- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Amin herkese nasip etsin benimki gibin .
Amin amin banada dua ederseniz çok mutlu olurum
Bu arada size abla demiyorum yaşlı değilsiniz çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin herkese nasip etsin benimki gibin .
Ay çok sağoll :)Anammm gencecik leonardoyu pis emellerine alet ediyor bunlar. Merak etme ben seni korurum dostum. Şşşşştt millet uzak durun bu gençten. Sınavları var onun. Çalışacak ne evliliğiiii????
AYRICA BU TOPİĞİ BIRAKANI YAKARIM HABERİNİZ OLSUNNN![]()
Izlemeye aldım bile,yeni mekan burasi artikAnammm gencecik leonardoyu pis emellerine alet ediyor bunlar. Merak etme ben seni korurum dostum. Şşşşştt millet uzak durun bu gençten. Sınavları var onun. Çalışacak ne evliliğiiii????
AYRICA BU TOPİĞİ BIRAKANI YAKARIM HABERİNİZ OLSUNNN![]()
Ay çok sağoll :)
Ama ben hem çalışır hem bakarım ameliyat boşa gitmesin şindi
Kız Suan icimde sana karşı şefkat olustuo nasıl mesac öyle burnumun direeeni sizlatti
![]()
Bakarım olmadı hizmetçi tutarım onlar bakar.. Koskoca leonardoyuz dimii :)))Alayina bakmak yok artık,kralicene bakican![]()
Aynen yeni mekan burası dostummmmIzlemeye aldım bile,yeni mekan burasi artik![]()
hakkaten bdv ye yazsan biri böle böle dıye ne olur ama
neyse canımcıklar malum benim uyku bir tuhaf bilen bilir şuan üzerime çökmüş durum da bir giderse sabahı bulurum ben
hazır gelmişken ben yatağıma gidip yastığıma sarılayım..
kaçarsa burda olursanız gelirim
herkese iyi geceler![]()
Haydi Leo okulaYok hayır HAYDİ LEONARDO OKULA![]()
Rüyanda beni görceksen uyuuhakkaten bdv ye yazsan biri böle böle dıye ne olur ama
neyse canımcıklar malum benim uyku bir tuhaf bilen bilir şuan üzerime çökmüş durum da bir giderse sabahı bulurum ben
herkese iyi geceler![]()
Iyı gecelerhakkaten bdv ye yazsan biri böle böle dıye ne olur ama
herkese iyi geceler![]()
Hop birkii birkii hopp birkiii birkiiiooo topik açmalar bana haber vermemeleralcağın olsun kara gözlü @Bilgece
Bakarım olmadı hizmetçi tutarım onlar bakar.. Koskoca leonardoyuz dimii :)))
Aferim böyle laf dinleHaydi Leo okulaTamam abla sana boynum kıldan ince...
ooo topik açmalar bana haber vermemeleralcağın olsun kara gözlü @Bilgece
Bekarlik sultanliktiryas kac
![]()
İyi geceler zevcem..iyi geceler leom .....müstakbel nişanlım
ayyyyyyyy sözlüm
ayyyyyyy adayımmmm
![]()
kalk iki mekik şinav çekHop birkii birkii hopp birkiii birkiii![]()
Ne güzel Allah bozmasınnBenim hayatım aşk sevgi merhamet dostluk üzerine kurulu.
Kışın dışarı çıkmıyprum. Çeşitli derslere katılıyorum. Konferanslara falan gidiyorum. Dil öğreniyorum böyle şeyler işte Ama kışın hep evdeyimm![]()
23 benim.senin? ve sizlerin kızlar??