- 9 Ocak 2015
- 19.721
- 81.721
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.081
Tamam tamam 9 dk dan sonra silinmiyor biliyomKız Feraceli fotonu kaldır çabuk düzenle butonundan yoksa silemezsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam 9 dk dan sonra silinmiyor biliyomKız Feraceli fotonu kaldır çabuk düzenle butonundan yoksa silemezsin
Yok canım estağfurullah ne wawuubeEstağfurullah t: 42125757 .!.:waaawww maşllh yaaa..
@bilgecem ben en ii si foto moto stmiimm. Baksana fraceliyee
Feraceli dha önce profl yapmştn görmştm amabu kadar net deildi güzellik :) ayy bende mi koysam aşka geldim :)
tşk ederimm canmmMaderzad bakmaya doyamadım kuzu :) maşallah çok güzelsin birde kendin ibeğenmiyorsun pess doğrusu
SıradakiShirine-alish
Benimkide öyletşk ederimm canmmutandm napimm burnum büyükk
ever bebem seni bekliyruzz
valla benm telefondan foto yuklenmioMaderzad bakmaya doyamadım kuzu :) maşallah çok güzelsin birde kendin ibeğenmiyorsun pess doğrusu
SıradakiShirine-alish
Tamam canımvalla benm telefondan foto yuklenmio![]()
bi ara bilgisayara geçersem yuklerm
yaa beni etiketlemedn gormedm bn.. Bidahaaatşk ederimm canmmutandm napimm burnum büyükk
ever bebem seni bekliyruzz
görürsem söylerm gibi olmş bak koydugunda mutlaka burda olmalıym şekerm tımamammııvalla benm telefondan foto yuklenmio![]()
bi ara bilgisayara geçersem yuklerm
yaa oteki topikteydim gormedm.. Bidahaaa lutfenn..
tmm şekermgörürsem söylerm gibi olmş bak koydugunda mutlaka burda olmalıym şekerm tımamammıı