Merhaba arkadaslar sormak istedigim bisey var abim esiyle 2 sene once bosandi suan 4 yasinda bi kizlari var. Abim cocugunu almak istedi fakat hakim annesine verdi. Sonra yine cok ugrasti ama alamadi 2 senedir surekli gidip goruyor cocugu . 1 senedir abimin hayatinda biri var evlenmeyi dusunuyorlar. Kiza herseyi anlatmis evlendiklerinde cocugu almak istedigini birbirlerini cok seviyorlar kiz herseyi kabul etmis. Cok iyi bir insan yani cocuk yuzunden sorun cikacagini sanmiyorum fakat cocugu alma konusunda kafamiz karisik. Yani abim cocugunu alabilir mi? Kimisi evliligin bu isi kolaylastiracagini soyluyor kimisi tam tersini. Maddi durumu eski esinden daha iyi abim calisiyor eski esi ev hanimi. Ne diyorsunuz sizce evlendikten sonra alabilirler mi cocugu? Daha 4 yasinda belirli bi yasa kadar annesiyle kalmak zorunda mi? Oyleyse kac yasina kadar? Diyelim ki abim herseyi yapti ve cocugunu alamadi eger eski esi yarin birgun evlenirse abim kesinlikle cocuguna baskasinin babalik yapmasina izin vermez, oyle bir durumda cocugu alma hakki olabilir mi? Cok soru sordum yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkese simdiden tesekkurler.
Acimasizca bi dusunce oldugunu soyleyenler icin soyluyorum. Cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu.
Acimasizca bi dusunce oldugunu soyleyenler icin soyluyorum. Cocuk annesiyle birlikte anneanne ve dedesinin evinde kaliyor. Onlar da istemiyor cocugu kotu davraniyorlar. Abimin cocugu almak istemesinin diger bi sebebi de bu.
Son düzenleme: