- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.161
he yaaa face dolu resim değil sankiikiz @Bilgece ne korkakmisiz biz ya baksana kalkti mi kalkti mi diye sorduk durduk
kalkti mi benim ki sizde hala gorunuyor mu
hadi yaa etiketledm seni oysaki bak dieeeyaa bn seni gormedmm bi da yukleee
bilgece nin arkadasisiniz galiba o yuzden sizden zarar gelmez diye dusunuyorum :)@Bilgece komple kaldrmşsın canm tmm sorun yok gitti şimdi :)Dark_Paradise bende gördm sizi sankim :)
neeeeetsk ederim canim o senin guzelligindendir eminim gormesemdeyas 27 canim
he yaaa face dolu resim değil sankii
evet siyah sacim azcik kizil gibi duruyo guneste boya olmasada tsk ederimBende gördüm maşaallah sende çok güzelmişsin. Saç rengin doğal mı ? Çok severim bu rengi.
ciddi mii valla gormedimm... Son kez istiorum.. Beni etiketle beğenim gelirse kaldr. Gordum demktr o zamnhadi yaa etiketledm seni oysaki bak dieee
bi dahakine oglumla olan fotomu koyarimneeeeevalla 22-23 duruosun
evet zararsızımdr :) maşallah dedm sadecebilgece nin arkadasisiniz galiba o yuzden sizden zarar gelmez diye dusunuyorum :)
yapma ya tamam senin icin tekrar koyarim cocuklu mu cocuksuz mu istersinYa dark ben seni goremedim yaa. Iyi benimki kalktiysa oh sukur
tamam gözünü ayrma bakkciddi mii valla gormedimm... Son kez istiorum.. Beni etiketle beğenim gelirse kaldr. Gordum demktr o zamn
tamam canim sanada hayirli gecelerKizlar herkese hayirli geceler esim coktan yatti ben de yaticam. Opuldunuz :**
tmm bkliorummtamam gözünü ayrma bakk
tamam gözünü ayrma bakk
masallah size de gayet guzelsiniz sac renginiz siyahmis benimkinden pek bir fark yokmus :)evet zararsızımdr :) maşallah dedm sadece1Sen e katılıyrm saç renginz çok güzelmşş