• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgilerinize ihtiyacım var lütfen yardımm :(

waweren

Canımın Canı
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
72
4
36
Ankara
Kızlar slm 7 7 buçuk aylık evliyim ve 6 aydır korunmuyoruz.çocuk bazen istiyorum bazen istemiyorum ama son zamanlarda aklıma takılan konu şu ki.Neden korunmadığımız halde 6 aydır çocuk olmuyor ?. yaklasık 2 3 aydır böbrek taşım varmış onunla uğraşıyorum ve idrar yollarımda yüksek iltihaplanma varmış.Belki bu daha önceden de vardı.
Sorum şu ki iltihaplanma veya taş çocuk olmasına engel bir unsurmu doktoruma sordum ancak ters adamın biri bana dediği aklıma bunu getirmemem..Tekrarda sorsam hep aynı şey.Sizlerden hem fikir hemde böyle birsey yaşayanınız olduysa yardım bekliyorum.En azından bir fikrim olması için lütfen yanıtsız bırakmayın :(

Son düzenleme:
canım öncelikle doktorunu değiştir...güvenli rahat soru sorabileceğin bir doktor seç.
daha sonra böbrekle ilgili tedavini bitirdikten sonra gebeliği düşün derim..çünkü biliyosun gebelikte ilaç alamıyosun ve daha çok rahatsız eder bu durum seni...ama böbrek hastalığının gebe bırakmayacağını düşünmüyorum ama buna dair ilaç kullanıyosan belki olabilir...
doktorunu değiştirince o sana yön gösterir canım,iyi birini bulmak önceliğin olsun bence...

Kızlar slm 7 7 buçuk aylık evliyim ve 6 aydır korunmuyoruz.çocuk bazen istiyorum bazen istemiyorum ama son zamanlarda aklıma takılan konu şu ki.Neden korunmadığımız halde 6 aydır çocuk olmuyor ?. yaklasık 2 3 aydır böbrek taşım varmış onunla uğraşıyorum ve idrar yollarımda yüksek iltihaplanma varmış.Belki bu daha önceden de vardı.
Sorum şu ki iltihaplanma veya taş çocuk olmasına engel bir unsurmu doktoruma sordum ancak ters adamın biri bana dediği aklıma bunu getirmemem..Tekrarda sorsam hep aynı şey.Sizlerden hem fikir hemde böyle birsey yaşayanınız olduysa yardım bekliyorum.En azından bir fikrim olması için lütfen yanıtsız bırakmayın :(

böbrek taşın için yarım cay bardağı zeytin yağı üzerine yarım çay bardağı limon sıkıp aç karnına yaklaşık 20-25gün içtiğinde taşın eriyor ben taşımı kırdırırken taşım biranda yok oldu doktorum şok oldu istersen bir dene derim. zaten zararlı bir şey değil. taş hamile kalmaman da bir sorun oluşturmaz. ama bazı ilaçların yan etkileri insanlarda yan etki gösterebilir. ama zaten çok yeni evlisiniz bazı insanların hamile kalması ilk geceden bazıları ise 8-9ay hatta 1-2 seneyi bulabilir. ama 1 sene geçtikten sonra bi doktora başvurmanızda fayda var. bazen rahimde kistler- miyomlar olabiliyor yada erkekete kaliteli sperm eksikliği olduğunda sorunlar çıkabiliyor. ama ilk önce böbrek taşından kurtulmanı tavsiye ederim. hamilelikte bir arkadaşım çok çekti ilaç kullanamadığı için bebekte böbreğin tam üzerinde olduğundan bebeği 7 aylıkken doğmak zorunda bıraktı... hım birde bebeği tam anlamıyla istemeden hamile kalma hamilelikte psikolojisi kötü olur. hamile kalmayı eşinle ortak planlayın.

Son düzenleme:
babuj canım seni burda onlıne görünce sormak istedim... benim adetime 7 gün var ama yaklaşık 7 gündür kasıklarım ağrıyo şu anda bile sağ kasığım ağrıyo tabi bazen sol acaba hamilellikten olabilirmi yada bu kadar erken başlarmı kasık ağrısı şimdiden teşekkürlr:54:

Allah ne zaman isterse ozaman olur canım. Ama sen gidip hormon tahlilleri yaptır. Eşinlede git eğer istiyorsanız. Ama böbreklerinde sorun varsa veya başka bir hastalığın ilk önce oları tedavi ettirmeye bak.

Kendini kasma ve stres yapma canım çocuk bu yahuuuuuu hemen olacak şey değil ki bünyeden bünyeye de değişir sadece sabret

Back