• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar yardim lutfen

LiLy1_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
13
0
0
İzmir
Merhaba arkadaslar sormak istedigim bisey var abim esiyle 2 sene once bosandi suan 4 yasinda bi kizlari var. Abim cocugunu almak istedi fakat hakim annesine verdi. Sonra yine cok ugrasti ama alamadi 2 senedir surekli gidip goruyor cocugu . 1 senedir abimin hayatinda biri var evlenmeyi dusunuyorlar. Kiza herseyi anlatmis evlendiklerinde cocugu almak istedigini birbirlerini cok seviyorlar kiz herseyi kabul etmis. Cok iyi bir insan yani cocuk yuzunden sorun cikacagini sanmiyorum fakat cocugu alma konusunda kafamiz karisik. Yani abim cocugunu alabilir mi? Kimisi evliligin bu isi kolaylastiracagini soyluyor kimisi tam tersini. Maddi durumu eski esinden daha iyi abim calisiyor eski esi ev hanimi. Ne diyorsunuz sizce evlendikten sonra alabilirler mi cocugu? Daha 4 yasinda belirli bi yasa kadar annesiyle kalmak zorunda mi? Oyleyse kac yasina kadar? Diyelim ki abim herseyi yapti ve cocugunu alamadi eger eski esi yarin birgun evlenirse abim kesinlikle cocuguna baskasinin babalik yapmasina izin vermez, oyle bir durumda cocugu alma hakki olabilir mi? Cok soru sordum yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkese simdiden tesekkurler.

Acimasizca bi dusunce oldugunu soyleyenler icin soyluyorum. Cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar sormak istedigim bisey var abim esiyle 2 sene once bosandi suan 4 yasinda bi kizlari var. Abim cocugunu almak istedi fakat hakim annesine verdi. Sonra yine cok ugrasti ama alamadi 2 senedir surekli gidip goruyor cocugu . Suan abimin hayatinda biri var evlenmeyi dusunuyorlar. Kiza herseyi anlatmis evlendiklerinde cocugu almak istedigini birbirlerini cok seviyorlar kiz herseyi kabul etmis. Cok iyi bir insan yani cocuk yuzunden sorun cikacagini sanmiyorum fakat cocugu alma konusunda kafamiz karisik. Yani abim cocugunu alabilir mi? Kimisi evliligin bu isi kolaylastiracagini soyluyor kimisi tam tersini. Maddi durumu eski esinden daha iyi abim calisiyor eski esi ev hanimi. Ne diyorsunuz sizce evlendikten sonra alabilirler mi cocugu? Daha 4 yasinda belirli bi yasa kadar annesiyle kalmak zorunda mi? Oyleyse kac yasina kadar? Diyelim ki abim herseyi yapti ve cocugunu alamadi eger eski esi yarin birgun evlenirse abim kesinlikle cocuguna baskasinin babalik yapmasina izin vermez, oyle bir durumda cocugu alma hakki olabilir mi? Cok soru sordum yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkese simdiden tesekkurler.

Cok acimasizca bir dusunce
cocugu oz annesinden alip uvey anne eline vermek
sizin cocugunuz olsaydi boyle biseyi kabul edermiydiniz

Dort yasindaki bi cocugun yani annesinin yanidir nasil bu kadar bencilce dusune biliyorsunuz

Abiniz çocuk konusunda neden bu kadar ısrarcı?

Çok mu kötü bir annesi var da ayırmak istiyor onları?

Cok acimasizca bir dusunce
cocugu oz annesinden alip uvey anne eline vermek
sizin cocugunuz olsaydi boyle biseyi kabul edermiydiniz

Dort yasindaki bi cocugun yani annesinin yanidir nasil bu kadar bencilce dusune biliyorsunuz

O cocuk annesinin oldugu kadar babasinin da cocugu. Ayrica cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu. Ici rahat etmiyor .

[SUP][/SUP] bencede biraz tek taraflı bakmışssınız olaya. O yaştaki bir çocuğun anneden alınması ne derece doğru. Lütfen empati yapın yeğeninizi düşünün. Abinizin evleneceği bayan çok iyi anlayışlı biri olabilir ama özellikle ufak yaştaki bir çocuk için bu büyük bir travmadır zaten anne baba ayrı birde üstüne annesinden ayırmak. Bence abinize bu konuda bencil olmamasını salık verin

[SUP][/SUP] bencede biraz tek taraflı bakmışssınız olaya. O yaştaki bir çocuğun anneden alınması ne derece doğru. Lütfen empati yapın yeğeninizi düşünün. Abinizin evleneceği bayan çok iyi anlayışlı biri olabilir ama özellikle ufak yaştaki bir çocuk için bu büyük bir travmadır zaten anne baba ayrı birde üstüne annesinden ayırmak. Bence abinize bu konuda bencil olmamasını salık verin

Abim bencillik etmiyor yukarda da soyledigim gibi kadin ailesiyle birlikte kaliyor onlar da cocugu istemedikleri icin kotu davraniyorlar abimin ici rahat etmiyor.

