- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Amin herkese nasip etsin benimki gibin .
Amin amin banada dua ederseniz çok mutlu olurum
Bu arada size abla demiyorum yaşlı değilsiniz çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin herkese nasip etsin benimki gibin .
Ay çok sağoll :)Anammm gencecik leonardoyu pis emellerine alet ediyor bunlar. Merak etme ben seni korurum dostum. Şşşşştt millet uzak durun bu gençten. Sınavları var onun. Çalışacak ne evliliğiiii????
AYRICA BU TOPİĞİ BIRAKANI YAKARIM HABERİNİZ OLSUNNN
Izlemeye aldım bile,yeni mekan burasi artikAnammm gencecik leonardoyu pis emellerine alet ediyor bunlar. Merak etme ben seni korurum dostum. Şşşşştt millet uzak durun bu gençten. Sınavları var onun. Çalışacak ne evliliğiiii????
AYRICA BU TOPİĞİ BIRAKANI YAKARIM HABERİNİZ OLSUNNN
Ay çok sağoll :)
Ama ben hem çalışır hem bakarım ameliyat boşa gitmesin şindi
Kız Suan icimde sana karşı şefkat olustu o nasıl mesac öyle burnumun direeeni sizlatti
Bakarım olmadı hizmetçi tutarım onlar bakar.. Koskoca leonardoyuz dimii :)))Alayina bakmak yok artık,kralicene bakican
Aynen yeni mekan burası dostummmmIzlemeye aldım bile,yeni mekan burasi artik
hakkaten bdv ye yazsan biri böle böle dıye ne olur ama
neyse canımcıklar malum benim uyku bir tuhaf bilen bilir şuan üzerime çökmüş durum da bir giderse sabahı bulurum ben
hazır gelmişken ben yatağıma gidip yastığıma sarılayım..
kaçarsa burda olursanız gelirim
herkese iyi geceler
Haydi Leo okula Tamam abla sana boynum kıldan ince...Yok hayır HAYDİ LEONARDO OKULA
Rüyanda beni görceksen uyuuhakkaten bdv ye yazsan biri böle böle dıye ne olur ama
neyse canımcıklar malum benim uyku bir tuhaf bilen bilir şuan üzerime çökmüş durum da bir giderse sabahı bulurum ben
herkese iyi geceler
Iyı gecelerhakkaten bdv ye yazsan biri böle böle dıye ne olur ama
herkese iyi geceler
Hop birkii birkii hopp birkiii birkiiiooo topik açmalar bana haber vermemeler alcağın olsun kara gözlü @Bilgece
Bakarım olmadı hizmetçi tutarım onlar bakar.. Koskoca leonardoyuz dimii :)))
Aferim böyle laf dinleHaydi Leo okula Tamam abla sana boynum kıldan ince...
ooo topik açmalar bana haber vermemeler alcağın olsun kara gözlü @Bilgece
Bekarlik sultanliktir yas kac
İyi geceler zevcem..iyi geceler leom .....müstakbel nişanlım ayyyyyyyy sözlüm ayyyyyyy adayımmmm
kalk iki mekik şinav çekHop birkii birkii hopp birkiii birkiii
Ne güzel Allah bozmasınnBenim hayatım aşk sevgi merhamet dostluk üzerine kurulu.
Kışın dışarı çıkmıyprum. Çeşitli derslere katılıyorum. Konferanslara falan gidiyorum. Dil öğreniyorum böyle şeyler işte Ama kışın hep evdeyimm
23 benim.senin? ve sizlerin kızlar??