- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.021
Bende esprini espriyle cevap veriyordumKiz benim yuzumde kil yok ki espri yapiyodum![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende esprini espriyle cevap veriyordumKiz benim yuzumde kil yok ki espri yapiyodum![]()
![]()
Bende esprini espriyle cevap veriyordumAma bu aksam biyik kas alacagim dogru
![]()
Yapsam yalanci cikarim bosuna yapmiyim turkan soray'in T'si cikmaz bendenIyi o haldr fotonu cek profil fotosu yap da gorelim![]()
@Bilgece
Ben öyle profil yapamam..
K.k kullanan tanıdıklarımda var ve sadece siz değil ziyaretcilerde görecek![]()
@fullofcrazy ile özelden birbirimize resmimizi atıp kuzumla samimi olduyduk.![]()
Hahaha yalanci seni.Yapsam yalanci cikarim bosuna yapmiyim turkan soray'in T'si cikmaz benden![]()
O zamana atarım inşallahO zaman sen ozelden at ben profil fotosu yaparim![]()
Profil fotom yapinca soylerim sana fistik
Himm oyle mi? Tekirdag da cok sicak mi?
sıcak özellikle bu iki gündür gece de esmiyor
Canimmm ben de cok sansliyim seni gordugum icin. Hic unutmuyorum.yuzunu. masallah :**Cok sansliyim @Bilgece yi gormus biri olarak ☺
Ya her yer sicak bu sene her yer. Allah yardimcimiz olsun..yıllık izinde alanya antalya idik öldük sıcaktan aslen mersinliyim ama dayanamadım
evleneli gurbetteyim hep unutmuşum o sıcağı
@Bilgece sen benim albümümü gördünmüüü :)
Canim arkadasim guzel yuzlumCanimmm ben de cok sansliyim seni gordugum icin. Hic unutmuyorum.yuzunu. masallah :**
Ya her yer sicak bu sene her yer. Allah yardimcimiz olsun..
Canim arkadasim guzel yuzlumkizlar gorunce diyeceksiniz tam kalp guzelligi yuzune yansimis masallah subhanallah
![]()
Hihuuuu bir piremses benden mi bahsetmiş:))) bende seni çok seviyorum ablacım :* <3Canımmm benim çok seviyorum seni. Şu topikte bimarcello var kuzucum bi de sen
hep mutlu olun inşallah. .
Vay vay yine mi resimleşmeler:))Canım beni utandırma yaa kızlar görünce hayal kırıklığına uğrayacaklar sonra![]()
sağol canm bende iyiyimmTeşekkür ederim.Çok şükür iyiyim.Siz nasılsınız? :)