Mutfak Dekorasyonu Bilgilerinize ihtiyacım var

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
merhaba kızlar.
Emin’im çok araştırdınız malum konu çeyiz olunca.
Ben annem için çatal kaşık ve çay kaşığı almak istiyorum. 12 kişilik. Yanlız çok pahalı birşey olsun istemiyorum.
Ayrıca dediğim gibi mesela bıçak olmayacak. Sadece saydıklarım. Araştıyorum hep set halinde..
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayrıca şöyle keskin 2’li veya işte 3’lü mutfak bıçağı da almak istiyorum.
Kızlar hiç fikrim yok annemin de ihtiyacı var. Sürpriz yapıp hediye alıp yollamayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim şimdiden :)

Keskin bicak konusunda isvicrenin meshur siyah sapli bicaklari vardir Victorinax markasi. Bildigimiz meyve bicagi gibi gozukuyor ama tahtayi bile keser...
Catal, kasik konusunda mesela Zara home larda teker teker satiliyor ama emin olun daha pahaliya gelir tek tek almak en iyisi indirimleri bekleyip ozaman set almak...

merhaba kızlar.
Emin’im çok araştırdınız malum konu çeyiz olunca.
Ben annem için çatal kaşık ve çay kaşığı almak istiyorum. 12 kişilik. Yanlız çok pahalı birşey olsun istemiyorum.
Ayrıca dediğim gibi mesela bıçak olmayacak. Sadece saydıklarım. Araştıyorum hep set halinde..
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayrıca şöyle keskin 2’li veya işte 3’lü mutfak bıçağı da almak istiyorum.
Kızlar hiç fikrim yok annemin de ihtiyacı var. Sürpriz yapıp hediye alıp yollamayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim şimdiden :)
Merhaba, nehir markasının 60 parçalı setleri var, içinde yemek ve tatlı bıçağı yok, fiyatları da uygun.

Hisar da uzun zamandır indirim var
Fiyatları bütcene uyar
Bıcak olarakta uygun bakıyorsan karacadan bernardodan falan alabilirsin

X