iyi pazarlar hanımlar içime atıp dert sahibi olacağıma buraya yazıp söz sahibi olmak istediğim bir konu var. önceki bi konumda bazı eşyalarımı oda arkadaşımın da kullanmak istemesiyle alakalı bi konu açmıştım orda bazı bayanlar beni paylaşımsız ve tuhaf olmakla suçlamıştı. ben de bu defa bi davranışı meydana getirmeden önce size danışmak istedim. ben 4. sınıfım eğitim fakültesinde, yurtta biriyle tanıştım 2. sınıf. bu kızcağızın maddi durumu pek iyi değil sadece kyk bursuyla geçimini sağlıyor yani aileden destek yok zaten ailesi falan parçalanmış. 130 lira yurt parasını verince eline kalan 200le geçinmeye çalışıyor mesela seçim için gitmek istiyor evine ama bilet parasını hesaplamak zorunda felan öyle yani. bu kızın bilgisayarı yok ve benden benim dizüstü bilgisayarımı istedi. araştırma ödevleri falan varmış hocaları da sürekli konu verip araştırın sunum hazırlayın falan diyormuş. ayrıca kızın başka bi şehirde bi sevgilisi var ara sıra onunla görüntülü konuşma yapmak için hem de bunlar için bilgisayar lazımmış benden istedi kullanabilir miyim lazım olunca falan dedi. şimdi kızın haline acıdım ama bilgisayar bana da lazım oluyor sık sık. ayrıca bilgisayar sonuçta bu bozulsa hemen alınabilecek bişey değil. versem ve başına bişey gelse çok zor durumda kalırım bilgisayarım benim elim kolum yani ama kıza da çok içim acıdı. okulun kütüphanesinde bilgisayarlar var masaüstü ama kütüphane de akşam 8 gibi kapanıyor yani kız akşam mesela saat 9da bilgisayarda işi olsa yapamayacak. ben de ikilemde kaldım siz olsanız durumu kötü olan bu kıza bilgisayarınızı verir misiniz yoksa vermez misiniz ? sizce tamam kullanabilirsin mi diyeyim yoksa okulun bilgisayarlarını kullanabileceğini mi söyleyeyim ? biz de bilgisayarı geçen sene 1700'e aldık yani gözüm gibi bakıyorum ama onun durumu yok sizce paylaşmalı mıyım bilgisayarımı ? bu arada bu kız oda arkadaşım falan değil bi üst katta kalıyor.