O cocuk annesinin oldugu kadar babasinin da cocugu. Ayrica cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu. Ici rahat etmiyor .
Ayyy oldu hanfendi işinize gelmedi ya susarız!
Anlattığın kadarını biliyoruz evet ama seviyenden de anlaşılıyor kadıncağızın neler yaşadığı be..
Boşver sen kaygılanıyor gibi yapma o çocuk için de annesi için de.
Kaygın gayet açık çünkü git yeni cici yengenle düğün hazırlığı yap.
Çatlasanız da patlasanız da o çocuk annesiyle ohhhhh canıma değsin
Cok acimasizca bir dusunce
cocugu oz annesinden alip uvey anne eline vermek
sizin cocugunuz olsaydi boyle biseyi kabul edermiydiniz
Dort yasindaki bi cocugun yani annesinin yanidir nasil bu kadar bencilce dusune biliyorsunuz
Hic birsey bildigin yok o yuzden sus !
Cok komiksin ya. Seni gereksiz dusuncelerinle basbasa birakiyorum.
Ayyy oldu hanfendi işinize gelmedi ya susarız!
Anlattığın kadarını biliyoruz evet ama seviyenden de anlaşılıyor kadıncağızın neler yaşadığı be..
Boşver sen kaygılanıyor gibi yapma o çocuk için de annesi için de.
Kaygın gayet açık çünkü git yeni cici yengenle düğün hazırlığı yap.
Çatlasanız da patlasanız da o çocuk annesiyle ohhhhh canıma değsin
Merhaba arkadaslar sormak istedigim bisey var abim esiyle 2 sene once bosandi suan 4 yasinda bi kizlari var. Abim cocugunu almak istedi fakat hakim annesine verdi. Sonra yine cok ugrasti ama alamadi 2 senedir surekli gidip goruyor cocugu . 1 senedir abimin hayatinda biri var evlenmeyi dusunuyorlar. Kiza herseyi anlatmis evlendiklerinde cocugu almak istedigini birbirlerini cok seviyorlar kiz herseyi kabul etmis. Cok iyi bir insan yani cocuk yuzunden sorun cikacagini sanmiyorum fakat cocugu alma konusunda kafamiz karisik. Yani abim cocugunu alabilir mi? Kimisi evliligin bu isi kolaylastiracagini soyluyor kimisi tam tersini. Maddi durumu eski esinden daha iyi abim calisiyor eski esi ev hanimi. Ne diyorsunuz sizce evlendikten sonra alabilirler mi cocugu? Daha 4 yasinda belirli bi yasa kadar annesiyle kalmak zorunda mi? Oyleyse kac yasina kadar? Diyelim ki abim herseyi yapti ve cocugunu alamadi eger eski esi yarin birgun evlenirse abim kesinlikle cocuguna baskasinin babalik yapmasina izin vermez, oyle bir durumda cocugu alma hakki olabilir mi? Cok soru sordum yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkese simdiden tesekkurler.
Acimasizca bi dusunce oldugunu soyleyenler icin soyluyorum. Cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu.
ya evladına bakacak olan baba her türlü bakar yani, yok kadın öldürmeye kalkmış da bilmem ne, palavra
İnsanlar saç telinden kişinin neyi var neyi yok çıkarıyorlar, kadının psikolojik sorunu nu ortaya çıkaramaycaklar?
Dünyaya bak ya ne güzel dokuz ay taşı, mücadele et, bir de eski kocanın cici eşine ver !!
Vicdan sıfır ama neyse ki hak adalet ölmemiş, nasıl kızdım
hukuk bürolarında çalıştım ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum anne çocuğa zarar vermiyorsa kısaca deli de değilse mahkeme 18e kadar çocuğu anneye verir... sanırım nafaka da ödüyordur abiniz. ney yaparsa yapsın temelli alamaz çocuğu.. özellikle evlenirse tam tersi sosyal güvenlik üvey ebeveynlere çok ta sıcak bakmıyor
Anliyorum, tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.
rica ederim ama durum bu üzgünüm annede bir anormallik yoksa Türk Kanunları böyle diyor ve hiç bir kuvvet anneden ayıramaz.. zorla alıkoyma falan olursa da abinizin başı ciddi derde girer.. nafakalarını da düzenli yatırırsa mahkeme olumlu davranışı karşısında insiyatifli davranır.. binlerce mahkeme gördüm annenin normal olduğu durumlarda hepsi böyle sonuçlandı
zaten evlendikten sonra kendi yuvasına odaklanır.. bu kadar ısrarcı davranmaz ilk çocuğu için yine üzgünüm ama hep olan bu.. en son baya büyük bir davaya bakmıştık baba çok uğraştı bakanlıklar devreye girdi ama adam ne zaman bi daha evlenip ikinci çouğunu kucakladı ilk çocuğunun davalarına bile gelmeyi bıraktı maalesef hep görüyoruz
O cocuk annesinin oldugu kadar babasinin da cocugu. Ayrica cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu. Ici rahat etmiyor .
Annekigin ne demek oldugunun farkinda bile degilsin birgun anne olunca anlarsin...
dokuz ay karnin da tasi sabahlara kadar basinda bekle tirnagina tas degse o cocugun basinin ici bir yanarsa anansi bin yanar
bosanmis kadin hemde ailesi tarafindan istenmiyor sizde dusune bir tekme de biz atalim elinden cocugunu alalim oylemi
bu kadar acimasiz olmayin duzmez kalkamz bir allah kimin basina ne gelecegi belli olmaz
Hicbir uvey anne oz annesinin yerini dolduramaz
be insallah o bebegi annaesinden ayiramazsiniz...
Haklisiniz ben belki annelik duygusunu hic yasamadigim icin soylediklerim cok sert gelmis olabilir. Hatta suan kendimi sucluyorum gercekten cok mu acimasiz dusunuyorum diye. Neticede cocuk icin hayirlisi neyse o olur insallah. Insallah abim de zamanla kabullenir bu durumu cunku aslinda israrci davranip benim boyle sozler sarfetmeme sebep olan o benim bile dengem bozuldu yani ne dusunecegimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?