• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

bu arada konuda beni de etiketlediğin için teşekkür ederim. aklına geldiysem ne mutlu. orda alıntı yapmak yasakmışta burdan yazayım dedim

Rica ederim canim :-) orda alinti yasak etiketleme serbest :-) :-) ama kimse ilk sayfayi okumadigi icin alintiya devam ediyorlar..

mero95 mero95 tatlimmmmm sen sag kolumsun buralari bos birakma bitanem. Ayricaaaa Beni izlemeye almazsan kafani kirarim:KK4::KK4::KK4:
Anammm...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:o_O
Mart ayından beri doğru düzgün sohbet mesajlarını okumamıştım.2 gündür 450 den fazla okumadığım sayfayı okudum.o zaman gördüm bu etiketli mesajı... :)
Bilgece Abla seni izlemeye,beni unutmayıp sınav sonucumu sorduğun zaman aldım. :KK66::KK25:
Aslında bir çok mesajı,çoklu alıntıladım ama sonuncu sayfaya geldiğimde alıntılandığını göremedim :)
Şunları söyliyecektim:
GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
:KK9::KK200::KK9::KK200::KK9::KK200: NİCE MUTLU YAŞLARA İNŞALLAH..:nazar::KK200::KK19::stop::KK60:

Ramazanda eniştemiz rahatsızlanmış geçmiş olsun diyemedim.GEÇMİŞTE OLSA GEÇMİŞ OLSUN...:KK48::KK51:

Bebeğini kaybediş şeklini okuyunca şok oldum.:KK57: İçimde sızladı:63: ama nasip değilmiş.. :/
Şuna hayır olmuş: Enişte beyin uykusunda konuşmasını ve kendisi vicdanen ne kadar çok üzülsede siz karşı her zaman iyi ve bağlı olmasına vesile olmuş..:KK16::KK51:
Rabbim sizi hiç ayırmasın...Bir ömür boyu mutlu olun inşallah..:KK30::KK200::nazar::KK14::KK59::KK28::KK36::KK37::KK60:

Rabbim hayırlısıyla inşallah güzel evliliğinizi güzel bir bebekle:anneadayı::KK46: taçlandırsın inşallah...:KK200::KK200::KK200:

GEÇMİŞ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN..:KK28:
Bunlar için yazmak istedim ama nasip olmamıştı. :)
Neyse geç oldu ama güç olmadı. ^_^

selam kizlar nasilsiniz?
Aleyküm selam çok şükür iyiyiz.Siz nasılsınız? :)

mero95 mero95 kız sen bütün mesajları tek tek okuyor musun :KK57:
İvetttt okudum hemideee hepisinii:KK48: :D
Hatta bayadır girmiyordum.450 den fazla sayfayı okumamışım.2 gündür sayfaları okuyordum yeni bitirdim :)

Okuyo masallah valla helal olsun on :-***
Teşkirrr ederim ;)
:*
Eee sadece VALLA BİLGECE ABLAMA ÖZEL ;):KK200::KK15:

Rica ederim canim :-) orda alinti yasak etiketleme serbest :-) :-) ama kimse ilk sayfayi okumadigi icin alintiya devam ediyorlar..
Ben baştan sona kadar sayfayı okudum.İsmim var sanıyordum.Bir baktım ben YOK...Ben ŞOK...:KK57::KK57:
Şimdi küstüm...:63::KK12::63::KK43::KK61::KK34::KK35:
Anca Beni en üste sağ kolum diye etiketlersen barışırım.:KK48::KK51:
Selâmünaleyküm arkadaşlar
Aleyküm Selamm Ablaa :)
Nasılsınız? Kızınız nasıl? :)
Evden uzaklaşmıstınız son durumlar nasıl? İnşallah iyisinizdir.. :) ^_^
Bende uzun zamandır yoktum.girmiyordum :) Belki hatırlayamabilirsiniz bile... :) Başta yaşınızı bilmiyor canım diye hitap ediyordum hanii :D
İşte o bendim.. :D

HERKESE SELAMUNN ALEYKÜM...:KK54::KK54::KK54:

UZUN ZAMANDIR YOKTUM.:KK51:
ARADA BİR BDV'ye BAKAR ÇIKARDIM.. :)
NE ZAMANDIR YAZAYIM,YAZAYIM DEDİM.ESKİ MESAJLARI OKUMAYINCA ATAMADIM.:KK48:

Neyse 2 gündür 450'den fazla sayfayı okudum öyle geldim.. :)

Olmadığımız süreçte de beni soranda hiç olmamış...:KK12::63::KK12:

İvetttt okudum hemideee hepisinii:KK48: :KK70:
Hatta bayadır girmiyordum.450 den fazla sayfayı okumamışım.2 gündür sayfaları okuyordum yeni bitirdim :)

Teşkirrr ederim :KK66:
:*
Eee sadece VALLA BİLGECE ABLAMA ÖZEL :KK66::KK200::KK15:

Ben baştan sona kadar sayfayı okudum.İsmim var sanıyordum.Bir baktım ben YOK...Ben ŞOK...:KK57::KK57:
Şimdi küstüm...:63::KK12::63::KK43::KK61::KK34::KK35:
Anca Beni en üste sağ kolum diye etiketlersen barışırım.:KK48::KK51:

Aleyküm Selamm Ablaa :)
Nasılsınız? Kızınız nasıl? :)
Evden uzaklaşmıstınız son durumlar nasıl? İnşallah iyisinizdir.. :) ^_^
Bende uzun zamandır yoktum.girmiyordum :) Belki hatırlayamabilirsiniz bile... :) Başta yaşınızı bilmiyor canım diye hitap ediyordum hanii :KK70:
İşte o bendim.. :KK70:

Merocum seni nasıl hatırlamam. Ben de uzun süredir yoktum bugün girebildim.

Ben de durumlar iyi değil. Barışmak bir hataydı. Bakalım ne zaman kurtulacagim.

canım nasılsın profiline baktım herkes merak etmiş seni girmemişsin, sohbete giremiyorum o yüzden son durumları bilmiyorum, benimde eşimle durumum hiç parlak değil:(

Sadece begenebiliuorum canlar misafirlikteyim. Eve gidince tek tek yazicam insallah :-)
Hadi bakalım :)
Cevap bekliyor olacağım.:KK51:

Ooo Canımm benim :rolleyes: :KK76::KK200:
Unutulmadığıma sevindim ablam ;)

Farkettim Ablam 2 gündür geçmiş mesajları okuyayım dedim neler kaçırmışım diye..Baktım profiline bayadır girmiyordunuz.

Hadi yaa :/ Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin :/
canım nasılsın profiline baktım herkes merak etmiş seni girmemişsin, sohbete giremiyorum o yüzden son durumları bilmiyorum, benimde eşimle durumum hiç parlak değil:KK43:
Merhaba sizin neden durumlar iyi değil :/

canım nasılsın profiline baktım herkes merak etmiş seni girmemişsin, sohbete giremiyorum o yüzden son durumları bilmiyorum, benimde eşimle durumum hiç parlak değil:KK43:

Teşekkür ederim canım, iyi olacağım inş. Tlf ve netim olmadığı için giremedim. Devam kararı almıştık fakat olmuyor, yürümüyor.
Sen nasılsın diye soracam ama saçma olacak. Noldu? Anlatmak ister misin? :(

Back
X