- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 888
- 28
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.261
Hehehe tamam hadi bakalımCevap vericem canım merak etme :****
Ve Aleykümm selamm Ablaa :)Selamünaleyküm kızlar.. Ben geldim.
aleykum selam canim hosgeldin :)
Gözükmüyor AblaSağol canım :*** Şu an görünüyor mu foto??
yok canim bisi gorunmuyor :)Sağol canım :*** Şu an görünüyor mu foto??
Selam fıstık ne haber?Selamm citirlar nörüyonuz
Hehehe tamam hadi bakalım
Ve Aleykümm selamm Ablaa :)
Hoş geldin...Sefalarr getirdin
iyilik valla ne olsun canim.. Cocugu uyuttum geldim bulasiklar bekliyor beklesin azcik sohbet edeyim :) Senden naberSelam fıstık ne haber?
Çok şükür iyiyim Abla sen nasılsın?Hoşbulduk cicim, naber
iyi gecelerin olsun. .
Ya benim de başım ağrıyor. o yüzden çıkıcam gençler. Ben de makinadan bulaşıkları boşaltayım da kirlileri koyayım azcık evi toplayayım şu an dağınık görünüyor.iyilik valla ne olsun canim.. Cocugu uyuttum geldim bulasiklar bekliyor beklesin azcik sohbet edeyim :) Senden naber
Hoşbulduk @Bilgece naber?
Hoşbuldum şekerim nabersin?
Gecmis olsun ayrica kolay gelsinYa benim de başım ağrıyor. o yüzden çıkıcam gençler. Ben de makinadan bulaşıkları boşaltayım da kirlileri koyayım azcık evi toplayayım şu an dağınık görünüyor.hadi öpüldünüz canlar
Çok şükür iyiyim Abla sen nasılsın?
Seninde canım iyi gecelerin olsun.. :)
Senin moraller nasıl? :)
Aynen cicim beni bu sıcak havalar mahvetti...seni gordum daha iyi oldum canim sende masaALLAH enerji tavan yapmis
Dikkat et kendineYa benim de başım ağrıyor. o yüzden çıkıcam gençler. Ben de makinadan bulaşıkları boşaltayım da kirlileri koyayım azcık evi toplayayım şu an dağınık görünüyor.hadi öpüldünüz canlar
İyiliğin daim olsun Ablamİyidir ablacım, sıcaklardan bunalıyorum bu yaz çok sıcak geçiyor.
:/
gecmis olsun canim birak daginik kalsin agri gecince yaparsin dicem ama bende ni yerim agrisa evi daginik birakamamYa benim de başım ağrıyor. o yüzden çıkıcam gençler. Ben de makinadan bulaşıkları boşaltayım da kirlileri koyayım azcık evi toplayayım şu an dağınık görünüyor.hadi öpüldünüz canlar
hehehe ters etki yapmis sende sicak havalar o zaman :)Aynen cicim beni bu sıcak havalar mahvetti...