Bilgece ile Sohbete ;)))

@zeynoli123,

Var canım paylaşırım tabi ki, aynı şekilde ben de isterim
:KK76:
biz de isteriz ama direk yapilmisini yollayin ben tadarak icindeki malzemeleri bulmaya calisirim :KK53::KK53:

bende ciddi ciddi cacan tanin diye bir var sandim canan tan hic aklima gelmedi :21::KK70:
Inanir misin ben onu Canan Tan olarak okudum hic cacan tan diye gormeidm cidden bugun benim kafa gitmis :KK70::KK70:
kız sen kaç yaşındasın bilgeceye abla diyosun dikkatimi çekti :)

Ya ben de anlamadim herkes bana abla diyor cok uzuluyorum.hepi topu 25 yasima gircem daha 1 ay sonra :KK34:

22 yaşındayımm ne bilim biri evli olunca otomatikmen abla ya gidiyor beynim bilgece kaç yaşında ki

biz de isteriz ama direk yapilmisini yollayin ben tadarak icindeki malzemeleri bulmaya calisirim :KK53::KK53:

Inanir misin ben onu Canan Tan olarak okudum hic cacan tan diye gormeidm cidden bugun benim kafa gitmis :KK70::KK70:

Ya ben de anlamadim herkes bana abla diyor cok uzuluyorum.hepi topu 25 yasima gircem daha 1 ay sonra :KK34:

Ahahahahah :-) :-) kiz ben 24.5 yasindayim yani 25im abla demeyin bana uzuluyorum :cry::cry:

amaninnn bana teyze demeniz lazım o zaman :KK70::KK70::KK70:

heybetli görünüyorsun yorumlarınla @Bilgece :KK19:

@Bilgece olur canım kargolarım. :)
Halıyı naptın verdin mi yıkamaya canım?
İçinizde en yaşlı benim heralde 27
28 e giricem
:cry:

amaninnn bana teyze demeniz lazım o zaman :KK70::KK70::KK70:

heybetli görünüyorsun yorumlarınla @Bilgece :KK19:

Ben cok heybetliyimdir ya bugun aklima hep kemal Sunal'ın filmleri replikleir geliyor. Simdi ben buraya niye ciciktim neden ciktim falan :-) :-)

@Bilgece olur canım kargolarım. :)
Halıyı naptın verdin mi yıkamaya canım?
İçinizde en yaşlı benim heralde 27
28 e giricem
:cry:
Ahhj ahhh az once gittim halima baktim sildim dedim herhalde gitti gece bir sey gorunmuyordu. Ne gitmesi daha da berbat olmus. Batmış resmen hali. Yikamaya da vermedim. Simdi benim tikimdir hepsini ayni anda vermem lazim tek verirsem sinir olurum. 1 hafta sonra versem olur mu?? Temizligi de aradan cikarmis olurum..

ayyy çok özür dilerimmm bilgecemm :oops: naber kanki artk ablamda deilsin :KK70: şımaray:KK37:m birazz

Simarma kiz sende :KK67:
tamam kankiii supersin boyle olur istw. Abla ne yav ablaymis peeeh:KK70:

tullipan tullipan Yaş problem değil canım konusu geçti ondan dedim.
yoksa hepimizin ruhu genç.
ruhlar yaşlanmaz zaten ;)

Back
X