Bilgece ile Sohbete ;)))

@Bilgece , 30 yaşındayım. Küsürü olursa bile söylemem bir on yıl :)

Evliyim. 1 yıldır çalışmıyorum . Yakında yine başlıyorum inşaallah.
Çok detay veremiyorum :)

Ben erkenden 12'de uyudum.:KK51: Dün erken kalktım hastaneye gitmek için...Bugünde gideceğim diye erkenden yattım ve de uykum vardı.. :)

Açıkcası göremedim diye hiç üzülmedim.Ama sorduğumda merak etmiştim.O anlıktı...Hoppa
Görmekte nasip kısmet...Banada sadece nasip değilmiş.Hoppa

Fotoğraf işine kafa takmada haklısınız.Konuyu okuyan başka kullanıcılar ya da ziyaretçilerin görme şansı da var...
Kaydeden de varmıdır bilemem ama bu zamanda k.k güvenlir değil... :)
En iyisi özelden görünmek... :)

@Bilgece , 30 yaşındayım. Küsürü olursa bile söylemem bir on yıl :)

Evliyim. 1 yıldır çalışmıyorum . Yakında yine başlıyorum inşaallah.
Çok detay veremiyorum :)

Hayirlisi olsun hakkında inşallah :-)

günaydın kızlar.

@Bilgece sen tecrübelisin banlanmak konusunda sana sorayım :KK70: banlıyken takip ettiğimde etiketlendiğim konular vardı ama bildirimlerde onları göremedim sende de oluyor mu?
Aa aynen bana da öyle oluyor :-) sen niye banlanmıştin kız hoş geldin :KK66:

aaa nasil kacirdimmm. inanmiyorum:/
sipalari uyutmaya calisyordum dun o saatte ya. bu gece yine eklermisin ? cok uzuldm yaaa

Ya canım artık koymam ama bi ara sana ve mero95 mero95 e özelden atarım inşallah :KK66:

Hadi bakalım :)
Cevap bekliyor olacağım.:KK51:

Ooo Canımm benim :rolleyes: :KK76::KK200:
Unutulmadığıma sevindim ablam :KK66:

Farkettim Ablam 2 gündür geçmiş mesajları okuyayım dedim neler kaçırmışım diye..Baktım profiline bayadır girmiyordunuz.

Hadi yaa :/ Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin :/

Merhaba sizin neden durumlar iyi değil :/
bir gün yazarım inşaallah
Teşekkür ederim canım, iyi olacağım inş. Tlf ve netim olmadığı için giremedim. Devam kararı almıştık fakat olmuyor, yürümüyor.
Sen nasılsın diye soracam ama saçma olacak. Noldu? Anlatmak ister misin? :KK43:
ah canım ya ne diyeyim çeken bilir anlıyorum seni, bu aralar vaktim yok canım yazarım bir gün
Merhaba kizlar eve daha yrni geldim. mero95 mero95 cNim ben seni o diger topige yazmistim. Hakkinda bir sey demek istedikleriniz var ya? Ayy topigin adini unuttum ya :-))) ama sen gormedin sanirim. O yuzden alinganlik yapma :KK66: cok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerin icin, duan icin cok tatlisin canim. Okul isleri i ne yaptin bakalim?

@Acizanekul canim istediğin zaman bana yaz. Lutfen kendini uzme. Dertlesirsek sıkıntın belki biraz daha azalir.

Nego Nego canim sana ne oldu ki? Evet esinle aran pek iyo degildi ama asil sebep ne? Anlatmak istersen her zaman dinlerim.
Elizzsa ile ilgili konuda da rejina adli uye onun vefat haberini duyurmustu. Fakat rejinanin o zamanlar sadece 2 3 mesaji vardi. Ve o 2 mesaj da elizzsanin konularina sanki yabanci gibi yaziyordu. O zamanlar mesaj sayisini doldurmadan ozelden konusma da yapilamiyordu. Bu sebeple rejinanin aslinda elizzsa oldugunu dusunuyorum. En son gecen sene girmis. Bence hastaligi cok ileriydi psikolojisi bozuldu artik kimseyle konusmamak icin boyle dedi. Ben boyle dusunuyorum. Rejina ile elizsa nin bilgileri de ayni. Bakarsin zaten anne gruplari yasadiklari yerler falan.
Ha bi de bir arkadas o yil Gaziantepte ölen kisilerin listesine bakmis fakat o yaslarda bir bayan bulamamis. Insallah yasiyordur. Insallah.

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben sana ne oldu? Banlanmissin?

Maderzad Maderzad canim merhaba.
Baska unuttuklarim varsa devam ederim. Sonra yazicam isim var opuldunuz..

ilginçmiş canım gerçekten dedektif gibisin:) vefat etmediyse inşaalah etmemiştir ayıp etmiş yani

Hayirlisi olsun hakkında inşallah :-)

Aa aynen bana da öyle oluyor :-) sen niye banlanmıştin kız hoş geldin :KK66:

Ya canım artık koymam ama bi ara sana ve mero95 mero95 e özelden atarım inşallah :KK66:
hoşbuldum canım :) niye öyle oluyor ki acaba ya.

kızın biri bize çıkın konumdan beyinsizler falan dedi durduk yere bende cevap verdim gülerek. üslupdan gitmişim :)

şurda bak http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-evlenmeli-miyim.846568/page-5#post-42091973

X