Nikah Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen

betheone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
746
523
123
Ben izmirde yaşıyorum ve nişanlım istanbulda. Nikahımızı yapmaya karar verdik İstanbulda. Sorum şu olacak kızlar sağlık raporunu İstanbuldaki bir devlet hastanesinden alabiliyor muyum? Yoksa İzmirdeki kendi aile hekimimin mutlaka belgeyi onaylaması gerekiyor mu? Kafam allak bullak oldu ne zor işlermiş bunlar Yakın zamanda evlenenler lütfen yardımcı olabilir mi

canım bence bunu nikahınız nerede kıyılacaksa o nikah dairesine bi sorun ,
biz günümüzü almaya gittiğimizde oradaki memur aile hekimlerinizden alın dedi bize ve bizde öyle yaptık ,
belki sizin nikah daireniz devlet hastanesinden falan da kabul ediyordur , bence bi sorun en iyisi onlara :44:

bizde çok yeni aldık bu belgeyi şöyle bir durum oldu nişanlımın aile hekimine gittik ilk ne yapılcak fln die işte anlattı dedi seninkinide ben onaylarım ( benim aile hekimim olmamasına ragmen farklı ilçedeyim ) orda tahlillerin gelişi 2-3 günü bulcagı için benim doktoruma gittik özel bi yer vardı ordn aldk onaylatmaya gittik o nişanlımınkini onaylamam da onaylamam dedi teftişte ilk ona bakıyolar dedi yani tamamen doktora kalmış bişi sanırım bu diger doktor bilmiyo mu teftişte ne var ne yok bu yüzden bu sorunun net bi cvbı yok malesef:26:

Çok sağolun kızlar. Nikahımızın kıyılacağı belediyenin evlendirme dairesine sordum bulunduğum ilçenin evlendirme dairesine gitmemi söyledi. Evlendirme izin belgesi için başvurduğumda buradaki daire zaten yönlendiriyormuş sağlık raporu için. Evraklarımı tamamlayıp nişanlıma kargolamam yetiyormuş. Sonra da gün veriliyormuş. Benim gibi kafası karışan arkadaşlara Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…