bilgisi olan var mı uyutmuyor beni bu şey.

BradshawSade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
565
1.696
kızlar günaydın
anksıyetem bozuluyor bu konuda belkı bılenenınız vardır fıkır almak ıstedım.
erkek arkadasım kumar oynuyor maalesef. Öyle her şeyini yatırmalı değil kucuk mıktarlar ama sonucta kumar. ınternetten bıde.
bazen aldıgını bana atıyor yıne buyuk mıktar degıl 500-1000-1500 civarı falan. bende ona harcamasın dıye harclık olarak verıyorum bazen gun ıcınde aramızda para alısverısı oluyor iban ustunden.
sımdı bunun ucu bana dokunur mu? oynamasa bıle aramızda bazen onda yoksa ben atıyorum bende yoksa o atıyor maasından da olsa. uyuyamıyorum geceden beri bilgiye ıhtıyacım var :KK43:

Siz küçük miktarlar olduğunu biliyorsunuzdur aslında daha fazla oynadığına eminim. Şükür ki evlenmeden karşınıza çıkmış hemen ayrılın kumarbaz ile hayat geçmez burada örnek konular var okuyun kendinize gelin.
ben evlenmeyı dusunmuyorum genel olarakta zaten ondan yana problem yokta ben aslında ısın ucu bana dokunur mu kısmındayım hanı suan yasalarda yapılandırma olacak dıyorlar o açıdan.

kızlar günaydın
erkek arkadasım kumar oynuyor maalesef. Öyle her şeyini yatırmalı değil kucuk mıktarlar ama sonucta kumar. ınternetten bıde.
bazen aldıgını bana atıyor yıne buyuk mıktar degıl 500-1000-1500 civarı falan. bende ona harcamasın dıye harclık olarak verıyorum bazen gun ıcınde aramızda para alısverısı oluyor iban ustunden.
sımdı bunun ucu bana dokunur mu? oynamasa bıle aramızda bazen onda yoksa ben atıyorum bende yoksa o atıyor maasından da olsa. uyuyamıyorum geceden beri bilgiye ıhtıyacım var :KK43:
Sadece erkek arkadaşsa ucu sana dokunmaz bb der geçersin ciddiyse dokunur o kumar o miktarla kalmaz bende oynuyorum öyle 500-1000 e 10 dk geçmez oyunda para bile sayılmaz kumar için daha fazladır size az diyodur

Kesin daha yüksek meblağ ile oynuyordur. Bu kadar saf olmayın. Böyle insanlardan ne bekliyosunuz anlamıyorum ki. Ucu dokunur mu bilemeyiz, şu an her şey didik didik ediliyor. Bizim geçen seneki sınıf annesinin hesabına bile inceleme başlatılmış.

Sadece erkek arkadaşsa ucu sana dokunmaz bb der geçersin ciddiyse dokunur o kumar o miktarla kalmaz bende oynuyorum öyle 500-1000 e 10 dk geçmez oyunda para bile sayılmaz kumar için daha fazladır size az diyodur
yok erkek arkadasım ya ben genel olarak evlılık dusunen bırı degılım zaten kendı hayatı yeter kı bana dokunmasın söyleyeceğim daha atmasın bana bişey.

Bildiğimden değil ama sorun olabilir gibi geldi.

Başına bir iş gelse hesabını inceleyip sizi de mercek altına almazlar mı?

kızlar günaydın
Bugün küçük oynar yarın büyük. Bugün kazanır sana verir yarın kaybeder sende olan herşeyi fazlasıyla alır. Kendine yazık etme. Bak ne güzel evlenmeden öğrenmişsin,yollarınızı ayır bu adamla.

yasal mı oynuyor illegal mi?
yasalsa sıkıntı yaşamazsınız, illegalden oynuyorsa her ihtimali düşünün.
ayrıca sevgiliyken hesap kitap işlerinde yüzgöz olmaz biraz manasız gibi. napıyorsa kendisi yapsın

Vergi daireleri çok güzel hesap takibi ediyor. İban üzerinden gelen gidene bakıyorlar. Küçük kira alıyordum. Sınırın altında kaldığı için vergiden muaftı. Eşim birkaç para gönderirken kira işaretlemiş, hepsini önüme çıkardılar 🤣 eşim maliyeci ile oturdu gösterdi, düzeltirdi🙃

Kumar oynayan erkek arkadaş ile davam edin siz, aksiyon dolu, heyecanlı hayatınız olur🤦🏻‍♀️

X