğunu kucakladı ilk çocuğunun davalarına bile gelmeyi bıraktı maalesef hep görüyoruz

Anliyorum soylediklerinizi bilmem cok iyi oldu tesekkur ederim tekrar. Cocuk icin hayirlisi neyse o olur insallah.

O cocuk annesinin oldugu kadar babasinin da cocugu. Ayrica cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu. Ici rahat etmiyor .

Annekigin ne demek oldugunun farkinda bile degilsin birgun anne olunca anlarsin...

dokuz ay karnin da tasi sabahlara kadar basinda bekle tirnagina tas degse o cocugun basinin ici bir yanarsa anansi bin yanar

bosanmis kadin hemde ailesi tarafindan istenmiyor sizde dusune bir tekme de biz atalim elinden cocugunu alalim oylemi

bu kadar acimasiz olmayin duzmez kalkamz bir allah kimin basina ne gelecegi belli olmaz

Hicbir uvey anne oz annesinin yerini dolduramaz

be insallah o bebegi annaesinden ayiramazsiniz...

Çok acımasızca ve korkunç bir düşünce. bir anne ağır bir hastalıgı olmadığı sürece kendi çocuguna en iyi şekilde bakıp kollayacaktır ayrıca çocukta anne kokusu ile büyüdüğü sürece en mutlu şekilde büyüyecektir. İnsanlık hali boşanmışlar ama abinizin tutumu cok kötü ve anlaşılmaz kusura bakmayın.

Annekigin ne demek oldugunun farkinda bile degilsin birgun anne olunca anlarsin...

dokuz ay karnin da tasi sabahlara kadar basinda bekle tirnagina tas degse o cocugun basinin ici bir yanarsa anansi bin yanar

bosanmis kadin hemde ailesi tarafindan istenmiyor sizde dusune bir tekme de biz atalim elinden cocugunu alalim oylemi

bu kadar acimasiz olmayin duzmez kalkamz bir allah kimin basina ne gelecegi belli olmaz

Hicbir uvey anne oz annesinin yerini dolduramaz

be insallah o bebegi annaesinden ayiramazsiniz...

Haklisiniz ben belki annelik duygusunu hic yasamadigim icin soylediklerim cok sert gelmis olabilir. Hatta suan kendimi sucluyorum gercekten cok mu acimasiz dusunuyorum diye. Neticede cocuk icin hayirlisi neyse o olur insallah. Insallah abim de zamanla kabullenir bu durumu cunku aslinda israrci davranip benim boyle sozler sarfetmeme sebep olan o benim bile dengem bozuldu yani ne dusunecegimi bilmiyorum.

Haklisiniz ben belki annelik duygusunu hic yasamadigim icin soylediklerim cok sert gelmis olabilir. Hatta suan kendimi sucluyorum gercekten cok mu acimasiz dusunuyorum diye. Neticede cocuk icin hayirlisi neyse o olur insallah. Insallah abim de zamanla kabullenir bu durumu cunku aslinda israrci davranip benim boyle sozler sarfetmeme sebep olan o benim bile dengem bozuldu yani ne dusunecegimi bilmiyorum.

Abinle konus ve biraz yumsamasini sagla
abin de evlenip yeniden cocugu oldugunda eminim bu saplantili fikrinden vazgececektir...

Abiniz cocugun baska birine babalik yapmasini istemiyor, ama cocuga baska biri annelik yapsin istiyor oylemi? Bu nasil bencillik boyle. O yasta bir cocuk annesi hayatta oldugu halde annesinden ayrilacak ve hic tanimadigi biri annelik yapacak oylemi! . Hicbir cocuk annesi hayattayken onun yanindan ayrilmamalidir. Siz hic dusup dizi kanadigi icin baba diye aglayan cocuk gordunuzmu. Cocuklar aglarken bile aannneee diye aglarlar. Ben bu dunyaya gelip annesiz oan cocuklari gordukce yuregi parcalanan biriyim. Bu yuzden annesi hayatta oldugu halde sirf bencillikeri ve egolari icin ayirmaya calisan insanlari anlayamam.
Bide not dusmussunuz anane dede istemiyo diye. Abimin maddi durumu iyi, eski esi calismiyor diyede eklemissiniz. Madem oyle abinuz destek olsun. Nafakayi artirsin, cocugun kres parasini odesin, annede ise girsin ayri eve cikip evini gecindirsin. Oz annesi varken niye uvey anneyle buyusun.anane istemiyo ztn diye bahane bulmak koay!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocuk bir kere anneye verildiyse .mahkeme kararı değişmez eğer annenin akli bir sıkıntısı yoksa hukuken bu böyledir.4 yasındaki bir çocuğun cici anne yanında büyümesi o cocuğun psikolojısını nsıl etkileyeceğinin farkındamısınız ? Bence değilsiniz kusura bakmayın anne olunca anlarsınız ne demek istediğimizi....

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Annesinden iyi mi bakacak abiniz veya uvey anne adayi!!
Abinizin eski esi sizin ablaniz olsaydi yine ayni mi dusunecektiniz?!
Abiniz baskasinin babalik yapmasini istemiyor, peki eski esi baskasinin annelik yapmasini istiyormudur. Bu kadar bencil olmayin!
Annesi dedesi mi cocugu istemior kotu davraniyor 😧

Back