Bilgece ile Sohbete ;)))

@Bilgece abla ikizinde üyelik tarihleri aynı 17 nisan :) sadece 3 senecik fark var :KK9::KK9: bir günlük türlüden bişe olmaz ya yemekten deildir ablam aklına başka bişe takılmıştır senin

@Bilgece abla ikizinde üyelik tarihleri aynı 17 nisan :) sadece 3 senecik fark var :KK9::KK9: bir günlük türlüden bişe olmaz ya yemekten deildir ablam aklına başka bişe takılmıştır senin
VAY be ikimiz de 17 nisanda mi uye olmuauz :-)
zaman ne cabuk geciyor. O zaman nisanlanacaktim onun icin oneri almak icin girmistim :-)

Dgi yedim dokundu mu acep?? :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:gecen gun de biri hamilelik icin incir kürü diyor. Ben de dedim ki bu incir recelini nasil yapiyoruz :KK70::KK70::KK70:

Devreler yaniyo bazen oyle. Bende bygun is guc arasinda basit yemekler yapayim dedim makarna hasladigim gibi sofraya getirmisim suyunu cekmis lapa gibi biseydi :KK70: ama yedik mi ? Yedik :KK70:

yalnizim dostlarim yalnizim yalniz :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

google amcama sorarim simdi canim :-)

kizlar okudugunuz kitaplar hangileri soyle okurken sIkIlmayacagim roman tarzi kitaplar okudugunuz kitaplar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
elimde iki tane kitap kaldi okuyacagim ondan sonrada siparis verecegim :21::21::21:
Ay ben cacan tanin kitaplarını cok beğeniyorum okudun mu sen

haha bol sekerli turk kahvesi isterim.ben sekerim. Ne yemegi yaptin? Benim dunden turlum var valla :-) :-)

Karnıyarık. Bezelye yemeği.
Pirinç pilavı. Çoban salata.. yoğurt meşrubatlar vs. :KK66:
Şimdi gördüm canım mesajı.
Bu arada iyi akşamlarınız olsun kızlar..

@Bilgece Sağol canım,

Mutfakta olmayı seviyorum aslında, terapi gibi oluyor..
Yemeklerden çok tatlı yapmayı severim mesela.. :kk77:

Kizlar sizce nickimi degistirsem mi?? Kafamda cok parlak bir nick var harika :-))) eger begenmezsem tekrar bu nicke donerim
Acaba yapsam mi ki??

Back
X