• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar mühendisleri

sun_shine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
302
5
118
Mühendisler başlığı çok genel geldi. Bilgisayar mühendislerini bir araya toplamak istedim. Sektörü, sorunları , bu işin iyi yanlarını kötü yanlarını , konuşalım, yardımlaşalım.

mühendisler başlığında bir sürü Bilgisayar mühendisi vardı herkes nereye kayboldu ?

Forumda bir çok bilgisayar mühendisi var ama sanırım kimse bakmıyor buraya. Arkada kaldığı içi dikkat çekmiyor olabilir tekrar yukarıya taşıyorum. Bakalım bu sefer katılan olacak mı?

Bilgisayar mühendisiyim, en büyük sıkıntım mesleğin erkek mesleği olarak görülmesi, gerçi son yıllarda çok başarılı kadın bilgisayar mühendisleri de kendini gösteriyor artık.

Bilgisayar mühendisiyim, en büyük sıkıntım mesleğin erkek mesleği olarak görülmesi, gerçi son yıllarda çok başarılı kadın bilgisayar mühendisleri de kendini gösteriyor artık.

bende bilgisayar mühendisliği okuyorum canım meslek hakkında biraz bilgi vcerebilirmisin canım yani iş hayatıyla ilgili mesela nerede çalışıosun işin zor mu maaşlar nasıl sektör hakkında bilgi :44: bayanların bu meslekteki avantaj ve dezavantajları neler

hey bende buradayım :). ben devlette çalışıyorum daha önce bir süre de özel sektörde de çalıştım. Devlette çalıştığım yer çok daha rahat tavsiye ederim. tabi özel sektörde daha çok para var tercih meselesi ne diyeyim. mesleğimiz hiç de erkek mesleği değil kadınların da çok başarılı olabileceği bir alan. özel sektördeki bazı firmalarda çalışma saatleri bayanlar için uygun olmayabilir ama aynı sorun her türlü meslek grubunda olabiliyor ne yazık ki.

Back