- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.392
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.721
bilgece![]()
önce ince bir espiri yaptn sandım anlamaya çalıştım ama iki tane ?? olunca yanlş anladgnı anladım![]()
Dunku yemegi yedim dokundu mu acep??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgece![]()
önce ince bir espiri yaptn sandım anlamaya çalıştım ama iki tane ?? olunca yanlş anladgnı anladım![]()
VAY be ikimiz de 17 nisanda mi uye olmuauz@Bilgece abla ikizinde üyelik tarihleri aynı 17 nisan :) sadece 3 senecik fark varbir günlük türlüden bişe olmaz ya yemekten deildir ablam aklına başka bişe takılmıştır senin
Dgi yedim dokundu mu acep??gecen gun de biri hamilelik icin incir kürü diyor. Ben de dedim ki bu incir recelini nasil yapiyoruz
![]()
ayy bende 3 sene sonra böyle diyecekmiyim acabaa yaaVAY be ikimiz de 17 nisanda mi uye olmuauz
zaman ne cabuk geciyor. O zaman nisanlanacaktim onun icin oneri almak icin girmistim![]()
Ay ben cacan tanin kitaplarını cok beğeniyorum okudun mu senyalnizim dostlarim yalnizim yalniz
google amcama sorarim simdi canim
kizlar okudugunuz kitaplar hangileri soyle okurken sIkIlmayacagim roman tarzi kitaplar okudugunuz kitaplar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
elimde iki tane kitap kaldi okuyacagim ondan sonrada siparis verecegim![]()
haha bol sekerli turk kahvesi isterim.ben sekerim. Ne yemegi yaptin? Benim dunden turlum var valla![]()
![]()
Devreler yaniyo bazen oyle. Bende bygun is guc arasinda basit yemekler yapayim dedim makarna hasladigim gibi sofraya getirmisim suyunu cekmis lapa gibi biseydiama yedik mi ? Yedik
![]()
ayy bende 3 sene sonra böyle diyecekmiyim acabaa yaa![]()
Karnıyarık. Bezelye yemeği.
Pirinç pilavı. Çoban salata.. yoğurt meşrubatlar vs.
Şimdi gördüm canım mesajı.
Bu arada iyi akşamlarınız olsun kızlar..
:) :) :)Kore dizisi bir hobi degildir asktir![]()
![]()
teşekkür ederim zeynoliSaksı değilim ben nickine bayıldım![]()
nişanlanmak üzere gelmişsin şimdii evlisin iştee daha ne olsunn :)Mecbur yenilecek. O yemek bitecek![]()
Niye benim neyim var ki?? Valla ayniyim hahaha
Ay ben cacan tanin kitaplarını cok beğeniyorum okudun mu sen
aaaaaaaaaaaaa abla adın piraye ama CANAN TAN ı tanımıyon :)))cacan tanin kim kiz?
turkmu bu kisi?
roman tarzindami kitaplari ?
canan tan demek istedi heralde :)cacan tanin kim kiz?
turkmu bu kisi?
@Bilgece Sağol canım,
Mutfakta olmayı seviyorum aslında, terapi gibi oluyor..
Yemeklerden çok tatlı yapmayı severim mesela..![]()
Hahahahahajajajjajajsjcacan tanin kim kiz?
turkmu bu kisi?
@Bilgece Sağol canım,
Mutfakta olmayı seviyorum aslında, terapi gibi oluyor..
Yemeklerden çok tatlı yapmayı severim mesela..![]()