- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 888
- 28
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.841
Yok be canım çağırmadım, hamilelikte ilk ayım ondan dikkat ediyorum sadece=)
Benden de iyilik şekerim..
Yarın kuzum, inşallah..
Bu aralar hic geyik yapasim yok ya. Yorum yapip cikiyorim oyle) ama kendimi topladigimda iyi bir geyik yapariz insallah Acizane kul da yok ortalarda.
Herkesler dr banli :)(
E nasil gidiyor?
S.a dostlar ben geldim.Çooooook özledim sizleri, bi tarafım eksik yahu. Elimde olmayan nedenlerden dolayı giremiyorum.
Amaninnnn canimsinnn hos geldin nerelerdesin ne yaptin? O kadar cok merak ettim ki anlatamam..
Hoş buldum canimmmmm benimmmTekrar bekar yaşamaya hazırlanıyordum ama eşimin eniştesi devreye girdi. Tekrar barıştık. Ikinizde deli misiniz, basit şeyler için yuva yıkılır mı? offf net çok yavaş bilgecem.
canım sen hamilesinnn aaaa çok sevindimmm çok mutlu oldumm gözünaydın maşallaahhhhOyyy ben de iyiyim kuzumm =)
Nirdesin sen yaaaaMerhaba bilgece , merhaba uzun zamandir gorusemedigim arkadaslarim
Neden ne oldu ki?Depresyondayim
@Bilgece canim nasilsin:) aklima geldi bebek istiyordun.son durum ne oldu.var mi guzel bir gelisme
En son ki gorusmemizden sonra esim babasiyla gorustu.aramizdaki buz kutleleri eridi.sorunlar cozuldu.kafam rahat simdi:) diger yandan kpss ile savasim devam ediyor..rabbim senin gonlune gore versin insallah...bende anne olmayi cok istesemde kpss yuzunden herseyi erteleriyoruz ne yazikki..ins emeklere deger bu defaMerhaba canim. İyiyim cok sukur sen nasilsin?
Yok maalesef bir gelisme yok. :)