Bilgece ile Sohbete ;)))

hmm topik demişsinde o kısmı anlamadan yazdım :)
Topik derken bu konu demek istedim canım.

Hay maşallah 2008 den beri uyesin oylemi:nazar::nazar::nazar: ben daha 3 aydır uyeyim :cry:
Bence o 2010, ben 5 sene diye biliyorum. antimutluluk 2008 diyince onun sözünden yola çıktım :)))
Canım zaman çok çabuk geçiyor, 3 4 5 derken birde bakmışsın seneler geçmiş :)

ayy bende 3 sene sonra böyle diyecekmiyim acabaa yaa :KK42:
Niye üzüldün ki sen?

Karnıyarık. Bezelye yemeği.
Pirinç pilavı. Çoban salata.. yoğurt meşrubatlar vs. :KK66:
Şimdi gördüm canım mesajı.
Bu arada iyi akşamlarınız olsun kızlar..
Ellerine sağlık canım :)

tullipan tullipan senin mesajını alıntılayamamışım. Kız düşünsene bir çocuk doğuruyormuşsun 60 kilo :))))

Kizlar sizce nickimi degistirsem mi?? Kafamda cok parlak bir nick var harika :-))) eger begenmezsem tekrar bu nicke donerim
Acaba yapsam mi ki??
Değişiklik iyidir, yeni bir imaj yap kendine :) banada öneride bulunun, sıkıldım bu nickten :)

Hee hayirlisi canim.insallah sen de oyle olursun nasip bu.

puhahahahhaahah hepimizin kafa gitmis. Kiz o alintiladiginin adi hazal ne pirayesi :KK70::KK70::KK70:
inş. ablam yaa inşş :* sana dedm ama ben senden de beterim :D

benim nick piraye degilkio_O

ama canan tan yazmamiski cacan tanin yazmis :KK70::KK70::KK70:
ondan seyedemedim ben yoksa leb demeden leblebiyi anlarim :KK70::KK76:
bende anlarım sanıp atlayanlardanm ama rezilllik dizboyu :D

Ben de yemesini severim yapmasini hic sevmwm :KK70::KK70:

Hahahahahajajajjajajsj:KK70::KK70::KK70::KK70::KK30::KK70::KK70::KK70:patladim patladim gulmekten hahahahahahaahahahahah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Canan Tan kiz o Canan Tan :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70:kiz benim sucum degil valla pirayenin sucu yanlis yazmis :KK70::KK70::KK70::KK70:
Topik derken bu konu demek istedim canım.

Bence o 2010, ben 5 sene diye biliyorum. antimutluluk 2008 diyince onun sözünden yola çıktım :)))
Canım zaman çok çabuk geçiyor, 3 4 5 derken birde bakmışsın seneler geçmiş :)

Niye üzüldün ki sen?

Ellerine sağlık canım :)

tullipan tullipan senin mesajını alıntılayamamışım. Kız düşünsene bir çocuk doğuruyormuşsun 60 kilo :))))

canim benim 60 kilo olunca cocukluktan cikiyor o zaman :KK70::KK70::KK70::KK70: nur topu gibi bir ben cikiyor ortaya :KK70::KK70:

Hee hayirlisi canim.insallah sen de oyle olursun nasip bu.

puhahahahhaahah hepimizin kafa gitmis. Kiz o alintiladiginin adi hazal ne pirayesi :KK70::KK70::KK70:

iste bunlar hep fazla gulmenin zararlari :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X