- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Baktıktan sonra istek göndermiş karşı taraf,o yüzden baktığım görülüyor mu diye düşünmüş:)Baktığınıza baktığını bakınca mı anladınız
Görüyor kimin baktığını bende stalk yapıyorum baktıktan sonra engelliyorum birgün sonra geri açıyorum ozaman görünüyor mu bilmiyorum ama kendimce bi taktik
Hikaye birgün sonra siliniyor hikaye silindikten sonra engeli açınca bence göremez zaten hikaye kalkmıs oluyor ama tamamen mantıken yaptığım bişey bu bakıp engelledikten sonra hala görüyor mu engel olsada bilmiyorumBunu ben de dusundum ama hikayeden bir gun sonra engeli kaldirdigimizda karsi taraf gormuyor mu gercekten?
Aynen istek gondermis aslinda bugun adi gecmese bakmazdim da bakmis bulundm ne hikmetse bugün arkdasla bana laf atip arkdasta bana söyleyince hic hikaye paylaşmayan insan hikaye paylaştı hepsi duzmece mi ?? Yoksa tuzaga dustum resmenBaktıktan sonra istek göndermiş karşı taraf,o yüzden baktığım görülüyor mu diye düşünmüş:)
Görülüyor bildiğim kadarıyla ama bosverin artık olan olmuş:)Aynen istek gondermis aslinda bugun adi gecmese bakmazdim da bakmis bulundm ne hikmetse bugün arkdasla bana laf atip arkdasta bana söyleyince hic hikaye paylaşmayan insan hikaye paylaştı hepsi duzmece mi ?? Yoksa tuzaga dustum resmen
Hikaye birgün sonra siliniyor hikaye silindikten sonra engeli açınca bence göremez zaten hikaye kalkmıs oluyor ama tamamen mantıken yaptığım bişey bu bakıp engelledikten sonra hala görüyor mu engel olsada bilmiyorum
Istek gönderinceBaktığınıza baktığını bakınca mı anladınız
Cahildim dünyanın rengine kandımTabi ki baktığınızı görüyor.
Hikaye 1 gün sonra silinse de benim arşive kaydoluyo.. yani şimdi one çıkanlar diye bir muhabbet var ya zaten onu yapınca silinmiyor da, ben onu yapmasam bile arsivleniyor silinse bile sonra arşivden tekrar bakabiliyorum kimler görmüş 24 saat içinde diye :/ yani tam emin olmamakla birlikte, ertesi gün engeli kaldırsanız da isminiz çıkabilir görenlerde..:/Bu konuda bilgisi olan var mi?
Hikaye 1 gün sonra silinse de benim arşive kaydoluyo.. yani şimdi one çıkanlar diye bir muhabbet var ya zaten onu yapınca silinmiyor da, ben onu yapmasam bile arsivleniyor silinse bile sonra arşivden tekrar bakabiliyorum kimler görmüş 24 saat içinde diye :/ yani tam emin olmamakla birlikte, ertesi gün engeli kaldırsanız da isminiz çıkabilir görenlerde..:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?