Merhaba arkadaslar sormak istedigim bisey var abim esiyle 2 sene once bosandi suan 4 yasinda bi kizlari var. Abim cocugunu almak istedi fakat hakim annesine verdi. Sonra yine cok ugrasti ama alamadi 2 senedir surekli gidip goruyor cocugu . 1 senedir abimin hayatinda biri var evlenmeyi dusunuyorlar. Kiza herseyi anlatmis evlendiklerinde cocugu almak istedigini birbirlerini cok seviyorlar kiz herseyi kabul etmis. Cok iyi bir insan yani cocuk yuzunden sorun cikacagini sanmiyorum fakat cocugu alma konusunda kafamiz karisik. Yani abim cocugunu alabilir mi? Kimisi evliligin bu isi kolaylastiracagini soyluyor kimisi tam tersini. Maddi durumu eski esinden daha iyi abim calisiyor eski esi ev hanimi. Ne diyorsunuz sizce evlendikten sonra alabilirler mi cocugu? Daha 4 yasinda belirli bi yasa kadar annesiyle kalmak zorunda mi? Oyleyse kac yasina kadar? Diyelim ki abim herseyi yapti ve cocugunu alamadi eger eski esi yarin birgun evlenirse abim kesinlikle cocuguna baskasinin babalik yapmasina izin vermez, oyle bir durumda cocugu alma hakki olabilir mi? Cok soru sordum yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkese simdiden tesekkurler.

Acimasizca bi dusunce oldugunu soyleyenler icin soyluyorum. Cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu.

Ne kadar bencil bir adam.
Başka bir anne ile büyütecek çocuğu ama başka bir baba ile büyümesine asla izin vermez öyle mi?
Evliliğin bitiş nedeni gayet açık görünüyor abinizin bencilce düşünceleri olsa gerek.
Üvey babaya karşı olan adam objektif olsun da üvey anneye de karşı olsun madem!

O kadın da genç ve bir ömür yalnızlığa mahkum olmak zorunda değil.
Bir gün hayatını biri ile paylaşma kararı almasının sonucunda da evladından olmamalı..

Önce aile boyu temiz kalpli olmaya gayret edin, ardından durum tersine döner belki..

Evet annesinin psikolojik sorunlari var.
Ayrica kadin ailesiyle birlikte kaliyor onlar da istemiyor cocugu.
Psikolojik sorunları varsa nasıl bu durumu ispatlayıp mahkemede kullanmadınız?Bebeğin annesi dahi olsa ciddi psikolojik sorunları tespit edilseydi babaya verilirdi.Yoksa bu sorunlar sadece size göre mi sorun?

Son düzenleme:
Ne kadar bencil bir adam.
Başka bir anne ile büyütecek çocuğu ama başka bir baba ile büyümesine asla izin vermez öyle mi?
Evliliğin bitiş nedeni gayet açık görünüyor abinizin bencilce düşünceleri olsa gerek.
Üvey babaya karşı olan adam objektif olsun da üvey anneye de karşı olsun madem!

O kadın da genç ve bir ömür yalnızlığa mahkum olmak zorunda değil.
Bir gün hayatını biri ile paylaşma kararı almasının sonucunda da evladından olmamalı..

Önce aile boyu temiz kalpli olmaya gayret edin, ardından durum tersine döner belki..

Yazdiklarimi iyi okumadiin galiba kadinin ailesi cocugu istemiyor diyorum ellerinden gelse ikisini de disari atacaklar hatta birgun boyle birsey oldu abim eve getirdi ikisini de sonra tekrar gittiler ama orda durum ayni o yuzden abimin ici rahat etmiyor.

4 yaşında bir çocuğu anneanne ve dede neden istemez ki yada neden sevmez? O yaşta bir çocuk babadan çok anneye ihtiyaç duyar bence ve annesiyle kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Diyelim abiniz çocuğu aldı ve evlenecek eşi ister mi sürekli küçük bir çocukla ilgilenmeyi tatildeyken hastayken vb.. Annenin verdiği ilgiliyi babanında verebileceğini düşünmüyorum.

Psikolojik sorunları varsa nasıl bu durumu ispatlayıp mahkemede kullanmadınız?Bebeğin annesi dahi olsa ciddi psikolojik sorunları tespit edilseydi babaya verilirdi.Yoksa bu sorunlar sadece size göre mi sorun?

Abimi oldurmeye kalktiginda dur bunu mahkemede kullaniriz diyip kameraya cekemezdik heralde dimi?

