• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisayarda ki kayıtları nasıl silerim

bensiz_sewme

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
207
18
643
36
Sivas
mrb bayanlar bilgisayarla ilgili bi sorum olcak.baslat taki ara seceneğinden arama yapınca cıkan sonuçlar nasıl siliniyo.mesela arama yerine hotmail yazıp aradığımda msn adreslerim çıkıyo onları silemiyorum.nasıl silebilirim.

araclar seçenekler sonra genel ve geçmişi sil burdan sılersın sonra arcalar secenekler içerik burdan otomatık tamamlayı sec sonra acılan pencerede formları sıl parolaları sıl uygula tamam tıklarsın

mrb bayanlar bilgisayarla ilgili bi sorum olcak.baslat taki ara seceneğinden arama yapınca cıkan sonuçlar nasıl siliniyo.mesela arama yerine hotmail yazıp aradığımda msn adreslerim çıkıyo onları silemiyorum.nasıl silebilirim.

Msn adreslerin çıkıyorsa konuşmaların kayıt oluyordur yada paylaşım klasöründe çıkıyodur msn adreslerin.Msn konuşmaların kaydedilmemesini istiyosan msnini açıp araçlar/seçenekler/İletiler den düzeltebilirsin plus kullanıyosan Plus tercihler&seçenekler/konuşmalar/sohbet günlüklemeden düzeltebilirsin.Paylaşım klasörleride ya belgerimdedir yada bilgisarımdadır.Yada C/kullacını adı/ Contact & Kişiler yazar o bilgisayardan girilen tüm msnler gözükür onları silebilirsin ama silersen msndeki ifadelerin kişisel iletin avatarın vs. silnir zaten arama yerinde çıkıyosa maillerin contact klasörü gizli değildir silmek istemiyosan ordaki adresi klasörü gizleyebilirsin ama genelde gizli olur

tsk ederim ama contaclar bilgisayarda kayıtlı değil.arama yapınca arama sonuçlarında cıkıyo.siz de deneyebilirsiniz.baslat/ara/dosya ya da klasör/tüm dosya ve klasörler kısmına hotmail.com yazıp arayın.çıkan msn adreslerini silemiyorum.lütfen bi bakıp cewap yazın.. tesekkürler

tsk ederim ama contaclar bilgisayarda kayıtlı değil.arama yapınca arama sonuçlarında cıkıyo.siz de deneyebilirsiniz.baslat/ara/dosya ya da klasör/tüm dosya ve klasörler kısmına hotmail.com yazıp arayın.çıkan msn adreslerini silemiyorum.lütfen bi bakıp cewap yazın.. tesekkürler

ne demek istediğini anladım canım...
pc bütün konuştuğun kişilerin adreslerini kaydediyor...
onları normal bir dosya siler gibi silebilirsin...
silmiyormu ki...

ben şimdi sildim hatta....
allahtan çok msn kulanmıyoruz...
yoksa sil sil bitmezdi....

Off bende her msneye girdiğimde siliyorum.Özellikle başkasının bilgisayarına oturursam.Kuzenim öyle benim bütün bilgilerimi kaydetmişti valla.Özel programlar var böyle,herşeyiniz siz anlamadn kayıtta oluyor.

ben şimdi sildim hatta....
allahtan çok msn kulanmıyoruz...
yoksa sil sil bitmezdi....

canım nerdekileri sildin sen ben silemiyorum eskiden bilgisayarımdaki c klasörüne kaydederdi msn adreslerini. pc çökünce format atıldı şimdi oraya kaydetmiyo başlattaki aradan arama yapınca çıkıyo hepsi ve silinmiyo

kizlar bende birsey sormak istiyorum benim bilg bozuldu format attim acilmadi tekrar..tamire vermek istiyorum ama guvenemiyorum.ama eski bilgiler tekrar geri gelirmi?resimlerim dosyalarim ne varsa gitti.

kizlar bende birsey sormak istiyorum benim bilg bozuldu format attim acilmadi tekrar..tamire vermek istiyorum ama guvenemiyorum.ama eski bilgiler tekrar geri gelirmi?resimlerim dosyalarim ne varsa gitti.
mors,tamire verirken mümkünse yanında bekle,başında durabilirsen dur... ben öyle yapmıştım ...çünkü parça vs alınabiliyor bazen...

bilgilerin ,resimlerin vs hepsi korunabilir elbette, bunu tamirciye belirtirsin, dosyalarım korunsun ,silinmesin de...halolur...

canım nerdekileri sildin sen ben silemiyorum eskiden bilgisayarımdaki c klasörüne kaydederdi msn adreslerini. pc çökünce format atıldı şimdi oraya kaydetmiyo başlattaki aradan arama yapınca çıkıyo hepsi ve silinmiyo

Çok ugrasmana gerek yok kı.Aramada cıkan adreslerın uzerıne sag tıkla sil de silinir.Ama silinince oradan kaybolmaya bılır.Sildikden sonra bı arama daha yaparsan gorunmeyecekdır.Ayrıca arama yaparken de ileri duzey seceneklerındekı gızlı dosya ve klasorlerde ara yı da ısaretlı tutmayı unutma.

Back