Bilgece ile Sohbete ;)))

Kore dizisi bir hobi degildir asktir :-) :-)

Ohh ne guzel valla. Benim ucak korkum yok cok sukur ya onda rahatım sadece biraz midem bulaniyor turbulansa girdiginde :-) :-)

kore dizisinin ozelligi nedirki hangi siteden izliyorsun bide ingilizcemi yoksa turkce altyasi ilemi izliyorsun merak ettim kore dizilerini simdi?

aman korkma zaten cok berbat bisi canim:KK15:
fakirim fakiiirrr :KK70::KK70::KK70:

:KK19::KK19:

kore dizisinin ozelligi nedirki hangi siteden izliyorsun bide ingilizcemi yoksa turkce altyasi ilemi izliyorsun merak ettim kore dizilerini simdi?

aman korkma zaten cok berbat bisi canim:KK15:

:KK19::KK19:

Canim site ismo vermek yasak ama kore duzuleri olan bir site. Turkce altyazi izliyorum. Ya bi kere cok saygililar asla pis sahne yok. Cok komikler. Cok kisa suruyirlar. O yuzden cok seviyorum :-) :-)

O zaman bu yolda yalnizsin seninle beraber 30 kilo almicam :KK12:

yalnizim dostlarim yalnizim yalniz :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Canim site ismo vermek yasak ama kore duzuleri olan bir site. Turkce altyazi izliyorum. Ya bi kere cok saygililar asla pis sahne yok. Cok komikler. Cok kisa suruyirlar. O yuzden cok seviyorum :-) :-)

google amcama sorarim simdi canim :-)

kizlar okudugunuz kitaplar hangileri soyle okurken sIkIlmayacagim roman tarzi kitaplar okudugunuz kitaplar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
elimde iki tane kitap kaldi okuyacagim ondan sonrada siparis verecegim :21::21::21:

Kendim bana söz ver yarın hiç bi iş yapmayacaksn. Adam ol sözünde dur yazık bu cana :KK55::KK11:

selam kizlar
a.selam canim hos geldin. Tamam sana söz veriyorum hicbir is yapmayacagim canima.minnet :-) :-)

yalnizim dostlarim yalnizim yalniz :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

google amcama sorarim simdi canim :-)

kizlar okudugunuz kitaplar hangileri soyle okurken sIkIlmayacagim roman tarzi kitaplar okudugunuz kitaplar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
elimde iki tane kitap kaldi okuyacagim ondan sonrada siparis verecegim :21::21::21:

Himmmm su an okudugim bir kitap yok ama Paulo Coelho kitaplarini okuyabilirsin canim hatika..

Back
X