- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.801
iyi bakalim cabuk toparlan ben dogum yapmadan iki afin belini kiralim surda dogum sonrasi pek ugrayamam belki:)Bu aralar hic geyik yapasim yok ya. Yorum yapip cikiyorim oyle) ama kendimi topladigimda iyi bir geyik yapariz insallah @Acizane kul da yok ortalarda.
Herkesler dr banli :)(
E nasil gidiyor?
iyi bakalim cabuk toparlan ben dogum yapmadan iki afin belini kiralim surda dogum sonrasi pek ugrayamam belki:)
aa neden banlandiki? onu pek banli gormedim ben.
valla yuvarlaip gidiyoruz canim mecazen degil cidden yuvarlak oldum ciktim sistim iyicene hayirlisi ile bi dogursaydim :)
sen neler yapiyorsun?
Ben de senie ne yapiyorsun ne var ne yok??
Yok acizane banlanmadi sadece girmiyor. En son 4 eylülde girmis..
Ay insallah hayirlisiyla dogurursun. Cok zordur eminim son aylar.
Ben de evdeyim oturuyorum bazen cikip geziyorum boyle iste :)
A hayirli olsun yeni evin o zaman. Evet selamini aldim canim cok sagolev tasidim ama evin eksikleri bitmedi hala,kv lerde kaliyoz simdilik:)
ne zormus, iki gun hasta yattim temizlik ve tasinmadan sonra.
sende ne var ne yok bilgecem ?
tamtem ile slm yolladiydim sana
umarim iyidir ya boyle girmeyince insan merak ediyor.
oglumu doktora goturdum bugun acayip bir yagmur vardi islandik, buralar artik hep yagmur olu rkisa kadar sonrada kar.
dende sicak havalarin tadini cikar canim gez dolas.
A hayirli olsun yeni evin o zaman. Evet selamini aldim canim cok sagol
Bende degisik bir sey yok aslinda yadugunler falan var surekli onlarla ugrasiyorum evdeyim falan filan :))
Evet insallah girer ya ben de cok merak ediyorum.
Ya burda da artik havalar serinledi tam gezilecek hava. Sicak olunca insan evden dışarı cikamiyor. Ama bu hava cok iyi serin esiyor. Arada yagmur yagiyor tam istedigim gibi..
tesekkur ederim bilgecemAllah olmayan herkese nasip etsin ins
dugun kimin peki
Amin canim.
Dugun ablamin vardi bi kuzenimin vardi simdi baska kuzenimin var var da var yani
Amin amin diyelim o zamanne guzel :) Allah.mesut etsindarisi abim ve kaynima
Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de "O "yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da "O" işitmedi. Kim Rabbim dedi de "O" buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!
Aman ne guzel bir mesaj bu. Hayirli cumalar canim. Bol bol dua et kabul.olur insallah..
Ben de bol bol ettim insallah kabul olur hayirlisiyla..Ediyorum canım sen de bana dua et olur mu..
Kritik günler, bakalım.. Rabbim "hayırlısını" nasip etsin. .
Selam millet
as canlar sizlerede selamlarSelam kızlar
Millet bayram için temizlik tatlı pasta falan yapıyor heralde :)as canlar sizlerede selamlarkimsenin sesi soluğu çıkmıyor nerdesinz millet nörüyonuzz
Nerdeeee )=Millet bayram için temizlik tatlı pasta falan yapıyor heralde :)
Kadın mı çağırdın :)Nerdeeee )=
Elime bir bez bile almadım..
Naber cınım??