Bilgece ile Sohbete ;)))

@Bilgece , 30 yaşındayım. Küsürü olursa bile söylemem bir on yıl :)

Evliyim. 1 yıldır çalışmıyorum . Yakında yine başlıyorum inşaallah.
Çok detay veremiyorum :)

Ben erkenden 12'de uyudum. Dün erken kalktım hastaneye gitmek için...Bugünde gideceğim diye erkenden yattım ve de uykum vardı.. :)

Açıkcası göremedim diye hiç üzülmedim.Ama sorduğumda merak etmiştim.O anlıktı...
Görmekte nasip kısmet...Banada sadece nasip değilmiş.

Fotoğraf işine kafa takmada haklısınız.Konuyu okuyan başka kullanıcılar ya da ziyaretçilerin görme şansı da var...
Kaydeden de varmıdır bilemem ama bu zamanda k.k güvenlir değil... :)
En iyisi özelden görünmek... :)

@Bilgece , 30 yaşındayım. Küsürü olursa bile söylemem bir on yıl :)

Evliyim. 1 yıldır çalışmıyorum . Yakında yine başlıyorum inşaallah.
Çok detay veremiyorum :)

Hayirlisi olsun hakkında inşallah

günaydın kızlar.

@Bilgece sen tecrübelisin banlanmak konusunda sana sorayım banlıyken takip ettiğimde etiketlendiğim konular vardı ama bildirimlerde onları göremedim sende de oluyor mu?
Aa aynen bana da öyle oluyor sen niye banlanmıştin kız hoş geldin

aaa nasil kacirdimmm. inanmiyorum:/
sipalari uyutmaya calisyordum dun o saatte ya. bu gece yine eklermisin ? cok uzuldm yaaa

Ya canım artık koymam ama bi ara sana ve mero95 e özelden atarım inşallah

bir gün yazarım inşaallah
ah canım ya ne diyeyim çeken bilir anlıyorum seni, bu aralar vaktim yok canım yazarım bir gün

ilginçmiş canım gerçekten dedektif gibisin:) vefat etmediyse inşaalah etmemiştir ayıp etmiş yani

Hayirlisi olsun hakkında inşallah

Aa aynen bana da öyle oluyor sen niye banlanmıştin kız hoş geldin

Ya canım artık koymam ama bi ara sana ve mero95 e özelden atarım inşallah
hoşbuldum canım :) niye öyle oluyor ki acaba ya.

kızın biri bize çıkın konumdan beyinsizler falan dedi durduk yere bende cevap verdim gülerek. üslupdan gitmişim :)

şurda bak http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-evlenmeli-miyim.846568/page-5#post-42091973

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…