bilgisi olan

0zl3mm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
4
0
30
Arkadaşlar birkaç kişiden duydum bazı telefonlarda çekilen fotoğraf veya videolar telefondan silinse bile merkez gibi bir yerde yurtdisindami ne kaydoluyormus .benim sorum ise o eski nokia 6300larda çekilen video veya fotoğraflarda da sizce öyle birşey olabilir mi yani biz telefondan silsek bile merkez gibi bir yerde toplanabilir mi ve başka yerlerde kullanabilirler mi ? Şimdi ki teknolojiyle olabilir ama nokia 6300 kaç yıl önceki telefon öyle birşeyin imkani varmı biz telefondan sildikten sonra merkezde kaydolmasi ve kullNilmasi mümkün müdür ?

Yurtdışında saklama falan olmaz,ama silinen Fotoğraflar ve videolar çeşitli programlar sayesinde geri getirilir,Mesala pc den silinen dosyalar ,programlar,resimler bile bunlar aslında harddiskte olur ve yine geri getirilir.

Merkez dediğiniz şey bulut teknolojisi vs. ise evet öyle bir ihtimal var ama eski ve internete bu yolla bağlanmayan telefon için foto ancak siz başka bir telefona gönderirseniz, o kişi de silmezse kaybolmaz.

Zaten kimsenin beni fotoğraf Veya videomu istedginden değil sadece şimdiki teknolojiyle 6300 zamanında ki teknolojiyle aynı olmadığı için merak ettim . Yok 6300dan çekilen bir video var kimseye yollamnmadi ve telefondan sildim PC'ye falanda atmadim . Şimdiki telefonlarda silinse bile bazı markalarda kaydol biliyormuş benm merak ettigm 6300dacekilen bir video kaybolur mu yada kullanılabilir mi sadece bu.

velev ki teknoljik olarak depolanmis olsa bile ulasabilmenin mumkun oldugunu sanmiyorum,diger turlu cinayet ve faili mechulleri cozmek cok daha rahat olurdu

Özellikle isteyen biri silinen videoyu geri getirebilir. Telefona başka şeyler yükleyip silin, yükleyip silin o ihtimal de ortadan kalkar. (Hafızayı tamamen dolduracak kadar dosya vs.) En temiz çözüm taşla telefonu kırmak yine de

Akıllı telefonlardan hiçbir şeyi asla geri getirilemez biçimde silemiyoruz. Çok zor olsa bile bu konuyu yemiş yutmuş, uzmanlaşmış insanlar çıkartabiliyor.

Ben hiçbir eski telefonumu satmıyorum veya vermiyorum kimseye. Çekmecede duruyorlar öyle

Ben hiçbir eski telefonumu satmıyorum veya vermiyorum kimseye. Çekmecede duruyorlar öyle

Çalınan telefonum içinde giden fotolarım, gülen suratıma bakıp enayi telefonuuu diye gülen hırsız, alacağın olsun.

velev ki teknoljik olarak depolanmis olsa bile ulasabilmenin mumkun oldugunu sanmiyorum,diger turlu cinayet ve faili mechulleri cozmek cok daha rahat olurdu
Cinayet vs gibi durumlar varsa zaten gerekli izinler ile beraber telefon,mesajlar bilgisayarlar incelenebilir ve silinen görüntü falan varsa ulaşabilirler,telefondan atılan mesajların içeriğine kadar çıkar belirli bir süre saklanıyor.

sizinde dediginiz gibi belirli bi sure saklaniyor,arama ve msjlar operatorlerce arsivleniyor ama yillar oncesine ait video ve resimlerin saklanabilegine pek ihtimal vermiyorum acikcasi

nu post: 40789653 .!.:
sizinde dediginiz gibi belirli bi sure saklaniyor,arama ve msjlar operatorlerce arsivleniyor ama yillar oncesine ait video ve resimlerin saklanabilegine pek ihtimal vermiyorum acikcasi
Yok benim ustte yazdığım iPhoneda öyle oluyormuş ve yurtdışında kaydoluyormus çekilen video fotoğraflar kaydoluyormus. Ama benim bahsettigim telefon nokia6300 eski bir telefon ozaman Nokia'nın çekilen videoları arsivleyecegini düşünmüyorum bende ama sizin düşüncelerinizi merak ettim . Nokia 6300larda videolar arsivlense bile kullanılamaz değil mi herhangi bir yerde sonuçta kişiye özel bunu merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…