Olmadım beklemedeyim hala yarında olmazsa sonraki gün kan vericem artıkAy sen de olmazsın inşallah öyle deme
İnşallah olmazsınOlmadım beklemedeyim hala yarında olmazsa sonraki gün kan vericem artık
ben burda okudum 7 gün gecikince çok düşük değerle öğrenen vardı bence gelmediği sürece umut var.Kızlar reglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatif ( kimisinin ki beş gün kala bile pozitif oluyor bir umut yaptım) daha pozitife dönmez değilmi
Olmadım sabah test yapıyım dedim yanlış yapmışım sonuç çıkmadı yarın kan vericemde kaçta gitmem gerekiyor sağlık ocağına bi bilgin varmı canım sen oldunmuİnşallah olmazsın
olmadım ben de simdi onu arıyorum da açmıyorlar sabah 10’a kadar gitmek gerekiyordu diye biliyorumOlmadım sabah test yapıyım dedim yanlış yapmışım sonuç çıkmadı yarın kan vericemde kaçta gitmem gerekiyor sağlık ocağına bi bilgin varmı canım sen oldunmu
Tamam teşekkürler yarın gidilsin o zamanolmadım ben de simdi onu arıyorum da açmıyorlar sabah 10’a kadar gitmek gerekiyordu diye biliyorum
Verdinizmi kan
Adet oldum sanırım ufaktan gördüm. Kan verdim negatif çıktı hayırlısıVerdinizmi kan
Yaaa benimde 2 gün var yaptım ve negatif çıktı. Hala bir umut bekliyorum. Yumurtlamamı da takip ettim. Yumurtlamadan sonra 11. GünümKızlar reglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatif ( kimisinin ki beş gün kala bile pozitif oluyor bir umut yaptım) daha pozitife dönmez değilmi
Olsun canım tabi hemen olmuyor uğraşmak gerek ben daha olmadım verdimde sonuç bekliyorum bakalım bizimde öyle uğraş olmadı negatif büyük ihtimalleAdet oldum sanırım ufaktan gördüm. Kan verdim negatif çıktı hayırlısıİlk aydı zaten deneme
Adetim 4 gün gecince anladim oda erken gebelik testindeKızlar reglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatif ( kimisinin ki beş gün kala bile pozitif oluyor bir umut yaptım) daha pozitife dönmez değilmi
İnşallah senin olurOlsun canım tabi hemen olmuyor uğraşmak gerek ben daha olmadım verdimde sonuç bekliyorum bakalım bizimde öyle uğraş olmadı negatif büyük ihtimalle
Aslında çokta hazır hissetmiyorum ama bilmiyorjm hayırlısıysa olsunİnşallah senin olur
inşallahAslında çokta hazır hissetmiyorum ama bilmiyorjm hayırlısıysa olsun
Evet ben de güvenmiyorum.En sağlıklısı gebelik testiTakip et bakalım ovulasyon ile. Bazıları ovulasyon ile takip ederek gebe kaldığını söylüyor ama ben bu innovitaya falan pek güvenmiyorum hep böyle silik gösteriyor diyenleri de çok duydum. Eger dayanamzsan gidip kan ver boşuna kendini yiyip bitirme ben olsam sabredemem günü gününe regl olan biriyim iki gün geçse hemen kana giderim
Benimde negatif cıktı hala olmadım korkmaya başladım. Noluyo bana ahjdkclcinşallah
Yumurta çatlamasından 14 gün sonra adet oldum ben öyle olması gerekiyormış geç yumurtladığım için sen ne zaman yumurtladınBenimde negatif cıktı hala olmadım korkmaya başladım. Noluyo bana ahjdkclc