- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.281
ö yerine ø yazmissin.. Ya danimarka ya da norvec dedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ö yerine ø yazmissin.. Ya danimarka ya da norvec dedim :)
Allah de øtesini birak yazmissin :) Yok isvec'teyim ben ama dk'da okuyorum :)vaooovv ayrintiyi yakalsmissin nerde yazmisim hic farkinda degilim sen danimarkadamisin? tanidik cikmiyalim sonra
Allah de øtesini birak yazmissin :) Yok isvec'teyim ben ama dk'da okuyorum :)
Tanidik cikacagimi sanmiyorum bosuna stres yapma canim :)evet ya valla yeni farkettim bende :)
tanidik ciksak sorun olmaz canim yeterki burada desifre olmiyalimTanidik cikacagimi sanmiyorum bosuna stres yapma canim :)
Iyi geceler canim tanisiriz tabi :)Dark_Paradise bi ara seninle ayrintili tanisiriz canim simdi cikmam lazim iyi geceler :)
Bak Burdada varsinIyi geceler canim tanisiriz tabi :)
Anam senin hizina yetisilmezIyi geceler canim tanisiriz tabi :)
Benle tanis bakalimIyi geceler canim tanisiriz tabi :)
kiz yeminle kahkaha attimmm seninde benden kalir yanin yok kiiiAnam senin hizina yetisilmez
Aynen bende cok korkuyorum tanidik birisi varsa diyetanidik ciksak sorun olmaz canim yeterki burada desifre olmiyalim
Tanisalim bakalim :) 27 yasindayim evliyim 4 yasinda bir oglum var her ne kadar inanmasanda :)Benle tanis bakalim
Mesajlarina baktim bide baktim bilgece ile sohbete mesaj yazmış hemen geldimkiz yeminle kahkaha attimmm seninde benden kalir yanin yok kiii
Inandim niye inanmayim hani sen profil koyacaktinTanisalim bakalim :) 27 yasindayim evliyim 4 yasinda bir oglum var her ne kadar inanmasanda :)
Iyi ettin yakaladin beni :)Mesajlarina baktim bide baktim bilgece ile sohbete mesaj yazmış hemen geldim
Sen benden buyukmussun abla deyimmi sanaTanisalim bakalim :) 27 yasindayim evliyim 4 yasinda bir oglum var her ne kadar inanmasanda :)
biseyide unut be hatunnn :)) iyi tmm koyuyorum senin icin bak kiymetimi bil :) burdan ayrilma hemen koyup silecem cunkuInandim niye inanmayim hani sen profil koyacaktin
Evet artik sen nereye ben orayaIyi ettin yakaladin beni :)