• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgilerinize ihtiyacım var hamilemiyim ?

ed-da01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
14
4
36
38
merhaba,
yeni geldim aranıza ilk defa yaziyorum.
benim ortalama 6 gündür midem bulanıyor ve ilk defa bu kadar kötü oluyorum.regl tarihime baktığımda bu gün 9 gün geçmiş oldugunu gördüm.halsizlik ve kırgınlık var üzerimde ve en önemlisi adet olacakmışım gibi sancim var agrilarim ayni regl olurken ki agrilar var sizce hamile olabilirmiyim?sizin fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Yok canım bir kaç ay öncede 2 gun geçmişti test yapmistim sonuc negatif ti şimdi biraz korkuyorum olumsuz cikarsa diye

Ama 9 gün geçmiş 2 değilki bilemedim ya nasıl sabrettin bence hamile olabilirsin ve bunu anlaman için ya test yapıcaksın ya da kan vericeksin canım idrar testinde bile cıkar varsa 9 gün geçmiş.
Adet düzensizliğin var mı normalde?

Iste asıl konu o yillardir tedavi görüyorum hic hamile kalmadim kalamadim dr larda olmaz demislerdi zaten ama gecen yaptigimda 2.si silinmis gibiydi var diye umutlandim ama idrar ve kanda olumsuzdu. Bazen duymak istemedigin seyler icinde bekliormussun malesef onuda ogrendim Allahtan umut kesilmezmis bi umut iste belirtilere internetten baktim ama sizlerede sormak istedim bugün aksam yapicam tekrar bakalım

Canım benimm olmasa ne olucak öyle düşün bir daha denersiniz. Ama cıkarsa kendine dikkat etmiş olursun hadi bakalım haberini bekliyoruz :)

Tamam canim mutlaka bugün haber vericem hayırlı haber olsun insallah :)

İnşallah hamilesindir canım test yapmazsan sen de bilemezsin biz de bilemeyiz

Back