_AH_ AyŞe<3HaSaN tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 785 40 118 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_ #1 Bilgisayar proğramıcısı olup Dgs'yle 4 yıllığa geçeçek olan var mı arkadaşlar?Varsa kaç puanla geçilir çalışma yöntemleriniz neler?
Bilgisayar proğramıcısı olup Dgs'yle 4 yıllığa geçeçek olan var mı arkadaşlar?Varsa kaç puanla geçilir çalışma yöntemleriniz neler?
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.624 498 20 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_ #2 _AH_ .!.: Bilgisayar proğramıcısı olup Dgs'yle 4 yıllığa geçeçek olan var mı arkadaşlar?Varsa kaç puanla geçilir çalışma yöntemleriniz neler? Genişletmek için tıkla... bende bu sene programcılığı bitirdim mühendisliği istiyorum garantisi olsun diye 300 hedeflemek lazım
_AH_ .!.: Bilgisayar proğramıcısı olup Dgs'yle 4 yıllığa geçeçek olan var mı arkadaşlar?Varsa kaç puanla geçilir çalışma yöntemleriniz neler? Genişletmek için tıkla... bende bu sene programcılığı bitirdim mühendisliği istiyorum garantisi olsun diye 300 hedeflemek lazım