• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Bolunun Gerede ilcesindeyim,ulaşım sağlık sosyallik bakimindan kotu diyebilirim,ama insanları iyi yardımsever,dinine bağlı küçük bi ilce olmasina ragmen Camilerde ustuste namaz kiliyolar. Bu yonleride guzel :)

Ne guzel. Ben sessiz yerleri sadece tatil amacli sevebiliyorum. Yasamak icin kalabalik yerler bana uygun. Yoksa daraliyorum :-)

Ne guzel. Ben sessiz yerleri sadece tatil amacli sevebiliyorum. Yasamak icin kalabalik yerler bana uygun. Yoksa daraliyorum :-)
Evet ayyyni ben.haftasonları gidecek yer bulamıyoruz eşimle, ne cafe,ne sinema,ne eğlence merkzleri,ne avm hicbişi yok :) tek lüksümüz Süpermarket :D
Seven bunlarada katlaniyo iste :)

Evet ayyyni ben.haftasonları gidecek yer bulamıyoruz eşimle, ne cafe,ne sinema,ne eğlence merkzleri,ne avm hicbişi yok :) tek lüksümüz Süpermarket :KK70:
Seven bunlarada katlaniyo iste :)

:KK70::KK70::KK70:
Tabiki canim seven katlaniyor mecbur. Insanim huzuru olsun da nerde olursa olsun yaa :KK68:
Esinle nerde tanistin peki..?

Ya o kadinin her seyi hayati kesin fake. Bastan beri bana sorunlu geliyordu zaten. Bu arada hos geldin ve hayirki olsun hamileymissin:anneadayı::KK46:

ben de iyiyim sukurler olsun. Ugrasip duruyoruz :KK76:

Allah yardimcin olsun kiz ne cok yoruluyorsun yav :eek:
amaaam diyeti de boşver :KK49:
Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kiz nasil guvendin bacim?? Anaam ben cok supheciyim hayatta guvenemezdim :KK70::KK70:
Şöylek ;
Ben Lise1 deydim. Bigün msn den ilkokul arkadasim yazdı "dayım internette radyo kurdu dj lik yapiyo diye sende gel dedi" bnde girdim siteye tanistik filan. İlk baslarda abicim kardesim konusuyoduk o benden 8 yaş büyük :) iki ay filan sonra yine internetten bi abla aramizi yapti :) tam 14 subat 2009 da :)
Sonra ögrendimki megerse bu bizim arka sokakta oturuyomus komsummus :D bigün bulustuk filan öyyyyle gelisti olaylar. Arkadaslarim ayirmaya calisti,bana salak diyen bile oldu kndi.den buyuk biriyle cikiyom diye. Benimle oynuyo gozuyle bakiyodu millet.Nasıl inandın diyceksiniz bnde bilmiyorum asiri inandim guvendim. Oda sağolsun hiiiiç güvenimi kırmadı,Allah nazardan saklasın 4*4 lük insan diyebilirim.Simdiii o bana salak diyen arkafaslara inat Gülüyoruz :)

Şöylek ;
Ben Lise1 deydim. Bigün msn den ilkokul arkadasim yazdı "dayım internette radyo kurdu dj lik yapiyo diye sende gel dedi" bnde girdim siteye tanistik filan. İlk baslarda abicim kardesim konusuyoduk o benden 8 yaş büyük :) iki ay filan sonra yine internetten bi abla aramizi yapti :) tam 14 subat 2009 da :)
Sonra ögrendimki megerse bu bizim arka sokakta oturuyomus komsummus :KK70: bigün bulustuk filan öyyyyle gelisti olaylar. Arkadaslarim ayirmaya calisti,bana salak diyen bile oldu kndi.den buyuk biriyle cikiyom diye. Benimle oynuyo gozuyle bakiyodu millet.Nasıl inandın diyceksiniz bnde bilmiyorum asiri inandim guvendim. Oda sağolsun hiiiiç güvenimi kırmadı,Allah nazardan saklasın 4*4 lük insan diyebilirim.Simdiii o bana salak diyen arkafaslara inat Gülüyoruz :)

Ohh masallah masallah Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasin :KK68::KK68:

Görmem mi? :KK70:Hey yavrum hey. Ne işin var evladım Kadınlar kulübünde???
Bence erkek üye sayısı az değil.

Ya bi de bana oyle bi sey dedi ki cevabini veremedim icime oturdu :KK70::KK70:
madem erkek uye yasak neden cinsiyet secwrken erkek kadin şıkkı var?

Back
X