Sebha_ 🌺 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 912 262 8 Eylül 2024 Konu Sahibi Sebha_ #41 laviniaas .!.: Olmadım sabah test yapıyım dedim yanlış yapmışım sonuç çıkmadı yarın kan vericemde kaçta gitmem gerekiyor sağlık ocağına bi bilgin varmı canım sen oldunmu Genişletmek için tıkla... Ben öldüm canım Çarşamba hsg cekincem
laviniaas .!.: Olmadım sabah test yapıyım dedim yanlış yapmışım sonuç çıkmadı yarın kan vericemde kaçta gitmem gerekiyor sağlık ocağına bi bilgin varmı canım sen oldunmu Genişletmek için tıkla... Ben öldüm canım Çarşamba hsg cekincem
L laviniaas Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 42 4 25 8 Eylül 2024 Konu Sahibi Sebha_ #42 tombaa .!.: Yumurta çatlamasından 14 gün sonra adet oldum ben öyle olması gerekiyormış geç yumurtladığım için sen ne zaman yumurtladın Genişletmek için tıkla... Uygulamada 18 ağustos gösteriyor en yüksek olduğu günmü yoksa sonraki günden itibaren 14 günmü yine geçmiş oluyı ama sjjdkd
tombaa .!.: Yumurta çatlamasından 14 gün sonra adet oldum ben öyle olması gerekiyormış geç yumurtladığım için sen ne zaman yumurtladın Genişletmek için tıkla... Uygulamada 18 ağustos gösteriyor en yüksek olduğu günmü yoksa sonraki günden itibaren 14 günmü yine geçmiş oluyı ama sjjdkd
L laviniaas Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 42 4 25 8 Eylül 2024 Konu Sahibi Sebha_ #43 Sebha_ .!.: Ben öldüm canım Çarşamba hsg cekincem Genişletmek için tıkla... Hsg ne oluyor benim testte negatif ama hala olmadım ilk defa böyle oldu
Sebha_ .!.: Ben öldüm canım Çarşamba hsg cekincem Genişletmek için tıkla... Hsg ne oluyor benim testte negatif ama hala olmadım ilk defa böyle oldu
Sebha_ 🌺 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 912 262 8 Eylül 2024 Konu Sahibi Sebha_ #44 laviniaas .!.: Hsg ne oluyor benim testte negatif ama hala olmadım ilk defa böyle oldu Genişletmek için tıkla... Rahim filmi canım
laviniaas .!.: Hsg ne oluyor benim testte negatif ama hala olmadım ilk defa böyle oldu Genişletmek için tıkla... Rahim filmi canım
tombaa Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 350 85 27 8 Eylül 2024 Konu Sahibi Sebha_ #45 laviniaas .!.: Uygulamada 18 ağustos gösteriyor en yüksek olduğu günmü yoksa sonraki günden itibaren 14 günmü yine geçmiş oluyı ama sjjdkd Genişletmek için tıkla... Uygulamaya bakma ovülasyon testi yap tam koyu olduğundan 2 gün sonra silikleşiyor o zaman işte çatlama
laviniaas .!.: Uygulamada 18 ağustos gösteriyor en yüksek olduğu günmü yoksa sonraki günden itibaren 14 günmü yine geçmiş oluyı ama sjjdkd Genişletmek için tıkla... Uygulamaya bakma ovülasyon testi yap tam koyu olduğundan 2 gün sonra silikleşiyor o zaman işte çatlama