Arkadaşlar ben 8+3 hamileyim 8. Haftada doktora gittim ancak bebeğin kesesi var bebek henüz yok boş gebelik olabilir dedi cuma tekrar gidecem eğer görmezse bebeği alacakmış bilgisi olan varmı yardım edin lütfen acilllll
Betahcg hep yüksek çıkıyo iki katına
Geç döllenme diye birşey olabilirim acaba doktorum çok iyi bi doktor herkes tarafından tercih edilen bi doktor
merhaba kızlar ben ovulasyon testi aldım geçtiğimiz ay kullandım çift çizgiyide yakaladım hatta baya da koyu idi ama çok fazla değerlendirebildiğimi söyleyemem önemli günlerde sadece bir kere birliktelik olabildi sonra bir araya gelemedik eşimle o günden sonra (hastalığıma 9 gün varken) kan tahlili yaptırdım 1,50 çıktı belki yükselir dedim ama yükselmedi hastalandım nitekim ben size şunu danışmak istiyorum eğer yanlış bilmiyorsam 0-1 arası negatif 1'den sonra 5'e kadar gebelik oluşabilir hastalık geçiçtiğinde de bu değerin çok yükselmiş olması gerekir yanlışmı biliyorum? yani değer daha hastalanmadan 1'in üstünde ise döllenme olmuş ama gebelikten bahsedilemez diye biliyorum yanlış mı????? lütfen cevaplarsanız ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
canım bnde bugun kn yaptırdım 0.6 cıktı dr kesın gebelık yok dedı ama adet 7 gun gectı yukselırmı bılmıyorum
Ben kk da okudum bir kızları regl den 1 gün önce bastırıyor 0.38 sonra bastırıyor hatırlamıyorum ne kadar sonra hamile olduğunu öğreniyor
tam 7gun oldu hala adet yok akıntı cok ultrasına da koymadı dr adet gelmezse bakalm dedı acaba bızde ogrenırmıyız bıgun anne olcagımızı
Elbet öğrenirsin endişelenme daha çok yeni evlisin
Arkadaşlar ben 8+3 hamileyim 8. Haftada doktora gittim ancak bebeğin kesesi var bebek henüz yok boş gebelik olabilir dedi cuma tekrar gidecem eğer görmezse bebeği alacakmış bilgisi olan varmı yardım edin lütfen acilllll
canım bnde bugun kn yaptırdım 0.6 cıktı dr kesın gebelık yok dedı ama adet 7 gun gectı yukselırmı bılmıyorum
yenı evlıyım ama buludugum ılde esım ben ve allah var yalnızım esım hep gece calısıyor oyuzden yanımda canımdanbı nefes ıstıyorum
7 gün geçtiyse o değer çok düşük canım ümitlenme bence. bazen stres geciktirebiliyo...
İnşallah canım en kısa zamanda senin de bebeğin olsun sana can yoldaşı olsun
inan hıc stres yapmıyorum yasadıgım sehırde ylnızım ama stres yaptırcak bı ortam yok allahdan ümit kesılmez
inşallah gönlüne göre verir Allah ama işte acaba mı acaba mı diye bekliyoruz ya o bile geciktirebiliyo onu diyorum...
yanı cevrede hıv boyle gec olan yok genelde ılk aydan kalırlar bızım olmıcak mı suphesı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?