- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.281
ö yerine ø yazmissin.. Ya danimarka ya da norvec dedim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ö yerine ø yazmissin.. Ya danimarka ya da norvec dedim :)
Allah de øtesini birak yazmissin :) Yok isvec'teyim ben ama dk'da okuyorum :)vaooovv ayrintiyi yakalsmissin nerde yazmisim hic farkinda degilimsen danimarkadamisin? tanidik cikmiyalim sonra
![]()
Allah de øtesini birak yazmissin :) Yok isvec'teyim ben ama dk'da okuyorum :)
Tanidik cikacagimi sanmiyorum bosuna stres yapma canim :)evet ya valla yeni farkettim bende :)
tanidik ciksak sorun olmaz canim yeterki burada desifre olmiyalimTanidik cikacagimi sanmiyorum bosuna stres yapma canim :)
Iyi geceler canim tanisiriz tabi :)Dark_Paradise bi ara seninle ayrintili tanisiriz canim simdi cikmam lazim iyi geceler :)
Bak Burdada varsinIyi geceler canim tanisiriz tabi :)
Anam senin hizina yetisilmezIyi geceler canim tanisiriz tabi :)
Benle tanis bakalimIyi geceler canim tanisiriz tabi :)
kiz yeminle kahkaha attimmm seninde benden kalir yanin yok kiiiAnam senin hizina yetisilmez
Aynen bende cok korkuyorum tanidik birisi varsa diyetanidik ciksak sorun olmaz canim yeterki burada desifre olmiyalim![]()
Tanisalim bakalim :) 27 yasindayim evliyim 4 yasinda bir oglum var her ne kadar inanmasanda :)Benle tanis bakalim
Mesajlarina baktim bide baktim bilgece ile sohbete mesaj yazmış hemen geldimkiz yeminle kahkaha attimmm seninde benden kalir yanin yok kiii![]()
Inandim niye inanmayim hani sen profil koyacaktinTanisalim bakalim :) 27 yasindayim evliyim 4 yasinda bir oglum var her ne kadar inanmasanda :)
Iyi ettin yakaladin beni :)Mesajlarina baktim bide baktim bilgece ile sohbete mesaj yazmış hemen geldim
Sen benden buyukmussun abla deyimmi sanaTanisalim bakalim :) 27 yasindayim evliyim 4 yasinda bir oglum var her ne kadar inanmasanda :)
biseyide unut be hatunnn :)) iyi tmm koyuyorum senin icin bak kiymetimi bil :) burdan ayrilma hemen koyup silecem cunkuInandim niye inanmayim hani sen profil koyacaktin
Evet artik sen nereye ben orayaIyi ettin yakaladin beni :)