Bilgece ile Sohbete ;)))

A ne guzel. Peki esin seni acik sevdi kapanmani yadirgamadi mi?
Benim ailem de hep kapali :)

Çıkmaya başladıktan 1.5 ay sonra bana dırek evlenınce senı kapatıcam dedi :)
Benımde ablam kapalı oldugu ıcın o konuya çok soguk değildim.
Çıktıktan 3 yıl sonra evlendık bana , senı sadece ben görmek ıstıyorum böyle dedi sende istiyorsan hem benım için hem Allah'ın rızası icin kapanırmısın dedi. Bende kapandım.
İlk başlarda zordu ama şimdi alıştım :)

Ne guzel..kapanmak hep aklimda olan ama hepte erteledigim birsey.giyimime kusamima dikkat ederim..bu tamamen icimden gelir..bi arkadasim hep der bana sen acik kapalisin yani bi kafam acik:)

Ne biliyim..hatta az once salla basimi kapattim cikardim bidaha..
Hakkini veremem gibi geliyor..esim yasina gore cok genc duruyor..kapanmak sanki beni yasli gosterecek gibi geliyor:)
Cevremde kapalida var ama acik cook fazla...tepkiler vs...
Bilmiyorum belki bigun o cesareti bulurum ins...

Aa ne guzel ya. Allah bozmasin. :)

Canim oyle dusunme. Neden tepki versinler. Hem verseler dr ne olacak ki Allahin ayetine tepki veren cok olur. Onemli olan onlari gormemen, duymaman, dimdik karsilarinda durman.
Tabiki icinden tam gelmesi lazim.
Yasli falan da gostermez ki. Yaptikca goreceksin. .
Tabiki Allah gonlune gore versin. Nasip eder insallah..

Ayy deme öylee neden tepki versinler ki . Ben izmire Annemlerın yanına gittiğimde bana dıyolar sıcak gelmıyomu?
Bende yoo Allahım sabrını verıyor falan dıyorum. Ki gerçektende öyle.
İnşallah Allahım sanada nasıp eder bu duyguyu zaten kolay bişey değil.
Ben bıraz kolay alıştım oda eşimin kuzenlerıyle aynı yastayız onlar çok yardımcı oldular Allah razı olsun.
Ayrıca yaşlı falanda göstermez sadece alışık olmadığın ıcın oyle gelıyordur.
Allahım gonlune göre versın ..

Sorma iste.seytan vesvesine yenik dusuyorum.hep aklimda sorular.ustelik kapansam basta annem babam sonrada esim cok mutlu olacaklar..onlarin bu beklentisinin farkindayim ama hic karismadilar bana.
Sirf onlari mutlu etmek fikri yetmiyor..inancim tam ama iste zorluklarini dusundukce erteliyorum hep..
Ins bigun hicbisey umrumda olmaz ve kapanir mujdeli haberimide paylasirim:)

İnsallah insallah :))

Amin insallah...iste seytan vesvesine yenik dusuyorum.alisik olmadigim icin oyle geliyor haklisiniz.
Rabbim nasip etsin.icimdeki endiseler zorluklar vs gozume kolay geldigi an kapanmak istiyorum.bakalim hayirlisi:)

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…