• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hadi bakalım :)
Cevap bekliyor olacağım.:KK51:

Ooo Canımm benim :rolleyes: :KK76::KK200:
Unutulmadığıma sevindim ablam :KK66:

Farkettim Ablam 2 gündür geçmiş mesajları okuyayım dedim neler kaçırmışım diye..Baktım profiline bayadır girmiyordunuz.

Hadi yaa :/ Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin :/

Merhaba sizin neden durumlar iyi değil :/

Sağol canım benim, inş :KK200:

Merhaba kizlar eve daha yrni geldim. mero95 mero95 cNim ben seni o diger topige yazmistim. Hakkinda bir sey demek istedikleriniz var ya? Ayy topigin adini unuttum ya :-))) ama sen gormedin sanirim. O yuzden alinganlik yapma ;) cok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerin icin, duan icin cok tatlisin canim. Okul isleri i ne yaptin bakalim?

@Acizanekul canim istediğin zaman bana yaz. Lutfen kendini uzme. Dertlesirsek sıkıntın belki biraz daha azalir.

@eflalim canim sana ne oldu ki? Evet esinle aran pek iyo degildi ama asil sebep ne? Anlatmak istersen her zaman dinlerim.
Elizzsa ile ilgili konuda da rejina adli uye onun vefat haberini duyurmustu. Fakat rejinanin o zamanlar sadece 2 3 mesaji vardi. Ve o 2 mesaj da elizzsanin konularina sanki yabanci gibi yaziyordu. O zamanlar mesaj sayisini doldurmadan ozelden konusma da yapilamiyordu. Bu sebeple rejinanin aslinda elizzsa oldugunu dusunuyorum. En son gecen sene girmis. Bence hastaligi cok ileriydi psikolojisi bozuldu artik kimseyle konusmamak icin boyle dedi. Ben boyle dusunuyorum. Rejina ile elizsa nin bilgileri de ayni. Bakarsin zaten anne gruplari yasadiklari yerler falan.
Ha bi de bir arkadas o yil Gaziantepte ölen kisilerin listesine bakmis fakat o yaslarda bir bayan bulamamis. Insallah yasiyordur. Insallah.

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben sana ne oldu? Banlanmissin?

Maderzad Maderzad canim merhaba.
Baska unuttuklarim varsa devam ederim. Sonra yazicam isim var opuldunuz..

mero95 mero95 cNim ben seni o diger topige yazmistim. Hakkinda bir sey demek istedikleriniz var ya? Ayy topigin adini unuttum ya :-))) ama sen gormedin sanirim. O yuzden alinganlik yapma :KK66: cok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerin icin, duan icin cok tatlisin canim. Okul isleri i ne yaptin bakalim?
Öncelikle Hoşgeldin Bilgece Ablam...:KK51:
O topiği gördüm bildirim geldi. ;) Okumadığım eski mesajları okuyup okumamak arasında kararsızdım. Beni unutmayıp etiketleyince teşekkür olarak 450 küsür sayfayı okuyup topiğine öyle yazayım dedim. :)
Aslında artık topiğede yazmayı düşünmüyordum.Sen beni unutmayınca bende yazmadan edemedim.. :D :D :D
Alınganlıkk değil yaa.. ;) Yalancı tirip diyelim. :P burda da arada yalanda da olsa nazımız tuzumuz sana geçmesinde kime geçsin ..:KK48::KK51:
Rica ederim ne demek o senin tatlılığın.. ;):KK200:
(Bak artık siz demiyorum :D :D :D )
Okul işi nolsun ablam özelden sana yazmıştım. :) İnternetten ee kayıt yapıp kaydımı tamamladım.harcımı falan yatırdım. :) sadece okulun açılması kaldı. :KK48:

Öncelikle Hoşgeldin Bilgece Ablam...:KK51:
O topiği gördüm bildirim geldi. :KK66: Okumadığım eski mesajları okuyup okumamak arasında kararsızdım. Beni unutmayıp etiketleyince teşekkür olarak 450 küsür sayfayı okuyup topiğine öyle yazayım dedim. :)
Aslında artık topiğede yazmayı düşünmüyordum.Sen beni unutmayınca bende yazmadan edemedim.. :KK70: :KK70: :KK70:
Alınganlıkk değil yaa.. :KK66: Yalancı tirip diyelim. :p burda da arada yalanda da olsa nazımız tuzumuz sana geçmesinde kime geçsin ..:KK48::KK51:
Rica ederim ne demek o senin tatlılığın.. :KK66::KK200:
(Bak artık siz demiyorum :KK70: :KK70: :KK70: )
Okul işi nolsun ablam özelden sana yazmıştım. :) İnternetten ee kayıt yapıp kaydımı tamamladım.harcımı falan yatırdım. :) sadece okulun açılması kaldı. :KK48:

CNim benim, maalesef herkesi tek tek soramiuorum ama hep aklimdasiniz merak etme. Bu arada begeni kralicesi ödülünü almisim. 20.000 begeniye ulasmisim vay be cok gururlandim gerçekten :-)

Oh jadi hayirli ugurlu olsun okulun insallah. Hep basarili olursun biz de haberini aliriz buralardan ;)

CNim benim, maalesef herkesi tek tek soramiuorum ama hep aklimdasiniz merak etme. Bu arada begeni kralicesi ödülünü almisim. 20.000 begeniye ulasmisim vay be cok gururlandim gerçekten :-)

Oh jadi hayirli ugurlu olsun okulun insallah. Hep basarili olursun biz de haberini aliriz buralardan :KK66:
Hehehe tamam :)
Ooo topiğin kraliçesiydin.Şimdi ana kraliçe oldun desene ;) :D
Aminnn Ablamm aminn... ;) inşallah konuşmamız sohbetimiz devam ederse neden olmasın.. ;)
Haberleri buradan almak nii demek senle özelden görüşürüz canoo sen özelsin ;) :*
Kaşlarınaa cımbızla kıyamadığım... :D :D :D

Hehehe tamam :)
Ooo topiğin kraliçesiydin.Şimdi ana kraliçe oldun desene :KK66: :KK70:
Aminnn Ablamm aminn... :KK66: inşallah konuşmamız sohbetimiz devam ederse neden olmasın.. :KK66:
Haberleri buradan almak nii demek senle özelden görüşürüz canoo sen özelsin :KK66: :*
Kaşlarınaa cımbızla kıyamadığım... :KK70: :KK70: :KK70:

Canımmm benim çok seviyorum seni. Şu topikte bi marcello marcello var kuzucum bi de sen :KK68: hep mutlu olun inşallah. .

Canımmm benim çok seviyorum seni. Şu topikte bi marcello marcello var kuzucum bi de sen :KK68: hep mutlu olun inşallah. .
Aaa ne tesadüfff bindee seni seviyorumm:KK200:
Hemide birbirimizi görmeden seviyoruz ;)
Görsek kimbilir daha çok severiz. :)
Fotoğraf sözün vardıııı unutmadımm ;) :D
Sen gönder ki binde kendimi gösterem.. :D
Sende ins sende mutluu oll :)

Back
X