Kredi kartına bir yansıma olur mu?Ben baska bir bankada calistim ama prosedür aynidir diye dusunuyorum ... hesabini kapatmazlar ancak eger paran varsa hesabinda ogrencilik durumun ortadan kalktigi icin hesap isletim ucreti keserler ve iptal etmiyorlar malesef...
Açık kalması sıkıntı yaratır mı?hesabınızı şubeye gidip kendiniz bizzat kapattırmanız gerekir.
aksi takdirde açık kalacaktır.
Kartın son kullanım tarihine kadar işletim ücreti almıyorlar. Öğrencilik bitip kartı yenilettiğinizde para alıyorlar.Bayanlar, banka hesabım ve kredi kartım aynı bankadan.
Öğrencilik bitene kadar, banka hesabımda işletim ücreti yok.
Öğrencilik bitince, kullanmazsam bu hesap kapanıyor mu?
Kapanmazsa, kullanmadığım halde işletim ücreti alırlar mı ve alırlarsa nasıl olacak?
Kredi kartıma yansıma gibi bir durum olur mu?
Bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamadığım için buraya danışmak istedim.
Bu arada bahsettiğim banka, iş bankası.
Ne zaman mezun olacaksın ki bu soruyu soruyorsun?Bayanlar, banka hesabım ve kredi kartım aynı bankadan.
Öğrencilik bitene kadar, banka hesabımda işletim ücreti yok.
Öğrencilik bitince, kullanmazsam bu hesap kapanıyor mu?
Kapanmazsa, kullanmadığım halde işletim ücreti alırlar mı ve alırlarsa nasıl olacak?
Kredi kartıma yansıma gibi bir durum olur mu?
Bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamadığım için buraya danışmak istedim.
Bu arada bahsettiğim banka, iş bankası.
Kullanılmayan banka kartı sorun yaratmaz, kullanılmayan kredi kartınızı hemen kapattırın. 1 kuruşluk borç binlere ulaşabiliyor. Kartı kullanmıyorsanız hemen kapattırın sorun yaşamayın.Açık kalması sıkıntı yaratır mı?
Kredi kartiyla hesabının ilgisi yok canim ikisi farkli seyler eger dedgim gibi hesabi kapattrmazsan ve icinde para olursa hesap isletim ucreti zamani geldiginde paran kesilir ... kredi kartina sadece uyelik ucreti yansir tabi senin kartindan uyelik ucreti aliniyorsaKredi kartına bir yansıma olur mu?
Farklı sebeplerden soruyorum.Ne zaman mezun olacaksın ki bu soruyu soruyorsun?
Sanki yeni başlamış gibisin üniye.
Eğer öyleyse buna takılı kalma fazla, her an yeni bir kanun çıkıp ezberleri bozabilir.
Kullanılmayan banka kartına da artık yeni BDDK yasasına göre işletim ücreti tahakkuk ettiriliyor ve itiraz yolu kapalı.Kullanılmayan banka kartı sorun yaratmaz, kullanılmayan kredi kartınızı hemen kapattırın. 1 kuruşluk borç binlere ulaşabiliyor. Kartı kullanmıyorsanız hemen kapattırın sorun yaşamayın.
Anladım, teşekkür ederim.Kredi kartiyla hesabının ilgisi yok canim ikisi farkli seyler eger dedgim gibi hesabi kapattrmazsan ve icinde para olursa hesap isletim ucreti zamani geldiginde paran kesilir ... kredi kartina sadece uyelik ucreti yansir tabi senin kartindan uyelik ucreti aliniyorsa
O hesabı kullanmazsam parayı nereden tahsil edecekler?Kullanılmayan banka kartına da artık yeni BDDK yasasına göre işletim ücreti tahakkuk ettiriliyor ve itiraz yolu kapalı.
Senelik kullanım ücreri iş bankasında 80 tl civarı.
Bilgilerin mevcut bankada canım.Tc ile seni arayıp tarayıp bulurlar merak etme.O hesabı kullanmazsam parayı nereden tahsil edecekler?
İnanılır gibi değil gerçekten.Bilgilerin mevcut bankada canım.Tc ile seni arayıp tarayıp bulurlar merak etme.
Banka alacağı 1 kuruşu bile söke söke alır.
Rica ederim ...en iyisi ogrencilik hayatin bitince kapat hesabi ve karti...Anladım, teşekkür ederim.