- 9 Ocak 2015
- 19.224
- 79.885
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.081
Tamam tamam 9 dk dan sonra silinmiyor biliyomKız Feraceli fotonu kaldır çabuk düzenle butonundan yoksa silemezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam 9 dk dan sonra silinmiyor biliyomKız Feraceli fotonu kaldır çabuk düzenle butonundan yoksa silemezsin
Yok canım estağfurullah ne wawuubeEstağfurullah t: 42125757 .!.:waaawww maşllh yaaa..
@bilgecem ben en ii si foto moto stmiimm. Baksana fraceliyee
canım Hadi hadi koyFeraceli dha önce profl yapmştn görmştm amabu kadar net deildi güzellik :) ayy bende mi koysam aşka geldim :)
tşk ederimm canmm utandm napimm burnum büyükk ever bebem seni bekliyruzzMaderzad bakmaya doyamadım kuzu :) maşallah çok güzelsin birde kendin ibeğenmiyorsun pess doğrusu
Sıradaki Shirine-alish
Benimkide öyle napaktşk ederimm canmm utandm napimm burnum büyükk ever bebem seni bekliyruzz
valla benm telefondan foto yuklenmio bi ara bilgisayara geçersem yuklermMaderzad bakmaya doyamadım kuzu :) maşallah çok güzelsin birde kendin ibeğenmiyorsun pess doğrusu
Sıradaki Shirine-alish
Tamam canımvalla benm telefondan foto yuklenmio bi ara bilgisayara geçersem yuklerm
yaa beni etiketlemedn gormedm bn.. Bidahaaatşk ederimm canmm utandm napimm burnum büyükk ever bebem seni bekliyruzz
görürsem söylerm gibi olmş bak koydugunda mutlaka burda olmalıym şekerm tımamammııvalla benm telefondan foto yuklenmio bi ara bilgisayara geçersem yuklerm
yaa oteki topikteydim gormedm.. Bidahaaa lutfenn..
tmm şekermgörürsem söylerm gibi olmş bak koydugunda mutlaka burda olmalıym şekerm tımamammıı