- 16 Kasım 2018
- 12
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kimliksiz2121
-
İyice düşünüp karar verin. Devletin hali ortada. Kadın sığınma evi normalde güvenli olmalı ama Türkiye ‘de hiçbirşeyin garantisi yok. Sizi koruyabilirler mi bilemiyorum. Normalde çık evden derdim ama ortalık karılarını çatır çatır vuran adamlarla dolu. Polise gitseniz o bile güvenli değil. Allah yardımcınız olsun. Ayrılmazsanız aynı evde dayak yemeden,can güvenliğiniz var olarak yaşayamaz mısınız? Alttan alsanız bir dönem. Belki herşey düzelir diyeceğim ama tabi yaşadıklarınız nedir bilemiyorum. İyice düşünüp öyle karar verin.
Eşinizin ailesi ne diyor bu duruma bence aile büyüklerine söylemeden gitmeyin sığınma evine
ailenizle bi konuşun. dayak yeminize göz yummazlar. zorla gönderecek halleri yok ya. yalvarırsın gerekirse.
Ailem biliyor ama babam bizde boşanan eve bidaha gelmez diyo halalarim cogu siddet gorduler eşlerinin bazilari ickiciydi dovuyodu bakmıyordu çocuklarına falan ama yinede gel demediler ne olursa olsun otur evde diyolar
anneniz ikna edemez mi?
tek çare sığınma evi gibi duruyor. allah yardım etsin.
Yok annemde o yönde kararlı ama gidicek ne cesaretin var ne gucum.
bence bi cesaret kalkın ve gidin. her gün dayak yemekten iyidir. yok mu yardım edebilecek birileri.
Kimse yok ailemin hepsi ayni düşüncede eşimin ailesi durumu belli... İnanın ailemden eşimin ailesinden benim gibi yaşamışlar var ama hepsi susuyo erkektir bisey yapılmaz diyip duruyorlar
aileniz kabul etse bile oraya gidemezsiniz can güvenliğiniz yok çünkü.
eşinizin ailesi ne diyor şiddete .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?