- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.741
bence avatarını değiş abla kızgın bakımsız asi bir kadın gibi buKizlar sizce nickimi degistirsem mi?? Kafamda cok parlak bir nick var harika)) eger begenmezsem tekrar bu nicke donerim
Acaba yapsam mi ki??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence avatarını değiş abla kızgın bakımsız asi bir kadın gibi buKizlar sizce nickimi degistirsem mi?? Kafamda cok parlak bir nick var harika)) eger begenmezsem tekrar bu nicke donerim
Acaba yapsam mi ki??
Topik derken bu konu demek istedim canım.hmm topik demişsinde o kısmı anlamadan yazdım :)
Bence o 2010, ben 5 sene diye biliyorum. antimutluluk 2008 diyince onun sözünden yola çıktım :)))Hay maşallah 2008 den beri uyesin oylemiben daha 3 aydır uyeyim
![]()
Niye üzüldün ki sen?ayy bende 3 sene sonra böyle diyecekmiyim acabaa yaa![]()
Ellerine sağlık canım :)Karnıyarık. Bezelye yemeği.
Pirinç pilavı. Çoban salata.. yoğurt meşrubatlar vs.
Şimdi gördüm canım mesajı.
Bu arada iyi akşamlarınız olsun kızlar..
bana dion demee yazdımda sonradan farkettm yanlş okumuşum atladım hemenherkesin kafa gitmiş heee kızlar yoruldunuz mu kafalar bimilyon olmuş![]()
Hee hayirlisi canim.insallah sen de oyle olursun nasip bu.nişanlanmak üzere gelmişsin şimdii evlisin iştee daha ne olsunn :)
puhahahahhaahah hepimizin kafa gitmis. Kiz o alintiladiginin adi hazal ne pirayesiaaaaaaaaaaaaa abla adın piraye ama CANAN TAN ı tanımıyon :)))
aaaaaaaaaaaaa abla adın piraye ama CANAN TAN ı tanımıyon :)))
Değişiklik iyidir, yeni bir imaj yap kendine :) banada öneride bulunun, sıkıldım bu nickten :)Kizlar sizce nickimi degistirsem mi?? Kafamda cok parlak bir nick var harika)) eger begenmezsem tekrar bu nicke donerim
Acaba yapsam mi ki??
tek değilsin bilgecenin domestosu domates sanmasıda bombaydıbana dion demee yazdımda sonradan farkettm yanlş okumuşum atladım hemenDD
inş. ablam yaa inşş :* sana dedm ama ben senden de beterimHee hayirlisi canim.insallah sen de oyle olursun nasip bu.
puhahahahhaahah hepimizin kafa gitmis. Kiz o alintiladiginin adi hazal ne pirayesi![]()
bende anlarım sanıp atlayanlardanm ama rezilllik dizboyubenim nick piraye degilki
ama canan tan yazmamiski cacan tanin yazmis
ondan seyedemedim ben yoksa leb demeden leblebiyi anlarim![]()
bence avatarını değiş abla kızgın bakımsız asi bir kadın gibi bu
Ayy o da telefonun azizlihine ugramistir. Cidden bizim kafalar gittubenim nick piraye degilki
ama canan tan yazmamiski cacan tanin yazmis
ondan seyedemedim ben yoksa leb demeden leblebiyi anlarim![]()
ne yapcan anket yapKizlar sizce nickimi degistirsem mi?? Kafamda cok parlak bir nick var harika)) eger begenmezsem tekrar bu nicke donerim
Acaba yapsam mi ki??
tek değilsin bilgecenin domestosu domates sanmasıda bombaydı![]()
Ben de yemesini severim yapmasini hic sevmwm
Hahahahahajajajjajajsjpatladim patladim gulmekten hahahahahahaahahahahah
Canan Tan kiz o Canan Tan
![]()
Topik derken bu konu demek istedim canım.
Bence o 2010, ben 5 sene diye biliyorum. antimutluluk 2008 diyince onun sözünden yola çıktım :)))
Canım zaman çok çabuk geçiyor, 3 4 5 derken birde bakmışsın seneler geçmiş :)
Niye üzüldün ki sen?
Ellerine sağlık canım :)
tullipan senin mesajını alıntılayamamışım. Kız düşünsene bir çocuk doğuruyormuşsun 60 kilo :))))
Hee hayirlisi canim.insallah sen de oyle olursun nasip bu.
puhahahahhaahah hepimizin kafa gitmis. Kiz o alintiladiginin adi hazal ne pirayesi![]()
Ne güzel işte hazır büyümüş haliyle teslimkiz benim sucum degil valla pirayenin sucu yanlis yazmis
canim benim 60 kilo olunca cocukluktan cikiyor o zamannur topu gibi bir ben cikiyor ortaya
iste bunlar hep fazla gulmenin zararlari![]()
ne yapcan anket yap![]()
kiz benim sucum degil valla pirayenin sucu yanlis yazmis
canim benim 60 kilo olunca cocukluktan cikiyor o zamannur topu gibi bir ben cikiyor ortaya
iste bunlar hep fazla gulmenin zararlari![]()
Aaaa asla degismem. Beni anlatiyor)
Ayy o da telefonun azizlihine ugramistir. Cidden bizim kafalar gittu![]()
![]()
kız sen kaç yaşındasın bilgeceye abla diyosun dikkatimi çekti :)inş. ablam yaa inşş :* sana dedm ama ben senden de beterim![]()
Ne güzel işte hazır büyümüş haliyle teslim![]()
22 yaşındayımm ne bilim biri evli olunca otomatikmen abla ya gidiyor beynim bilgece kaç yaşında kikız sen kaç yaşındasın bilgeceye abla diyosun dikkatimi çekti :)