- 4 Eylül 2011
- 11.006
- 23.689
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.421
hiç tahlil falan yaptırdın mı kuzum?aynen öyle sanki ben istemiyorum zayıflamak sanki çok memnunum kilom dan
boy 167 kilo 79
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç tahlil falan yaptırdın mı kuzum?aynen öyle sanki ben istemiyorum zayıflamak sanki çok memnunum kilom dan
boy 167 kilo 79
veririm biliyorum veririm ama stres yapıp yemeğe veriyorum kendimiAmaaam canim ya ben de 100 falan sandim. Daha once vermissen simdi de verirsin yaaa. bosver sen milleti. Onlar hep konusue zaten
canm bnde boym senle aynı 84 düm 82 oldum 80 78 derken 75 e düştm bak 9 kilo verdm ama daha çook vermem gerkli de işte senin gibi canm neye sıkılsa acısını yemekten çıkarıyrm ama sonra olan bana oluyr yani alışverş yaparken beğendiklernin bana olmaması zoruma gitti milletin lafları deil yani kendim için özgüvnm için kilo vermek istedim sende öyle düşün canımmaynen öyle sanki ben istemiyorum zayıflamak sanki çok memnunum kilom dan
boy 167 kilo 79
yaptırmadım ama sanmıyorum yiyorum yemesem almam biliyorum kendimihiç tahlil falan yaptırdın mı kuzum?
olmuyor canım deniyorum olmuyorr insanlar yıldırdı benicanm bnde boym senle aynı 84 düm 82 oldum 80 78 derken 75 e düştm bak 9 kilo verdm ama daha çook vermem gerkli de işte senin gibi canm neye sıkılsa acısını yemekten çıkarıyrm ama sonra olan bana oluyr yani alışverş yaparken beğendiklernin bana olmaması zoruma gitti milletin lafları deil yani kendim için özgüvnm için kilo vermek istedim sende öyle düşün canımm
veririm biliyorum veririm ama stres yapıp yemeğe veriyorum kendimi
bunun önüne geçmessem iyice alıcaaaamAyni ben. Ben de stres oldukca yiyorum maalesefff :-((
bunun önüne geçmessem iyice alıcaaaam
canım bizim burda yok ki özel var bi tek oda malum paracıklar paracıklarDiyetisyene mi gitsen acaba? Hic olmazsa bir seyler denersin canim..
olmuyor canım deniyorum olmuyorr insanlar yıldırdı beni
Diyetisyene mi gitsen acaba? Hic olmazsa bir seyler denersin canim..
c
canım bizim burda yok ki özel var bi tek oda malum paracıklar paracıklar
burdaki diyet topiklerine uğradın mı hiç?c
canım bizim burda yok ki özel var bi tek oda malum paracıklar paracıklar
öyle tabi cnm yarın yeni bir gün inşallah azimle güzel geçiririmisteyince verebiliyorsan eğer biraz gayret etmen gerekiyor demekki canım. diyetisyene gidersen daha disiplinli yaparsın diyetini. daha iyi olur. birazda sporla destekledin mi tamamdır. üzülme. sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun kilo alınır verilir.![]()
evet çoğusunda yer aldım diyet günlüğüm var şimdi cuma takımına katıldım yoook yokk o aim yok şu boğazı tutamıyorumburdaki diyet topiklerine uğradın mı hiç?
ay hadi inşallahkizlar hala adet olmadim.![]()
sancim da hic yok ayy cok heyecanliyim
![]()
![]()
Ben de heyecanlandım senin için yaakizlar hala adet olmadim.![]()
![]()
![]()
inşallah cnm ben hiç inanmıyorumHee anladim. O zaman sen de azmet ve eskiden verdigin kiloyi tekrar vdr hayirlisiylA
Sen verirsin ya inanıyorum. .
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahkizlar hala adet olmadim.![]()
![]()
![]()