- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.241
kız dur albümüme bak foto koyuyorum. Söz vermştim sana.Bir iyi geceler diyip kaçayım dedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız dur albümüme bak foto koyuyorum. Söz vermştim sana.Bir iyi geceler diyip kaçayım dedim..
Albümden benim dışında görende olacak ama :)kız dur albümüme bak foto koyuyorum. Söz vermştim sana.
Yok sadece takip ettiğiim üyeler görebilir. Koyuyorum takip etAlbümden benim dışında görende olacak ama :)
Tamam bakıyorum şimdiYok sadece takip ettiğiim üyeler görebilir. Koyuyorum takip et
,Şu an yükleniyor 2 3 dakikaya hazır olur senin etiketlerim zatenTamam bakıyorum şimdi
Tamam Ablacığım...,Şu an yükleniyor 2 3 dakikaya hazır olur senin etiketlerim zaten
bak canımTamam Ablacığım...
Baktım Ablam hemen kaldırabilirsin...bak canım
kız dur albümüme bak foto koyuyorum. Söz vermştim sana.
Tamam o zaman. Şimdi seni görelim bakalımBaktım Ablam hemen kaldırabilirsin...
hazal kaldırdım gördün mü? İnşallah görmüşssündür ya hemen kaldırdım :))bende isterim
hazal kaldırdım gördün mü? İnşallah görmüşssündür ya hemen kaldırdım :))
Dünkü mesajıma daha cevap vermedinn amaa..Tamam o zaman. Şimdi seni görelim bakalım
koyuyorum tekrardan bak canımmaalesef goremedim
Cevap vericem canım merak etme :****Dünkü mesajıma daha cevap vermedinn amaa..
Öyle komik bir mesaj cevapsız bırakılmazdı.
Bende özelden atarım inşallah :) Hemi de sadece sana
Değerini bill başkann
Selamünaleyküm kızlar.. Ben geldim.
Sağol canım :*** Şu an görünüyor mu foto??masaALLAH canim sana guzel oldugunu tahmin etmistim zaten