Abimi oldurmeye kalktiginda dur bunu mahkemede kullaniriz diyip kameraya cekemezdik heralde dimi?
Bu durumu şahitlerin huzurunda mahkemeye sunar ve ciddi bir psikolojik testten geçmesini isteyebilirdiniz.Sonuçta sinirle söylenilen sözlerden yada davranışlardan eğer psikolojik sorunlu damgası yenilseydi kaç tane ruh sağlığı yerinde insan olurdu?Ayrıca nasıl bunca yıl sabredebiliyorsunuz o zaman bebeğin onda kalmasına.

Son düzenleme:
4 yaşında bir çocuğu anneanne ve dede neden istemez ki yada neden sevmez? O yaşta bir çocuk babadan çok anneye ihtiyaç duyar bence ve annesiyle kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Diyelim abiniz çocuğu aldı ve evlenecek eşi ister mi sürekli küçük bir çocukla ilgilenmeyi tatildeyken hastayken vb.. Annenin verdiği ilgiliyi babanında verebileceğini düşünmüyorum.

Istemiyorlar cocugu babasina ver kendin gel kal bizle diyorlarmis kadina. Annesiyle kalsin ama cocuk rahat huzurlu bir ortamda degil bu yuzden icimiz rahat etmiyor. Ellerinden gelse cocugu da kadini da kovacaklar kadinin ailesi o kadar igrenc yani. Hatta bir kere oldu boyle birsey bizde kaldilar bir kac gun.

Yazdiklarimi iyi okumadiin galiba kadinin ailesi cocugu istemiyor diyorum ellerinden gelse ikisini de disari atacaklar hatta birgun boyle birsey oldu abim eve getirdi ikisini de sonra tekrar gittiler ama orda durum ayni o yuzden abimin ici rahat etmiyor.

Abinin içi rahat etmiyor öyle mi tabi siz de bu duruma üzülüyorsunuzdur.
Maddi durumu da iyiymiş madem torun hatrına el birliğiyle bir ev açın onlara.
Kirayı ödeyin, çocuğun ihtiyaçlarını karşılayın.

Boşanıp çocukla, aile yanına dönmeyi kolay mı sanıyorsunuz siz?

Sizin içiniz sadece uzaktan rahat etmiyor.
O kadın yaptığı bir evlilik hatasının sonuçlarını her gün ne acılarla yaşıyor.
Evladı için hangi lafları yutuyor kim bilir?

Abiniz hemen toparlamış kendini evlilik planı bile yapıyor oh ne güzel...
Hayat kadına böyle zor işte..

Çok rahatsız içiniz madem dediğim gibi yapın.
Acımasız olmamış olursunuz en azından..

Bu durumu şahitlerin huzurunda mahkemeye sunar ve ciddi bir psikolojik testten geçmesini isteyebilirdiniz.Sonuçta sinirle söylenilen sözlerden yada davranışlardan eğer psikolojik sorunlu damgası yenilseydi kaç tane ruh sağlığı yerinde insan olurdu?Ayrıca nasıl bunca yıl sabredebiliyorsunuz o zaman bebeğin onda kalmasına.

Sabredemiyoruz abim o kadar ugrasti herseyi yaptik iste mahkeme vermiyor cocugu babasina.

Sabredemiyoruz abim o kadar ugrasti herseyi yaptik iste mahkeme vermiyor cocugu babasina.
Yani bu bebeğin annesi sinirlendiği zaman karşısındakini öldürebilecek biri ama mahkemede bunu ispatlayamadığınız için bebek bu katil olabilecek ruhlu insanın yannda büyüyor doğru mu anladım?

Abinin içi rahat etmiyor öyle mi tabi siz de bu duruma üzülüyorsunuzdur.
Maddi durumu da iyiymiş madem torun hatrına el birliğiyle bir ev açın onlara.
Kirayı ödeyin, çocuğun ihtiyaçlarını karşılayın.

Boşanıp çocukla, aile yanına dönmeyi kolay mı sanıyorsunuz siz?

Sizin içiniz sadece uzaktan rahat etmiyor.
O kadın yaptığı bir evlilik hatasının sonuçlarını her gün ne acılarla yaşıyor.
Evladı için hangi lafları yutuyor kim bilir?

Abiniz hemen toparlamış kendini evlilik planı bile yapıyor oh ne güzel...
Hayat kadına böyle zor işte..

Çok rahatsız içiniz madem dediğim gibi yapın.
Acımasız olmamış olursunuz en azından..

Hic birsey bildigin yok o yuzden sus !

Hic birsey bildigin yok o yuzden sus !

Ayyy oldu hanfendi işinize gelmedi ya susarız!
Anlattığın kadarını biliyoruz evet ama seviyenden de anlaşılıyor kadıncağızın neler yaşadığı be..
Boşver sen kaygılanıyor gibi yapma o çocuk için de annesi için de.
Kaygın gayet açık çünkü git yeni cici yengenle düğün hazırlığı yap.
Çatlasanız da patlasanız da o çocuk annesiyle ohhhhh canıma değsin:ssz:

Back