Bilgece ile Sohbete ;)))

Dene dene cok guzel bayılıyorum :-)

Tamam canim ugrarim evlere servisimiz var :KK70::KK70:

Merhaba hos geldin, nasilsin? Kendini tanitir misin..

Merhaba ben ece 36 yasindayim ingiltereden evlendim ve ingilterede yasiyorum esim ve ben beyin cerrahiyiz bir de uveyoglum var 3 yasinda gercekten cok tatliii ♡

Merhaba ben ece 36 yasindayim ingiltereden evlendim ve ingilterede yasiyorum esim ve ben beyin cerrahiyiz bir de uveyoglum var 3 yasinda gercekten cok tatliii ♡

Merhaba Ece memnun oldum. Ben de 25 yasindayim 2 yillik evliyim. Çocuğum yok. Allah bagislasin evladinizi. Ne guzel. Geldiginizden beri uvey oglunuzu anlatiyorsunuz cidden cok seviyorsunuz belli :KK68:

Merhaba Ece memnun oldum. Ben de 25 yasindayim 2 yillik evliyim. Çocuğum yok. Allah bagislasin evladinizi. Ne guzel. Geldiginizden beri uvey oglunuzu anlatiyorsunuz cidden cok seviyorsunuz belli :KK68:

Cok seviyorum coook anlatamam.turkiyeye gitme firsatim bulunmuyor bende ulkemdeki beni anlayan turk hemcinslerime anlatiyorum inanin bana o kadar yakin geliyorsunuz ki ♡ bu ingilizler bizim gibi degil vallahi hayati tesbih yapip salliyolar hicbir sey umurlarinda degill :)

Gece gece konudan cok mu saptim acaba? :)

Evet arkadaşlar, durdum düşündüm de benim neden bir geyik topiğim yok dedim.... :-):-):-)

Muhabbet, sohbet, dertler, mutluluklar vs.vs....... Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi burada konuşabiliriz. :KK70:

Haydi buyrun sohbete... Herkese kapım açık.... :KK33:

:KK36::KK36::KK36:

merhaba:cool:

Edit: herkesi yazamadigim icin, buraya yazan kisilerin nicklerini sildim sonra neden beni yazmadin diye kirilanlar oluyor..

Çok şükür iyiyim Abla sen nasılsın? :)
Ayy valla benim yaşadığım şehirde bitmedi :KK70: Bitmesin yaa :p
Bende iyiyim cicim,
bizim buralar yağmurluydu bugün iyi gibiydi ama :KK66:
Kışı özledim sanki ya
bi ara sıcaklar çok bunalttı beni )=

X