• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Wakemeupp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
644
465
18
29
iyi günler ben atm en iban la para yatirmam lazım atm hesap no sube kodu istiyor sadece iban la atm den para yollayacagim banka atm var mi?

Elinde iban no var o hesaba para yollamam lazım atm den bunu yapmak istedim atm iban çıkmadı hesab no ve sube kodu çıktı.iban atm para yollamak mümkün değil mi?
Ben de çok uğraştım yapamadım mobil bankacılık kullanıyorsanız en temizi ama kartsız işlemlerde ibana gönderememiştim.

Elinde iban no var o hesaba para yollamam lazım atm den bunu yapmak istedim atm iban çıkmadı hesab no ve sube kodu çıktı.iban atm para yollamak mümkün değil mi?
Bende hesap no ile gönderiyorum. Ama elinizde kart varsa parayı kendi kartınıza yatırın. Mobil bankacılıktan iban ile gönderebilirsiniz

Ptt atm ve vakıfbank atm
Ben de çok uğraştım yapamadım mobil bankacılık kullanıyorsanız en temizi ama kartsız işlemlerde ibana gönderememiştim.
Atm den iban la göndermek istiyorum belki atm den iban la yollayan olmuştur şu atm diye olmadı hesaptan yolluycagim hesabtan yollamak istemiyorum

şubeyi bilmeniz gerekiyor. Hesap sahibini tanıyorsanız sorup öğrenebilirsiniz. Googledan koduna ulaşırsınız. İbandaki trxx kısmını geçince ordaki 5 haneli rakam banka kodu, sondan 11 basamakta hesap numarası
Cok teşekkürler ben hesab numurasi istedim onlar iban yolladi ısrarla 24 rakam var son hesab numurasini anladim sube kodunu anlayamadim yinede yardımını için tesekkurler

Hesap sahibine hesabınıza ibandan gönderemiyorum. Eski usul göndericem hesabı şu bankanın hangi şunesinden açtırdınız diye sorun. O da sallıyorum dediki çiçek bankasının lale şubesi. Hemen onu googlea yazıp çiçek bankası lale şubesi kodu nedir diyorsun. Sonuç çıkıyor. Ya da onlar tek tek bilgileri verecekler sana.

Hesap sahibine hesabınıza ibandan gönderemiyorum. Eski usul göndericem hesabı şu bankanın hangi şunesinden açtırdınız diye sorun. O da sallıyorum dediki çiçek bankasının lale şubesi. Hemen onu googlea yazıp çiçek bankası lale şubesi kodu nedir diyorsun. Sonuç çıkıyor. Ya da onlar tek tek bilgileri verecekler sana.

Hesaptan yollayim dedim ıban doğru ismi yanlış yazmışım uğraş dur

Back
X