Siz yazılım sektöründe misinizKendini geliştirirse, yazılımda diplomanın hiç gereği yok zaman kaybı.
Siz yazılım sektöründe misinizYazılımda diploma değil sertifika ve dil konusundaki gelişim daha önemlidir. Bir dil üzerinde özellikle odaklanın tabi diğerlerini de temel seviyede bilin muhakkak. Şu dönem java diline yoğunlaşmanızı tavsiye ederim. javaya bağlı veritabanı(oracle) üzerinde çalışmanız faydanıza olabilir. Microsoftun yazılım dilleri artık eskisi kadar revaçta değil. Android linux üzerinde çalışın.
Çalışmıyorum ama yazılım üzerine okudumSiz yazılım sektöründe misiniz
ben şöyle düşünüyorum dgs okumak yerine itü yıldız teknik vb. iyi yerlerden sertifikalar alıp ön lisans olarak özelde iş bulmak ama çevredekiler de muhakkak lisans oku yoksa iş bulamazsın diyorYazılımda diploma değil sertifika ve dil konusundaki gelişim daha önemlidir. Bir dil üzerinde özellikle odaklanın tabi diğerlerini de temel seviyede bilin muhakkak. Şu dönem java diline yoğunlaşmanızı tavsiye ederim. javaya bağlı veritabanı(oracle) üzerinde çalışmanız faydanıza olabilir. Microsoftun yazılım dilleri artık eskisi kadar revaçta değil. Android linux üzerinde çalışın.
Benim mezun arkadaşlarım önlisans diploması ile gayet iyi yazılım firmalarında çalışıyor. Ama kimisi dgs ile geçiş yaptı hem çalışıyor hem okuyor. Diploma tabiki iyidir ama kendinizi kanıtlamanız önemli olanben şöyle düşünüyorum dgs okumak yerine itü yıldız teknik vb. iyi yerlerden sertifikalar alıp ön lisans olarak özelde iş bulmak ama çevredekiler de muhakkak lisans oku yoksa iş bulamazsın diyor
Ben Elektronik mühendisiyim ama çoğu arkadasım yazılımcı, temel bilgisayar Bilimleri okuyup bilgisayar mühendisinden iyi yerlere gelen arkadasım da var mühendis olup dünyaca ünlü şirkette çalışan arkadaşımda. Tamamen çabaSiz yazılım sektöründe misiniz
MissCherryBlossom sen bilgisayar mühendisiydin sanki
Merhaba.Kendinizi geliştirin,tecrübe edinin.Açıkcası sorunuz maaş skalası içinse lisans diploması olmadanda çok iyi meblağlar alabilirsiniz.Hanımlar merhaba size şöyle bi sorum var
Bilgisayar programcılığından mezun biri 3 4 sene kendini geliştirmeye ayırıp alanında uzman birine dönüşürse mi daha iyi iş imkanı bulur yoksa dgs ile erzincan muş sivas gibi doğuda üni okuyup mezun olmak mı daha iyi iş imkanı sağlar? Fikirleriniz benim için çok önemli teşekkür ederim
Yazılım mezunuyum ama bende ilk defa duydum bu işi öğrendiğim iyi oldu valla borsadan makbulParacıklara konmak isteyenler mesajıma kalpli gözleri koymuş gözlerden kaçmadı
Bu iyiliğimi unutmayın çakallar, size kısa yoldan zengin olmanın anahtarını verdim borsa tüyosu kadar oldu.
Çok teşekkür ederim. Açıkçası gelecek yefler 3 sene üst üste kontenjan doldurmamış tercih edilmemiş ünilerEeveeeeett geldim
Şöyle diyeyim, programlamadan daha kısa sürede öğrenilip iyi para getiren yandallar var. Sertifikayla gayet oluyor. SAP uzmanlığı mesela, şiddetle tavsiye ediyorum her şirkette bir tane var. Link verebiliyor muyzu bilmiyorum ama misal şöyle işler var:
SAP Uzmanı İş İlanları | Kariyer.Net
Yıldız Holding Yazılım Destek Uzmanı İş İlanı - 24.09.2020
Kariyer.net'teki Yıldız Holding firmasına ait Yazılım Destek Uzmanı iş ilanını hemen inceleyin ve başvurun!www.kariyer.net
Ille de programala yapicam seviyorum derseniz adam gibi bir okula gitmeyi siddetle tavsiye ederim. Ama daha cok sertifikayla hizla ishayatina gireyim derseniz kesinlikle SAP sertifikasi/uzmanligi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?