• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi verir misiniz ?

zayifkiz567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
20
0
1
28
Arkadaşlar benim tshirt baskı hakkında hicbir bilgim yok öncelikle.Bir arkadasim icin hediye.Baskılı tshirt yaptiracagim.Fakat ustunde istedigim bir soz yazacak.
Asagida resmini koydum.

http://i.hizliresim.com/9G9lRk.jpg

Ben bu sözü siyah bir arkaplana yazıp yazıcıdan çıkartmam mı lazım,yoksa bunu baskı yapan kişiye göstersem o halleder mi ? Ne yapacagım hakkında bir fikrim yok,bana detaylı bir şekilde söyler,anlatir misiniz.Baskı yapan kisiye bu fontta bu sözü baskiyapmasini soylesem yeterli oluyor mu ?

Başlığa "tişört baskısı hakkında bir sorum var" yazsaydınız daha çok ilgi çekerdi.

Konu başlığınız hiç ilgi çekici değil, insanlar bakmıyorlar.

Sorunuzun cevabını bilmiyorum bu arada.

Ozalitçilerde yapılıyor (ben seda ozalitte görmüştüm). Siz baskı yapılacak tişörtü götürün halleder onlar. Bazıları tişörtü de kendileri ayarlıyor.

Tarif etmenle beraber dana örnekler gösterirler...ya da bilgisayarda modelleyip ön izlemeyle karar verirsin...grafiker halleder

Site gerçekten amacinin dışına çıkıyor bazen. Gercekten bu kadar basit bir seyi dusunemedin mi.
Aklina geleni yazar oldu millet. Bale başlığı konuyla uygun bir sey yazinda boşa girip bakmayalim.

Site gerçekten amacinin dışına çıkıyor bazen. Gercekten bu kadar basit bir seyi dusunemedin mi.
Aklina geleni yazar oldu millet. Bale başlığı konuyla uygun bir sey yazinda boşa girip bakmayalim.
Malesef dunyayla baglantim kesik oldugu icin dusunemedim.Bakip cikmaktan cok zaman kaybetmezsiniz.

Bence bu soruyu baskıcı ya sorsanız daha iyi olurdu
Baskıcı çok uzakta.Bir de bazi sebeplerden dolayi biraz eve kapandim.Dunyayla baglantim kesikti yani.Bu işlerden de anlamadigim icin buraya sormak zorunda kaldim.Sacma bir soru olmus olabilir ama kusura bakmayin.Benim oraya goturmem gereken birsey varsa gitmeden bileyim diye sormustum.

mail atabilirsin adreslerine, telefondan göderebilirsin, flashla verebilirsin. daha nasıl açıklayayım bilemedim

Back
X