- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederm canm senden de aynı performansı bekliyoruzz :)gorduuummm oleeyyy..
ay bole gorunce insan daha çok ısınıo yaa..
mşllh ne guzelsn
tşk ederm evett o yüzden çok sevdm siyah renk güzeldir ama sizde ayrı bi güzzel olmş ondan çok beğendmmasallah size de gayet guzelsiniz sac renginiz siyahmis benimkinden pek bir fark yokmus :)
ciddimisin cok tsk ederim herkes kendini gosterdi sende gostersen :)
tşk edermm ya :) 22 yaşım
katılıyorummmciddimisin cok tsk ederim herkes kendini gosterdi sende gostersen :)
ciddimisin cok tsk ederim herkes kendini gosterdi sende gostersen :)
tşk edermm ya :) 22 yaşım
olur tabi ki ama koydugunda heberim olsun :)Gerçekten 23 falan sandım. Maşaallah. O gün bugün olmasın olur mu ?
canim benim yarin tatilden sonra ilk okul gunum dusun artik bu saatte hala burdayim sohbet guzel olunca cikasim yokGozum kapanıo ama uyumak istemiorum. Bole bişi olabilir mi yaa
ayy çok tşk ederm valla arkadaşlar çok mutlu ettinz beni hergece yapalım deermişimm :) :) o gun bugn olmalııÇok hoş bir tenin var ayrıca. Maşaallah.
ne okulu tatlım. Hayrdr.. Tatil bitti micanim benim yarin tatilden sonra ilk okul gunum dusun artik bu saatte hala burdayim sohbet guzel olunca cikasim yok
ben tr'de degilim tatiller farkli zamanda bitiyo bizim burda yarin ilk okul gunune okulu tatlım. Hayrdr.. Tatil bitti mi
@Bilgece , bu fotoğraf konusunda takıntılıyım ben normalde , hele burada akrabalarım doluyken :) Onlar beni bilmiyor ama ben hepsini biliyorum :)
nedennnnnKizlar millet tek tek banlaniyo fena tirsmaya basladim. Bibi banlanmis yaaa
anaaa niyekii. Polemiğe de girmedi kimseylee..Kizlar millet tek tek banlaniyo fena tirsmaya basladim. Bibi banlanmis yaaa
yaa olay nedir kii aman gitme sen gittinmi 10 hafta gelmiyrsunnKizlar millet tek tek banlaniyo fena tirsmaya basladim. Bibi banlanmis yaaa