- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.201
aa ciddi misin. Hangi ulkedesinn..ben tr'de degilim tatiller farkli zamanda bitiyo bizim burda yarin ilk okul gunu
benm eşim de oğretmn o yuzden sordum tatil bitti mi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ciddi misin. Hangi ulkedesinn..ben tr'de degilim tatiller farkli zamanda bitiyo bizim burda yarin ilk okul gunu
Isvecteyim canimaa ciddi misin. Hangi ulkedesinn..
benm eşim de oğretmn o yuzden sordum tatil bitti mi diye
bende ciktim azda olsa uyuyayim yarin sersem olacagim kesinMesajlarina baktim da ne ara bdvye yetistin bibi ajhh ahhhh. Neyse ben bu sefer cidden gittim yoksa kocam fena kuser
ooo tc yi ozluyo musun...Isvecteyim canim
görüşürüz canmm :* bende çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize tanşığma memnun oldum (resmlernzle) :) :)Mesajlarina baktim da ne ara bdvye yetistin bibi ajhh ahhhh. Neyse ben bu sefer cidden gittim yoksa kocam fena kuser
İyiliğiniz daim olsun inşallah..sağol canm bende iyiyimm siz biz deme bana yaa
@Bilgece , 30 yaşındayım. Küsürü olursa bile söylemem bir on yıl :)
Evliyim. 1 yıldır çalışmıyorum . Yakında yine başlıyorum inşaallah.
Çok detay veremiyorum :)
Aa aynen bana da öyle oluyor sen niye banlanmıştin kız hoş geldingünaydın kızlar.
@Bilgece sen tecrübelisin banlanmak konusunda sana sorayım banlıyken takip ettiğimde etiketlendiğim konular vardı ama bildirimlerde onları göremedim sende de oluyor mu?
aaa nasil kacirdimmm. inanmiyorum:/
sipalari uyutmaya calisyordum dun o saatte ya. bu gece yine eklermisin ? cok uzuldm yaaa
Hayirlisi olsun hakkında inşallah
Aa aynen bana da öyle oluyor sen niye banlanmıştin kız hoş geldin
Ya canım artık koymam ama bi ara sana ve mero95 e özelden atarım inşallah
bir gün yazarım inşaallahHadi bakalım :)
Cevap bekliyor olacağım.
Ooo Canımm benim
Unutulmadığıma sevindim ablam
Farkettim Ablam 2 gündür geçmiş mesajları okuyayım dedim neler kaçırmışım diye..Baktım profiline bayadır girmiyordunuz.
Hadi yaa :/ Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin :/
Merhaba sizin neden durumlar iyi değil :/
ah canım ya ne diyeyim çeken bilir anlıyorum seni, bu aralar vaktim yok canım yazarım bir günTeşekkür ederim canım, iyi olacağım inş. Tlf ve netim olmadığı için giremedim. Devam kararı almıştık fakat olmuyor, yürümüyor.
Sen nasılsın diye soracam ama saçma olacak. Noldu? Anlatmak ister misin?
Merhaba kizlar eve daha yrni geldim. mero95 cNim ben seni o diger topige yazmistim. Hakkinda bir sey demek istedikleriniz var ya? Ayy topigin adini unuttum ya )) ama sen gormedin sanirim. O yuzden alinganlik yapma cok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerin icin, duan icin cok tatlisin canim. Okul isleri i ne yaptin bakalim?
@Acizanekul canim istediğin zaman bana yaz. Lutfen kendini uzme. Dertlesirsek sıkıntın belki biraz daha azalir.
Nego canim sana ne oldu ki? Evet esinle aran pek iyo degildi ama asil sebep ne? Anlatmak istersen her zaman dinlerim.
Elizzsa ile ilgili konuda da rejina adli uye onun vefat haberini duyurmustu. Fakat rejinanin o zamanlar sadece 2 3 mesaji vardi. Ve o 2 mesaj da elizzsanin konularina sanki yabanci gibi yaziyordu. O zamanlar mesaj sayisini doldurmadan ozelden konusma da yapilamiyordu. Bu sebeple rejinanin aslinda elizzsa oldugunu dusunuyorum. En son gecen sene girmis. Bence hastaligi cok ileriydi psikolojisi bozuldu artik kimseyle konusmamak icin boyle dedi. Ben boyle dusunuyorum. Rejina ile elizsa nin bilgileri de ayni. Bakarsin zaten anne gruplari yasadiklari yerler falan.
Ha bi de bir arkadas o yil Gaziantepte ölen kisilerin listesine bakmis fakat o yaslarda bir bayan bulamamis. Insallah yasiyordur. Insallah.
Saksi_Degilim_Ben sana ne oldu? Banlanmissin?
Maderzad canim merhaba.
Baska unuttuklarim varsa devam ederim. Sonra yazicam isim var opuldunuz..
hoşbuldum canım :) niye öyle oluyor ki acaba ya.Hayirlisi olsun hakkında inşallah
Aa aynen bana da öyle oluyor sen niye banlanmıştin kız hoş geldin
Ya canım artık koymam ama bi ara sana ve mero95 e özelden atarım inşallah
hoşbuldum canım :) niye öyle oluyor ki acaba ya.
kızın biri bize çıkın konumdan beyinsizler falan dedi durduk yere bende cevap verdim gülerek. üslupdan gitmişim :)
şurda bak http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-evlenmeli-miyim.846568/page-5#post-42091973