- 17 Nisan 2015
- 685
- 2.085
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.061
hazırızz :)Kızlar özelden atmak istemiyorum. Tamam onlar şu an şansları kaybetti. Sizin için koyuyorum sakin ayrılmayı saniyesinde kaldırıcam çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırızz :)Kızlar özelden atmak istemiyorum. Tamam onlar şu an şansları kaybetti. Sizin için koyuyorum sakin ayrılmayı saniyesinde kaldırıcam çünkü.
yahuu bacım neettin aceleden tam profiline bastım yanlışlıkla elim reklama değdi geri geldim tekrar baktım değişmiş.Çabuk bakın degistiriyorum
ayy maşallah nekadar temiz beyaz güzel bir yüzün var canmm nede güzel gülmüşsünBi gözüm küçük çıkmış ya
Sağol canım benim o senin güzel gören gözlerin. Sizden de bekliyorum heeEneeem tam tahmin ettiğim gibi beyaz temiz yüzlü güzel mı güzel bir hatun
Kız sen varya tamam tekrar koyarım sen uyumayahuu bacım neettin aceleden tam profiline bastım yanlışlıkla elim reklama değdi geri geldim tekrar baktım değişmiş.
hiç bişi goremedim vallaa
Sağol canım seni de görmek isterimayy maşallah nekadar temiz beyaz güzel bir yüzün var canmm nede güzel gülmüşsün
aynı şeyleri düşünmüşüz :) parlak yüzlü bilegece nasıl etkilediyse bizi :)Eneeem tam tahmin ettiğim gibi beyaz temiz yüzlü güzel mı güzel bir hatun
Kalbi gibi çünki o yüzdenaynı şeyleri düşünmüşüz :) parlak yüzlü bilegece nasıl etkilediyse bizi :)
hahaa gördüklerimmden sonra böyle bi hata yapar mıyım :)Sağol canım benim o senin güzel gören gözlerin. Sizden de bekliyorum hee
Kız sen varya tamam tekrar koyarım sen uyuma
Sağol canım seni de görmek isterim
Niye 9yle dedin gızhahaa gördüklerimmden sonra böyle bi hata yapar mıyım :)
ıı şeyy birazcık çirkinlik varda :/Niye 9yle dedin gız
kız ben telefondan giriom vallahi. Bak dikkat ettiysen normal forumda da hiç foto faln yukliyemiyorum. Telefondan olmuyoYaaa koyun ya. Kızım Shirine-alish sen niye koymuyosun hem?
ıı şeyy birazcık çirkinlik varda :/
Tövbe tövbe dövecem bakıı şeyy birazcık çirkinlik varda :/