Bilgece ile Sohbete ;)))

Topik hanımları ben merak ettim sizleri tanımak istiyorum mümkünmüdür

Beni tanıdın galiba. Ben Bilgece bu forumun ENNNN BİLGE ÜYESİYİM :KK53::KK53: asistanlarım sırasıyla enharbikız, tamdem, lavantakokulusandık, matmazeldepresif ve sayamadığım yakın arkadaşlarım.
Şşşştt millet tanıtın kendinizi :KK70:
:KK70::KK70:bacım sen sanatta çığır açmışsın ben ne diyeyim olur tabi:KK53:

İyiyim bir iki gündür evdeyim.Karlı havada evden az çıkayım dedim hemen geri döndüm en iyisi hiç çıkmamak bu aralar:KK53:

Sen nasılsın Fridacım?

Çok şükür iyiyim, ben de bugün çıkacaktım ama yapamadım, çok soğuk.. Okkuyor musun? Kaç yaşındasın???

Merhaba gençler ve kendini genç hissedenler, bir totoluk yeriniz daha var mııı?:p:rolleyes:

Ooooo genç hoş geldin. Ben kendimi çok genç hissediyorum.. :KK70:Kendini tanıt bakalımmmm

Ders çalışmaktan fırsat bulamıyorum aslında bir şeyler yapmaya :KK43: şimdi ara tatildeyiz işe başvurdum haber bekliyorum bakalım hayırlısıı:KK45:bunlar dışında yemek yapmayı vs. çok severim özellikle pastacılıkta kendimi geliştirmek çok istiyorum ama nasıl nerden bilemiyorum:KK43: kitap okumayı çok severim, sen neler yapmaktan hoşlanırsın nasıl geçiyor hayatın :))?

Benim hayatım aşk sevgi merhamet dostluk üzerine kurulu. :KK70::KK70:
Kışın dışarı çıkmıyprum. Çeşitli derslere katılıyorum. Konferanslara falan gidiyorum. Dil öğreniyorum böyle şeyler işte Ama kışın hep evdeyimm:KK70:

Beni tanıdın galiba. Ben Bilgece bu forumun ENNNN BİLGE ÜYESİYİM :KK53::KK53: asistanlarım sırasıyla enharbikız, tamdem, lavantakokulusandık, matmazeldepresif ve sayamadığım yakın arkadaşlarım.
Şşşştt millet tanıtın kendinizi :KK70:

Tanımaya çalışıyorum forum da görüyorum hep seni

Çok şükür iyiyim, ben de bugün çıkacaktım ama yapamadım, çok soğuk.. Okkuyor musun? Kaç yaşındasın???

Ooooo genç hoş geldin. Ben kendimi çok genç hissediyorum.. :KK70:Kendini tanıt bakalımmmm

Benim hayatım aşk sevgi merhamet dostluk üzerine kurulu. :KK70::KK70:
Kışın dışarı çıkmıyprum. Çeşitli derslere katılıyorum. Konferanslara falan gidiyorum. Dil öğreniyorum böyle şeyler işte Ama kışın hep evdeyimm:KK70:

Kıtapın nirde hı.:KK70::KK70:

Aklımda :p

Amin sagol. Allahtan bdvye konu acmamisim. Daha evlenmeden dul kalirdim :KK45::KK45::KK45:

Hahahahahah Allahtan yaaa. İyi yapmışsın valla:KK50:

bilgecim senin zayıflama işi nasıl gidiyor.hala kahveye devam mı

Valla benim misafirler geldi ve diyet miyet gitti. Çok kötüüym yaaa bi türlü veremedimm:KK61:
Ben sorayım herkes mi evli yahu yok mu bekar hatunlar:KK53::KK8:

Ben evliyim ama ruhum bekar :KK70:

X